Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyi tutunuyor taze embriyo transferindeTaze transver farkı nedir canim
Az once biriyle konusdum baska topikde dondurulmuş rahim dinlendirlmiş ilk transfer tutmuş sans daha yuksekmişDaha iyi tutunuyor taze embriyo transferinde
Merhaba bende 22 nisanda gonal f900 kullanmaya basladim ama gunde 225 mcg yaptim doktor 2 mayista opu planladi siz opu oldunuz mu? Bende ohss den direkt olarak bahsetmedi ama batında asit birikimi olabilir ondan endise ediyorum gibi bisey dedi. Bu da ohss komplikasyonu su an sekiz gundur gonalf kullandim dort gundur de oxotide kullandim yarin kan tahlili vericem e2 ve progesteron bakilcak aksam da ovitrelle yapacagim sizin durumlar nedirTaze transfer de yapan çok kişi var merak etme doktorun taze transfer demişse vardır bi bildiği. Benim polikistik over durumumdan ötürü yumurtalıkları korumak adına beklemem gerekiyor. İnşallah hayırlı haberlerini alalım güzelim
Yaa kıyamam tedavideye bu kadar hakimken süreci bilmiyor oluşum beni çok korkutuyor tamamiyle azosperme odaklanmıştım şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dediğim an yeni başlıyormuşum meğerseCanım inan en kolayı opuydu benim için. Sadece gün içerisinde gaz sancım oldu. Histeroskopiden sonra bütün acılar bana normal gelmeye başladı
Valla kızlar hiç buralara takılmayın neler neler okudum burda tazesinden donmuşuna tam oldu tamamdır dediğin anda bi bakmışsın hiç bir şey yok. Stres yönetimi o kadar önemli ki ve beslenme. kaç ay önceden başlıyor milletAz once biriyle konusdum baska topikde dondurulmuş rahim dinlendirlmiş ilk transfer tutmuş sans daha yuksekmiş
Daha dur bismillah bizde varikoselle bir sene uğraştık az bi ışık gördük de 7 aydan beri de tüp bebekle uğraşıyoruz. Bakalım nereye kadar yolumuz varYaa kıyamam tedavideye bu kadar hakimken süreci bilmiyor oluşum beni çok korkutuyor tamamiyle azosperme odaklanmıştım şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dediğim an yeni başlıyormuşum meğerse
Valla hep bi hücre çıksın bitsin gitsin en zoru bu derdim demez olaydım, her aşaması ayrı zor ayrı yorucu oluyormuş emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın RabbimDaha dur bismillah bizde varikoselle bir sene uğraştık az bi ışık gördük de 7 aydan beri de tüp bebekle uğraşıyoruz. Bakalım nereye kadar yolumuz var
İki embriyom da 5.gün embiriyosu 5ab-5ab şeklindeİlk transferin kac gunluk ebriyo canm
Anladım herkese yapılmıyor öyleyseGenelde negatif sonuçlardan sonra acaba rahim içinde problem mi var diye bakılıyor. Benim ilk negatifte doktorum bakmak istedi canım
Evet canım benimde öyle dondurulmuş taze emriyo geçen sene de o şekilde transfer olmuştum ikiz tuttu inşallah bu sefer nasip olur sağlıkla kucağımıza alabiliriz umarım .Tek emriyo transferi olucak bu sefer bana doktor rahimden dolayı ikiz kaldiramazsin dedi rahim darmis sanırımAz once biriyle konusdum baska topikde dondurulmuş rahim dinlendirlmiş ilk transfer tutmuş sans daha yuksekmiş
Bu emriyo olarak 5aa yada 5 bb gibi mesela nasıl öğreniyorsunuz ben hiç doktoruma sormadım onlarda söylemedi böyle bişey nasıl anlaşılıyor yada benimkiler hep 5.gun emriyosu amaİki embriyom da 5.gün embiriyosu 5ab-5ab şeklinde
Merhaba ben yaptırmak istedim fakat drum istemedi biyopsi alınırken sıkıntı oluyormuş döndür çözdür tekrar dondur gerek yok dedi ilk başta yapılması gerekiyorMerhabalar , daha önce dondurulmuş embriyolarına genetik tarama yaptıran var mı aranızda ?
Merhaba canım hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırız inşallahHerkese tekrar merhaba arkadaşlar benim perşembe günü transferim var 2. denemem
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah Darısı bize bakalımKızlar merhabalarbugün kontrolüm vardı
8 mayıs transferim olucak vitamin serum varmış transfer sonrası onu vericek birde bacaklarım çok ağrıyor kasılıyordu coraspin verdi
Amin saol kuzum hayırlı haberler alalım hep brilikteMerhaba canım hayırlısı olsun inşallah Darısı bize bakalım
Amin inşallah canım inşallah Adetimi bekliyorum bende şimdi rahim hazırlıkları için bakalımAmin saol kuzum hayırlı haberler alalım hep brilikte