- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Amin canım inşallahAmin canım Allah sana da sorunsuz pozitif sonuçlar nasip etsin
Hadi ya 5.gun emriyosumuydu senin benim 5.gun emriyolarimda doktor 12,15 gün arası veriyordu test günü şaşırdım5.gun embriyosunu 10 gunde 3.gun embriyosu 12 gunde sanirim test yaptiyormus
Acaba donasyonla normal tüp bebek farklı mı gün olarak anlamadım aynı olması lazım normalde ama5.gun embriyosunu 10 gunde 3.gun embriyosu 12 gunde sanirim test yaptiyormus
Çok teşekkür ederim umarım sizinde sağlıkla tutunup büyürlerSizin de hayırlı olsun sağlıkla tutunup büyüsünlerbenim de transfer saati belli oldu yarın sabah 11 de dualarınıza talibim
Blmiyorum ki 5.gun embryolar genelde 10 gunde cikiyor kanda o yuzden doktorum 11 de test gunuumi soyledi diger 2 si 3.gun embriyosuydu onlar da 12.gundu test gunumHadi ya 5.gun emriyosumuydu senin benim 5.gun emriyolarimda doktor 12,15 gün arası veriyordu test günü şaşırdım
Bana da 11 gün sonra test ver dediler 3. Gün embriyosu. Bu arada beslenme konusunda bilgi verdiler mi size?Blmiyorum ki 5.gun embryolar genelde 10 gunde cikiyor kanda o yuzden doktorum 11 de test gunuumi soyledi diger 2 si 3.gun embriyosuydu onlar da 12.gundu test gunum
Protein agirlikli mevsim yesillik sebze dedi cok asitli icecekler kahve filan yasak cok tatli filan da yeme dedi nar ananas avakado havuc onerdi. Bende cig kabak cakirdegi badem cevz filan yiyormBana da 11 gün sonra test ver dediler 3. Gün embriyosu. Bu arada beslenme konusunda bilgi verdiler mi size?
Banada protein sebze meyve ağırlıklı dediler ama detay vermediler bu yüzden merak ettim çok teşekkür ederimProtein agirlikli mevsim yesillik sebze dedi cok asitli icecekler kahve filan yasak cok tatli filan da yeme dedi nar ananas avakado havuc onerdi. Bende cig kabak cakirdegi badem cevz filan yiyorm
Bana meyve cok yeme sekerli olabilir dedi aklinda bulunsun bol su ic kabiz olmamaya dikkat et dedi bende kefir aldim kuru kayisi yiyormBanada protein sebze meyve ağırlıklı dediler ama detay vermediler bu yüzden merak ettim çok teşekkür ederim
bende pkos var ondan verdi sanırım.Hayırlısı kuzum güzel haberler inşallahsen neden coraspin kullanıyorsun
ÜYE ADI | TRANSFER GÜNÜ | EMBRİYO SAYISI | TEST GÜNÜ | SONUÇ |
| 2 | |||
S skacir | ||||
K Kubra Avci | ||||
A Asli47 | ||||
N Neptunnn | ||||
H hopebaby1 | ||||
M mercan6065 | ||||
| ||||
|
Cevapla deyince duzeltebiliyorsun canimCanım sen nasıl yaptın normalde düzenleme olmuyordu. Eklemeyi nasıl yaptın
Benim 5.gun emriyolarım dı hep 12 gün test gunumdu demekki degsiyorBlmiyorum ki 5.gun embryolar genelde 10 gunde cikiyor kanda o yuzden doktorum 11 de test gunuumi soyledi diger 2 si 3.gun embriyosuydu onlar da 12.gundu test gunum
Hayirli haberlerimizi alalimda 10 ya da 12 gun farketmezBenim 5.gun emriyolarım dı hep 12 gün test gunumdu demekki degsiyor
Ayyy inşallah canım benimİnşallah bu tabloya hamiş olarak ekleniriiz
Transfer günü 2 Mayıs 2 embriyo test günü 12 Mayıs
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 S skacir K Kubra Avci A Asli47 N Neptunnn H hopebaby1 M mercan6065 Kivirbas95 Zeynep3545