- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Canım bişey olmaz fakat gün olarak gecikir biraz zamanında almam daha iyi olur ?Ya kızlar ben dekort coraspin ve folikasitle başladım hazırlığa cuma günü cyclo progynova da kullanmaya başlamam gerekiyordu ve ben unuttum. Bu akşam hatırlar hatırlamaz kullandım ama birşey olur mu ya
Bana hücreyle ilgili de bilgi verilmedi şu bu diye , bence hiç üzülmeyin her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda ve yine de pozitif olmak lazım iyiyi güzeli çağıralımEvet zaten benimde hücre sayısı düşükmüş. Kalite olarak değil de hücre sayısı düşük ve yavaş ilerliyor dediler. Bakalım 2 gün sonra transferim var. 2 adet transfer edecekler ama biri 5 hücreli biri 3 hücreli
Çatlatma iğnesini sadece yumurta toplamadan önce olmuştum. İki transfer geçirdim hiç o iğnede olmadım. Senin taze transfer falan mı acaba canımKızlar merhaba 2.transferim ile burdayım tarih belli oldu ama ilkinde bana çatlatma iğnesi yapılmamıştı bu defa transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi yapacağım heyecandan sebebini de soramadım bilen var mı ?
Merhaba canım ne zaman transfer gününKızlar merhaba 2.transferim ile burdayım tarih belli oldu ama ilkinde bana çatlatma iğnesi yapılmamıştı bu defa transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi yapacağım heyecandan sebebini de soramadım bilen var mı ?
Ay evet ya o acı da çok kötü bende hoskoroskopi olmuştum ve canlı canlı bayiltmak yok içerde kötü oldum doktor bayılttı sonrasında gün vermişti çok zor oluyor ve ben özellikle bayiltmasini istedim dayanamam dedim dinlemedi benim söylediğime geldi ah ah tüm cektigimiz acılara deyse keşke canım inşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz bebislerimize pozitifi görürüz umarımCanım inan en kolayı opuydu benim için. Sadece gün içerisinde gaz sancım oldu. Histeroskopiden sonra bütün acılar bana normal gelmeye başladı
Benimde bu sefer tek embriyo transferi olucak canım bende 32 yaşındayım .Bu 4.Denemem olucak geçen sene ikizlerimi 5 aylıkken coronodan dolayı erken doğumla Kaybettim inşallah bu sefer nasip olurYaşım 32 tek embriyo transferi olacak benim
Taze transver farkı nedir canimİyi akşamlar kızlar ben yeniyim aranızda :) ilk denemem yüksek ihtimal çarşamba günü yumurta toplama işlemim olcak dedi doktorum inşallah taze transfer yaparhepimiz için hayırlı olssunn :)
İlk transferin kac gunluk ebriyo canmHerkese iyi akşamlar bende mayıs ayında trasfer olucam nasipse adet olmayı bekliyorum benim ikinci trasferim olacak ilk trasferimden 2.5 yaşında kızım var Rabbim hepimizin traferlerini olumlu sonuçlandırsın inşallah
Hiç bilmiyorum canım ilk kez yaptırdım tüp bebekTaze transver farkı nedir canim
İnşallh benim 15 mayista transferim hayirlisiyla saglikli tutunmalar ...İlk transferin dondurulmuş ebriyomu? Veya kac gunluk embriyo ilkin canmmerhabalar yarın sabah kontrolüm var az kaldı transfere inanıyorum bu sefer olucak dua edelim birbirimize 2 transferim olucak
Evet ilk donmuştu bu olacakta donmuş ilki tutunmadı inş bu sefer olur rabbim nasip et bizlerede (amin)İnşallh benim 15 mayista transferim hayirlisiyla saglikli tutunmalar ...İlk transferin dondurulmuş ebriyomu? Veya kac gunluk embriyo ilkin canm
Neler yiyip neler içiyorsunİnşallh benim 15 mayista transferim hayirlisiyla saglikli tutunmalar ...İlk transferin dondurulmuş ebriyomu? Veya kac gunluk embriyo ilkin canm
Tutunmama sebebi varmi sende veya esinde sorunEvet ilk donmuştu bu olacakta donmuş ilki tutunmadı inş bu sefer olur rabbim nasip et bizlerede (amin)
Simdi benim ilk denemem olacak ve eşimdede bendede hicbir sorun yok pgt genetik tarama ile 2 embriyo transfer olacagim sebepsiz yere tutunmamasi beni korkutyor ((Nasip olmadı canım
Hayirlisi insallh buarda yeme takviyesi vermedi hersey iyip icyorumKesin tutacak diye birsey yok defalarca deneyip en sonunda tutan var rabbim ol derse oluyor bende tutunsun diye neler yaptım ama olmadı rabbim nasip etmeyince elden birsey gelmiyor