Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre sağlıklı yavrularini versin sana benim de 2 mayis ahhh çok heyecanlıyımKizlar merhabaa yarin 1 mayis dondurulmus 2 adet embryom trasnfer edilcek birbimize hep dua edelim hayirlisyla saglklla evlatlarimizi kucagimiza alalim
Amin inşallah canım benimCanım benim geçen seneden biliyorum seni emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
Aminn cumlezin bu yolda emek veren isteyrn rabbim herkesin kolaylikla nasip etsinHayırlısı olsun Allah gönlüne göre sağlıklı yavrularini versin sana benim de 2 mayis ahhh çok heyecanlıyım
Beni arayan embriyolog söylemişti sanırım kalitesi ile ilgili bence sorabilirsiniz sizdeBu emriyo olarak 5aa yada 5 bb gibi mesela nasıl öğreniyorsunuz ben hiç doktoruma sormadım onlarda söylemedi böyle bişey nasıl anlaşılıyor yada benimkiler hep 5.gun emriyosu ama
Hiç sormadım aklıma gelmedi yani ama sorarım transferden önceBeni arayan embriyolog söylemişti sanırım kalitesi ile ilgili bence sorabilirsiniz sizde
Vitamin serum derken nerde olacak transferin canımKızlar merhabalarbugün kontrolüm vardı
8 mayıs transferim olucak vitamin serum varmış transfer sonrası onu vericek birde bacaklarım çok ağrıyor kasılıyordu coraspin verdi
Canım bence aşılamayla hiç vakit kaybetme benim eşimde de hız ve sayı sorunu vardı. Sen yeterince ilaç kullanacaksın ama eşinin sadece spermlerini seçip içeriye gönderecekler. Ne kadar hızda gidebileceği meçhul. Ve morfoloji de var. Riske atmamanı tavsiye ederim. Sende hiç bir problem yoksa döllendirip rahme yerleştirmeleri tutunma ihtimalini artırır. Zaten aşılamanın tutma oranı %20 civarıKızlar ben 26 yaşındayım eşimin morfoloji %4 ileri hareketlilik %4 bende bütün tetkikler yapıldı ama sorun yok sizce aşılamamı tüp bebekmi yapmalıyım
İzmir su hastanesinde olucak transferden sonra verilcekmiş. Transfer sonrası doktor anlatıcak denildiVitamin serum derken nerde olacak transferin canım
Ay ne güzel ben bahçecideyim onlarda böyle bi şey yok sanırım inşallah faydası olurİzmir su hastanesinde olucak transferden sonra verilcekmiş. Transfer sonrası doktor anlatıcak denildi
Tractocile diye bir ilaç 4 paket istediler. 2 paket 0,9 ml 2 paket 5 ml. Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz sizBnde 13.00 da gidcem bnada embriyoglue dediler ama ilac istemddiler senden ne ilaci istediler acababnde bugunle 3 serum taktryrum gebelik asisi lenfosit asisi yaptik cunartesi
PEndik yuzyilda serap hocanin hastayim. Benm sanirim onlar yapicak ilaclari bn sadace 1 de transfere gel dediTractocile diye bir ilaç 4 paket istediler. 2 paket 0,9 ml 2 paket 5 ml. Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz siz
İnanılmaz stresliyim, umarım pozitif haberlerimizi alırız.PEndik yuzyilda serap hocanin hastayim. Benm sanirim onlar yapicak ilaclari bn sadace 1 de transfere gel dedi
Canım merhaba naptın transferin gerçekleşti mi merak ettimKizlar merhabaa yarin 1 mayis dondurulmus 2 adet embryom trasnfer edilcek birbimize hep dua edelim hayirlisyla saglklla evlatlarimizi kucagimiza alalim
Merhaba canım transferin bugün müPEndik yuzyilda serap hocanin hastayim. Benm sanirim onlar yapicak ilaclari bn sadace 1 de transfere gel dedi
Inan bende oyle birzda korkuyorm ilki dondurulmustu cozulunce kalitesi dusmus ck tutmadi yind oyle olcak diye stresteyimİnanılmaz stresliyim, umarım pozitif haberlerimizi alırız.
Hazirlaniyorum canim saat 1 de hastanede olucam dua edelim birbimize cokMerhaba canım transferin bugün mü
Ay canım az kaldı vala bende şimdi heyecanlandım İnslalah güzel geçer pozitifi görürüzHazirlaniyorum canim saat 1 de hastanede olucam dua edelim birbimize cok
Benim 2. Transferim ilk bebeğimi kaybettim 2 aylık iken kalbi durdu. Inofolic combi hp ilave etti birde serum vericez dedi bende pıhtılaşma yoktu ama gece bir kaç gündür ayaklarımın arkası kasılıyor diyince ilave vitamin veriyorum dediAy ne güzel ben bahçecideyim onlarda böyle bi şey yok sanırım inşallah faydası olur