Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel artmış ayy bende çok artsın diye bekliyordum kendimde iyi değil mi çok artmasıKızlar 8. Gün 110 du değerim
Bugün 10 gün 366 çıktı. Çok artmış gibi normal mi bu
Benim değerim yükselmemiş çok üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiş Rabbim kolaylaştırsın
Pazar günü son kanı vereceğim
Bir sonraki denemenizde hemen başladınız mı başına gelen var mı 3.denemem olacak daha da korkmaya başladım.Doktoruma histereskopiyi soracağım
Rabbim sen bizim yar ve yardımcımız ol
zorlukların üstesinden gelmemize yardım et aminn
Kızlar 8. Gün 110 du değerim
Bugün 10 gün 366 çıktı. Çok artmış gibi normal mi bu
Amin inşallahSanırım haklisiniz hiç yaşanmamış saymam lazım bu anı rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Ben de iyi diye biliyorum ama insanın kafası karışıyoGayet güzel artmış ayy bende çok artsın diye bekliyordum kendimde iyi değil mi çok artması
Ben geçen transferimde 10. Gün yaptırmıştım pozitif çıkmıştı 12. Günde tekrarladığımda düşüşe geçmişti malesef. Ya cumartesi 12. Gün yaptırmak daha iyi aslında, dayanabilirsemBence cuma verin ben öyle yapacam inşallah cıkarsa güzel bi değer zaten pazarteside ikinci kan veririm bence sizde öyle yapın normalde bir gün önce perşembede verseniz iki gün önce olur ben bu defa kesin kararlıyım yani vaktinde vermeye, ☺
bence çok güzelll:) maşallahhhhMerhaba arkadaşlar bende 9 Mayıs 5 gün embriyosu oldum transfer sonrası
9 gün 139
11gün 259
14 gün 1010
Sizce nasıl değerler
Aynen canim benim sorma bende öyleyim normalde de çekiyorum zaten safta kesesinden özellikle çok yanıyor ama yapicak bişey yok doktora sorup koruyucu alayım bence mahvetti beni bayaMide yanması bende de çok fazla zaten normalde de mide ağrısı çeken biriyim ama ilaçlarda etkiliyor ekstra
18.günüm benim de ama kese ve kalp atışına beraber çağırdılar ayrı kese için önden çağırmadılar beni. Nasip zaman geçiyor bi şekilde zor da olsa önemli olan iyi şeyler görmek. Sende sağlıklı olduğunu görürsün inşaallah22. Günü bugün transferin geçen cumartesi son beta testimi yaptım bir hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz dediler sizin kaçıncı gününüz
Kesinlikle canım 12 günü bekleyin doktorlar gününde yapın diyorBen geçen transferimde 10. Gün yaptırmıştım pozitif çıkmıştı 12. Günde tekrarladığımda düşüşe geçmişti malesef. Ya cumartesi 12. Gün yaptırmak daha iyi aslında, dayanabilirsem
Yaaa çok güzelKese görmeye gideceğim canım
Hahah canım benim sağolbence çok güzelll:) maşallahhhh
İnanın hislerinizi çok iyi anlıyorum. Olumsuz sonucu alınca doktorun storylerini bile geçtim:) konudan uzaklaşmak istedim. Bu bahsettiğim zaman dilimi tam 2 ayı buldu ama. İlaçları bıraktıktan 14 gün sonra regl oldum ve 14 gün sürdü ardından bir hafta sonra yeniden başladı.ne kadar güzel keşke bende hemen kendimi hazır hissedebilsem
inşallah pozitiftir sağlıkla kucağınıza alırsınız allahın izniyle dualarım sizinle :))))
Benimde 4.günüm bugün. Bazen kasık ağrısı oldu dün ve bugün de çok az bel ağrısı. Başka belirti yok. Çok iyiymiş ya benim de bir kızım var fakat ne yapacaksınız kardeşi ben yetmiyor muyum diyorBelirtileriniz kaçıncı günden sonra başladı arkadaşlar 3.gün benimde nasipse bugün pek birley hissetmiyorum inşallah benimledir yavrum
Kızım her sabah kardeşim günaydın deyip karnımı öpüyor
Doktorunuz kim acabaGeçen sene ağızdan da almıştım fitil olarak da kullanmıştım şimdi sadece fitil olarak verdi progestanin iğnesini de verdi prolutex oksapar vermişti şimdi biraz daha farklı ilaçlar da var birde. Transferden sonra vericekleri de olabilir belki şimdilik gidene kadar bunlari verdi
Transfer için hazırlıklara başladınız mı siz benimde sizin gibi 5aa transfer oldum 2 tane Genetik sonucu bekliyorum ama doktorum 2. Adette başlıcaz dedi siz nezaman başladınız transferden sonra tekrar 2.transfereTransfer oldunuz mu