2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Canım o memede duruyorya çenesine masaj yap memeden çekmeden çene kasi tam gelişmemiş olabilir bende başta öyle yapiyordum

Hiç bilemedim canım ya silince geçiyo mu denedin mi belki akıntı olmuştur kalmıştır derisinde
Canım bende baktım bir iki gün sonra kararmış geçer diye düşündüm banyo yaptırdım dün biraz geçti gözüme çarpmadı uyanınca yine yıkıcam bakarım tekrar

Canım bende baktım bir iki gün sonra kararmış geçer diye düşündüm banyo yaptırdım dün biraz geçti gözüme çarpmadı uyanınca yine yıkıcam bakarım tekrar
Allah allah niye böyle oldu ki bunlar ya gıcık oldum inşallah yakmanın izidir uyansın ılık bezle silcem doktor geçmezse ve sertse yaptirdigin yere götür yazmış

melegim can O ozgeeeee1 kızlar siz mi göbeği yaktirmistiniz stresten hatirlayamiyorum göbeğin çevresi karardı bugün şaka gibi bi bitmedi göbek serüveni bir şey olur mu bundan bilen var mi
Bizimki bu kadar yaygın kararmadı canım ama karardı banyo yaptır bakim geçiyor yıkandıkça ben hafifçe sürmüştüm bezi göbek çevresine azaldı

Canım ben bunun üstüne banyo yaptırmıştım hiçbir şey olmadı bugün disarda da bir şey yoktu eve bi geldim durum bu
Benimkinde de yoktu canım sonradan karardıgınj gördüm geçicidir diye düşündüm bizimkini ikinci gittigimizde büyük diye çok yakmıştı

Aynısı aynısı kafasını kaldırıyor pusette rahat uyuyor mu ya hiç rahat değilmiş gibi geliyor bana. Bir de şu elektrikli anakucagi dik biraz ama onda da boynu sağa sola düşüyor

Merhaba herkese, 10 gunluk bebegim var besliyorum altini degisiyorum vs her seyi yapiyorum yerine yatirinca aglamaya basliyor surekli ten temasi istiyor emmek istiyor emer halde uyuyor memeden kesip besigine yatirimca uyaniyor, besigine yatirinca uyuyan yenidogan var mi varsa nasil basardiniz Allah rizasi icin her turlu oneriye acigim cok tesekkur ederim

O nasıl soru kız bitti mi ki senin doğumdan sonraki kanamaların tamamen
Kanama gibi değil de leke şeklinde hep geliyodu her gün ped takıyorum doğumdan beri. Bazen kahverengi bazen sarı gibi. Ama bugün bildiğin kanamam var yoğun şekilde. Bu da doğum sonrası kanama mı acaba yoksa regl mi oldum nasıl anlıcam

Ay belki 40 ı çıkınca anca oturuyordur öyle derler ya benimki 40 a kadar iyiymiş 40 çıkınca sapıttı ama yine seninki kadar değil koliği dibine kadar yaşıyorsun inşallah hep bugün ve geceki gibi olur

Ay belki 40 ı çıkınca anca oturuyordur öyle derler ya benimki 40 a kadar iyiymiş 40 çıkınca sapıttı ama yine seninki kadar değil koliği dibine kadar yaşıyorsun inşallah hep bugün ve geceki gibi olur
Ben koliği kabullendim sadece tuvalet ve su içecek kadar uyusun yeter çok şükür bugün kahve bile içtim inşallah oturuyordur düzeni 40ı yeni çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…