- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Uyansın yapcam yoksa doktora sordum yaptirdigimiz yere gitmemiz gerekiyormuş şaka gibi yaHiç bilemedim canım yasilince geçiyo mu denedin mi belki akıntı olmuştur kalmıştır derisinde
Bende öyle canım bilinmedik bir şekilde aglıyor tüm odaları gezdigim halde susmuyor uyanık oldugu zamanlar hep kucagımda hiç oturmuyorumEvi gezmeye de razıyım ben bütün gün ayaktayım oturunca sesi kısılana kadar ağlıyor
Canım o memede duruyorya çenesine masaj yap memeden çekmeden çene kasi tam gelişmemiş olabilir bende başta öyle yapiyordumBenim ki ayrılmıyo ki en az 40 dk kesin emiyo ama hep aktif değil tabi iki çekiyo uyuyo uyudu diye bırakınca çığlık kıyamet sonra geri alıyorum bi iki çekiyo gene uyuyo bazen 1 saatide geçiyo böyle böyle doyuyo mu doymuyo mu anlamıyorum da
Canım bende baktım bir iki gün sonra kararmış geçer diye düşündüm banyo yaptırdım dün biraz geçti gözüme çarpmadı uyanınca yine yıkıcam bakarım tekrarHiç bilemedim canım yasilince geçiyo mu denedin mi belki akıntı olmuştur kalmıştır derisinde
Allah allah niye böyle oldu ki bunlar ya gıcık oldum inşallah yakmanın izidir uyansın ılık bezle silcem doktor geçmezse ve sertse yaptirdigin yere götür yazmışCanım bende baktım bir iki gün sonra kararmış geçer diye düşündüm banyo yaptırdım dün biraz geçti gözüme çarpmadı uyanınca yine yıkıcam bakarım tekrar
Bizimki bu kadar yaygın kararmadı canım ama karardı banyo yaptır bakim geçiyor yıkandıkça ben hafifçe sürmüştüm bezi göbek çevresine azaldımelegim can O ozgeeeee1 kızlar siz mi göbeği yaktirmistiniz stresten hatirlayamiyorum göbeğin çevresi karardı bugün şaka gibi bi bitmedi göbek serüveni bir şey olur mu bundan bilen var mi
Allah allah doktora mı götürmek gerekiyormuşAllah allah niye böyle oldu ki bunlar ya gıcık oldum inşallah yakmanın izidir uyansın ılık bezle silcem doktor geçmezse ve sertse yaptirdigin yere götür yazmış
Canım ben bunun üstüne banyo yaptırmıştım hiçbir şey olmadı bugün disarda da bir şey yoktu eve bi geldim durum buBizimki bu kadar yaygın kararmadı canım ama karardı banyo yaptır bakim geçiyor yıkandıkça ben hafifçe sürmüştüm bezi göbek çevresine azaldı
Aynen sert ve o iz geçmezse doktora gitmek gerekiyormusAllah allah doktora mı götürmek gerekiyormuş
Benimkinde de yoktu canım sonradan karardıgınj gördüm geçicidir diye düşündüm bizimkini ikinci gittigimizde büyük diye çok yakmıştıCanım ben bunun üstüne banyo yaptırmıştım hiçbir şey olmadı bugün disarda da bir şey yoktu eve bi geldim durum bu
Cnm normal yakinca etrafina bulaşiyor . Bizimde kararmişti sonra döküldüUyansın yapcam yoksa doktora sordum yaptirdigimiz yere gitmemiz gerekiyormuş şaka gibi ya
Aynısı aynısı kafasını kaldırıyorYok valla mümkün değil zırt pırt banyoya sokmak. Hadi günde bir kez tamam da yani gece uykudan uyanıp durmak işkence gibi geliyor bazen bide banyo filan uğraşılmaz. Dün gece dikey yatırcam diye yine pusette uyuttum çocuğu sabaha karşı yatağına koydum şimdi hala pusette bi tık daha rahat uyuyor ama böyle de nasıl gitçek bilmiyorum bide çok hırıldarsa son çare aspiratör kullanıyorum yani napayım. Benimkide sırtından kafasına filan su dökerken kafayı kaldırıyor ağzına burnuna kaçacak diye korkuyorum ben eğdiriyorum başını o kaldırıyor sonrada banyo dediğin gibi ağlama krizine dönüyor
Ben izin verir diye düşünmüştümEvet canım bu aylarda önerilmiyor bende bi ayaklarını sokarım belki onun haricinde zaten girmicekti
5680 olmuş canim. Gaz olayını söyledim.bazi bebekler çok gazlı olur bu gaz cikaramamak değil çok gaz üretmek anlamında dedi. Bizimki de öyle bı bebişKontrol nasıl geçti canım kaç kilo olmuş
Kanama gibi değil de leke şeklinde hep geliyodu her gün ped takıyorum doğumdan beri. Bazen kahverengi bazen sarı gibi. Ama bugün bildiğin kanamam var yoğun şekilde. Bu da doğum sonrası kanama mı acaba yoksa regl mi oldum nasıl anlıcamO nasıl soru kızbitti mi ki senin doğumdan sonraki kanamaların tamamen
Emzik olarak kullanıyo bence beni emince kuvvetli emiyo çünkü ama bende doymamıştır belki diye izin veriyorum büyüdükçe daha iyi anlarız dillerinden bakalımCanım o memede duruyorya çenesine masaj yap memeden çekmeden çene kasi tam gelişmemiş olabilir bende başta öyle yapiyordum
Ay belki 40 ı çıkınca anca oturuyordur öyle derler ya benimki 40 a kadar iyiymiş 40 çıkınca sapıttı ama yine seninki kadar değil koliği dibine kadar yaşıyorsun inşallah hep bugün ve geceki gibi olurBana gündüz 2 gece 3 saat vakit verse yani ihtiyaç molası verse tamamım da işte 40ı çıktı ertesi gün hiç durmadı bugün daha iyi gece uyudu şimdi de uyudu 2 saattir uyuyor günü gününü tutmuyor yani eşler için gerçekten diyecek hiçbir şey bulamıyorum analık zor imkanı olan baba olsun
En faydalı olan bizde emzik oldu valla birde duş ikisi olmasa daha da kötü olurdukBende öyle canım bilinmedik bir şekilde aglıyor tüm odaları gezdigim halde susmuyor uyanık oldugu zamanlar hep kucagımda hiç oturmuyorum
Ben koliği kabullendim sadece tuvalet ve su içecek kadar uyusun yeter çok şükür bugün kahve bile içtim inşallah oturuyordur düzeni 40ı yeni çıktıAy belki 40 ı çıkınca anca oturuyordur öyle derler ya benimki 40 a kadar iyiymiş 40 çıkınca sapıttı ama yine seninki kadar değil koliği dibine kadar yaşıyorsun inşallah hep bugün ve geceki gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?