Size de hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Rabbim kimseyi dermansız bırakmasın şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emek verip uğraşan kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.Hayırlı olsunnn benim de 7. Günde böyleydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Rabbim kimseyi dermansız bırakmasın şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emek verip uğraşan kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.Hayırlı olsunnn benim de 7. Günde böyleydi
Çok teşekkürler. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah, er yada geç herkes mucizesine kavuşsun.Gözünüz aydın eğer çatlatma iğnesi vs yoksa bebiş geliyor ayy bu Mayıs ayı ne kadar bereketli bir aymış çoğu kişi pozitif çok mutlu oluyorum bekleyişte olan herkes pozitife ulaşsın inşallah negatif olanlarda hiç üzülmesin yola devam
Hadi hayırla güzel güzel görürsün inşaallah canım. Transferin kaçıncı günü yarın ? Beni çok bekletiyorlar gibi geldi bana daha kese kalp atışı için 9 gün varHamişler aranızda kese görmeye giden var mı ben yarın gideceğim bana dualarınızı eksik etmeyin
Fitil olarak bir rahatsızlık veriyor mu?Hadi ya benim oyle bir degil ya alttan alıyorum günde 3 defa fitil olarak progestanı artı olarak bir sürü ilacım var tabi
Benim de 5 günü ben çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş mi diye yaptım negatif çok erken yapmışsınızDemin idrar testi yaptım birşey çıkmadı gün olarak 5gun doldu aslında erken mi yaptım hata mı yaptım bilmiyorum çok düştü keşke yapmasaydim
Bende alttan alıyorum 10 dk uzan demişlerdi ben genelde uyuyakalıyorum. Bi de geri geliyor fitil olduğu için ve bende kaşıntı yapıyor. Travazol kullan dedi o yüzdenFitil olarak bir rahatsızlık veriyor mu?
Anladım ben hekimime de danışayım. Uyku hali bitirdi beniBende alttan alıyorum 10 dk uzan demişlerdi ben genelde uyuyakalıyorum. Bi de geri geliyor fitil olduğu için ve bende kaşıntı yapıyor. Travazol kullan dedi o yüzden
ne kadar güzel keşke bende hemen kendimi hazır hissedebilsemBenimde ilki kimyasal oldu, ilk reglim bittikten 1 hafta sonra 2. Reglim başladı, ve pazartesi transfer oldum inşallah pozitif olur ve sağlıklı doğar
ekstra böyle bi talepte bulunmadım bana da bilgisi verilmedi malesefPgt yaptirdinmi embriyo larina
11 yumurta toplandı benim embriyolarımın sayısı 3tü öğrendiiğimde bu kadar mıydı yoksa daha var mıydı dondurmadığımız diye sormuştum aslında 5 tanesi 5.güne ulaştı ama 2 tanesi kalıtsal olarak dnası uygun görülmedi bilgisi verilmişti acaba bana sormadan yapılmış olma ihtimali var mıPgt yaptirdinmi embriyo larina
Hayir yarin gidicem insAllah gorururmBen cumartesi randevu aldım kese görmek için gideceğim siz hiç gittiniz mi Dr a
Balbocegi34Sizinle de günlerimiz aynı benimki de taze transfer inşallah iğnenin etkisi geçmiştir bugün ve bundan sonraki günler katlanarak devam eder ve ikimizi de nasipn olur. Test yapmayı düşünüyor musun
Evet kızım var darısı isteyenlerin başına bizde problem yok sebepsiz… hatta kızım normal oldu üzlmedim desem yalan ama yoruldum.. hayırlısı hakkımızdacanım benim benim de ilk ve son deneyişim, hayırlısı olsun hakkımızda, normal de oluyor düşük sperm ya da yumurta sayılarıyla bir bakıyorsun. normal yolla bir düşük deneyimi olan biri olarak, sağlıksız olacak bir şey baştan olmasın diye düşünüyorum, sağlıklı olacaksa normal yolla da gelir, belki bir iki sene ara verip tekrar da denersiniz. problem yapmayıp kendimize bakacağız :) senin bir kızın vardı diye hatırlıyorum, yanlış mıyım? yoksa da olsun inşallah kızın :)
Sormayın sürekli uyuklamaktan bi hal oldum dün eşime dışarı çıkalım dedim o namaz kılana kadar ben koltukta uyuyakalmışımAnladım ben hekimime de danışayım. Uyku hali bitirdi beni
Allah bağışlasın, üzülmek tabi normal, büyük emek ve fedakarlığı var özellikle kadının bu süreçte, yorulmakta da çok haklisiniz, inşallah okur yine sürpriz hem de, kısmet galiba biarz, tüp bebek vesile, ay bol şans hepimize, dinlen biraz, motal yapacak şeyler yapmaya çalış, kocaman sarsıldımEvet kızım var darısı isteyenlerin başına bizde problem yok sebepsiz… hatta kızım normal oldu üzlmedim desem yalan ama yoruldum.. hayırlısı hakkımızda
22. Günü bugün transferin geçen cumartesi son beta testimi yaptım bir hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz dediler sizin kaçıncı gününüzHadi hayırla güzel güzel görürsün inşaallah canım. Transferin kaçıncı günü yarın ? Beni çok bekletiyorlar gibi geldi bana daha kese kalp atışı için 9 gün var
Bende yarın gideceğim inşallah rabbim rast getirsin hepimizeHayir yarin gidicem insAllah gorururm