- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 27
Kızlar ben 26 yaşındayım eşimin morfoloji %4 ileri hareketlilik %4 bende bütün tetkikler yapıldı ama sorun yok sizce aşılamamı tüp bebekmi yapmalıyımEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
Donmuş embriyonuzu çözdürüp biyopsi alıp tekrar dondurup sonuç gelince çözüp transfer mi oldunuz ? Sormak istediğim buEvet canım benimde öyle dondurulmuş taze emriyo geçen sene de o şekilde transfer olmuştum ikiz tuttu inşallah bu sefer nasip olursağlıkla kucağımıza alabiliriz umarım .Tek emriyo transferi olucak bu sefer bana doktor rahimden dolayı ikiz kaldiramazsin dedi rahim darmis sanırım
Yok canım benim o şekilde olmadı hiç olsa doktorum bilgi verirdi diye düşünüyorum.Ama bana taze dondurulmuş 5. gün emriyosu transfer edildi .Biyopsi falan olmadı tekrar çözülüp dondurulmadi yani direk transfer edildi ?Donmuş embriyonuzu çözdürüp biyopsi alıp tekrar dondurup sonuç gelince çözüp transfer mi oldunuz ? Sormak istediğim bu
Ben mayıs da başlayacağım. 2. Tedavim ve 2. Hastanem . Tabi iş yerimden izin alabilirsem. Nasıl olacak bilmiyorum. Beni kovacaklar sanirim.Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
Merhaba transferlerimiz aynı günKızlar merhabalarbugün kontrolüm vardı
8 mayıs transferim olucak vitamin serum varmış transfer sonrası onu vericek birde bacaklarım çok ağrıyor kasılıyordu coraspin verdi
Hayırlısı kuzum güzel haberler inşallahMerhaba transferlerimiz aynı günbende estrofem ve coraspin kullaniyorum
Amin canım inşallah ne güzel tarihte belli olmuşMerhabalar bugün kontrol günüydü Semra testi yaptılar climara başladım hersey yolunda giderse 14 Mayıs transfer test günü doğum günüm rabbim inş nasip eder(amin) doğum günümde buraya pozitif yazmayı
Benimde yarın transfer günüm. Sabah 11:30 da hastanede olacağım. Çok heyecanlı bir o kadarda stresliyim. Bugün ilaçlarımı aldım yarın götüreceğim 2 adet ilaç söylediler. Birde transferin tutunması adına embriyoglue önerdiler onu da yaptıeacağım. Sizde süreç nasıl gidiyorKizlar merhabaa yarin 1 mayis dondurulmus 2 adet embryom trasnfer edilcek birbimize hep dua edelim hayirlisyla saglklla evlatlarimizi kucagimiza alalim
Canım hayırlısı olsun inşallahBenimde yarın transfer günüm. Sabah 11:30 da hastanede olacağım. Çok heyecanlı bir o kadarda stresliyim. Bugün ilaçlarımı aldım yarın götüreceğim 2 adet ilaç söylediler. Birde transferin tutunması adına embriyoglue önerdiler onu da yaptıeacağım. Sizde süreç nasıl gidiyor
Stres olma güzelce dinlen yarın bebiş tutunsun ve inş buraya pozitifleri yazalım canımBenimde yarın transfer günüm. Sabah 11:30 da hastanede olacağım. Çok heyecanlı bir o kadarda stresliyim. Bugün ilaçlarımı aldım yarın götüreceğim 2 adet ilaç söylediler. Birde transferin tutunması adına embriyoglue önerdiler onu da yaptıeacağım. Sizde süreç nasıl gidiyor
Ya çok güzel canım ya benim de belli olsaTransfer günüm belli olduuuu ayın 7’sinde
İnşallah en kısa zamandaYa çok güzel canım ya benim de belli olsaBir an önce kavussak
Hepinize çok teşekkür ederim. Ne yapmam lazım bilmiyorum ki nasıl besleneceğim hareketlerim nasıl olacak. Kafamda bir sürü soru varStres olma güzelce dinlen yarın bebiş tutunsun ve inş buraya pozitifleri yazalım canım
Bnde 13.00 da gidcem bnada embriyoglue dediler ama ilac istemddiler senden ne ilaci istediler acabaBenimde yarın transfer günüm. Sabah 11:30 da hastanede olacağım. Çok heyecanlı bir o kadarda stresliyim. Bugün ilaçlarımı aldım yarın götüreceğim 2 adet ilaç söylediler. Birde transferin tutunması adına embriyoglue önerdiler onu da yaptıeacağım. Sizde süreç nasıl gidiyor
İnsalalh canım benim sabırsızlıkla bekliyorum bendeİnşallah en kısa zamanda
Canım benim geçen seneden biliyorum seni emeklerinin karşılığını alırsın inşallahMerhaba canım hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırız inşallah
Merhaba aşılamada iyi spermler seçiliyorsa aşılama yapın tüp bebek ilaçlar çok yoruyor insanıKızlar ben 26 yaşındayım eşimin morfoloji %4 ileri hareketlilik %4 bende bütün tetkikler yapıldı ama sorun yok sizce aşılamamı tüp bebekmi yapmalıyım