Ayyy inşallah canım benim
Olmuş mu diye kontrol eder misiniz?Mune merhaba tabloyu ilk sayfaya sabitleyebilir misiniz
Aynen canım benim hiç fark etmez sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayirli haberlerimizi alalimda 10 ya da 12 gun farketmez
Aynen canım benim hiç fark etmez sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayirli haberlerimizi alalimda 10 ya da 12 gun farketmez
Ayyy inşallah canım benim
İnşallah. Nasıl bir ilaç tedavisi uygulanıyor peki şuan.Benimde bu sefer tek embriyo transferi olucak canım bende 32 yaşındayım .Bu 4.Denemem olucak geçen sene ikizlerimi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim inşallah bu sefer nasip olurinsalalh tutar hepimizin
Şu an için ecopirin levatrom ve imom kullanıyorum adet ilacım da bitti adetimi bekliyorum adet olunca rahim hazirliklarina başlayacağız inşallahİnşallah. Nasıl bir ilaç tedavisi uygulanıyor peki şuan.
Tamamdır olmuş teşekkür ederimOlmuş mu diye kontrol eder misiniz?
2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI
Evet arkadaşlar herkese merhabalar 🌸 tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum 🤍 ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST...www.kadinlarkulubu.com
Ya ne güzel hayırlısı olsun inşallah canım pozitifi görürüz sende de umarımYarın tedaviye başlıyorum bana da dua edin
Yeterli kalınlıkta değilse yumurta dondurma işlemi yapıyorlar. Bende bu ay başladım. 4 Mayıs a kadar eğer istediği gibi olmazsa canlı transfer yapmayabilirim dediMerhaba arkadaşlar bende tedaviye başladım ilk denemem nasipse Mayıs'ta transfer olacağım ,bu rahim kalinligi mevzusu ne yumurta toplanınca hemen transfer olucak diye biliyorum ben öyle olmuyor mu acaba ?
Ayy Rabbim yardımcınız olsun. Bende 25 Nisan da başladımYarın tedaviye başlıyorum bana da dua edin
Merhaba beni ekleye bilirsiniz. 8 mayis transfer 1tane 5. Gün embriyosuKızlar listeye ismini yazdırmak isteyenler transfer tarihi belli olanlar beni etiketlenebilir mi? Malum bahar temizliği iş güç derken çoğu mesajı kaçırdım en azından liste hazır dursun
Canım teşekkür ederimKızlar listeye ismini yazdırmak isteyenler transfer tarihi belli olanlar beni etiketlenebilir mi? Malum bahar temizliği iş güç derken çoğu mesajı kaçırdım en azından liste hazır dursun
İnşallah canım hepimiz görelimYa ne güzel hayırlısı olsun inşallah canım pozitifi görürüz sende de umarım
amin canım inşallah hayırlı haberlerinide ver bizeAyy Rabbim yardımcınız olsun. Bende 25 Nisan da başladım
İnşallah canımİnşallah canım hepimiz görelim
amin canım inşallah hayırlı haberlerinide ver bize
İnşallah canımİnşallah canım hepimiz görelim
amin canım inşallah hayırlı haberlerinide ver bize
Kan tahlili ne zaman canımAyy Rabbim yardımcınız olsun. Bende 25 Nisan da başladım