- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
Benim oğlan başlattı beni ilk haftadan zumba yapıyorum resmen yükseklik aldım pilates topu aldım vere hopluyoruz hiçbir şey olmuyor yani o kadar hareket kan tere bana olmadı hiçbir şeyKızlar spora başladınız mı? Kırkımız çıktı ama ben dikişlerimden hala korkuyorum
Bayram geldi diye kayınvalidenin memleketine geldik herşey koştur koştur hiç bir şeye yetişemiyorumNerdesin kız sultan iki günde bi giriyosun artık
Ben de bayramdan sonra planlı şekilde yapayım o zaman zumbaya birşey olmuyorsa koşu bandında koşmak da zararlı değildir o zamanBenim oğlan başlattı beni ilk haftadan zumba yapıyorum resmen yükseklik aldım pilates topu aldım vere hopluyoruz hiçbir şey olmuyor yani o kadar hareket kan tere bana olmadı hiçbir şey
Sen hangi gaz ilacını kullaniyorsunDün gece 4 te kaka yapmaya kalktık 6 ya kadar ıkın ıkın bağır yaptık daha yeni şimdi uyudu kustu geğirdi sıçtı osurdu gerçekten ağladım en sonunda öyle uyudu ne olacak bizim halimiz Allah aşkına
Spora gerek kalmadı bende 56 kiloya düştüm daha da eriyorum....Kızlar spora başladınız mı? Kırkımız çıktı ama ben dikişlerimden hala korkuyorum
Şampuan vs kullanıyormusub canım sadece su ile yıkayın demişti doktorumuz bizim bi kaç günde geçtiKızlar cok fena isilik oldu çocuğum hergün yıkıyorum sadece zıbın giydiriyorum kısa kollu. Ne zaman geçer kafasının içine kadar doldu
Kız al benden de o kadar.Kızlar elbise olmuyor bana 44 bedene çıkmışım38 bedendim ne güzel. Beğendiğim elbiselerin bedenleri bana olmuyor , bedeni bana olan elbiseleri ben beğenmiyorum
Oturup ağladım hüngür hüngür hem de çiğköfte yiyerek, üstüne de tatlı gömdüm. Ömrüm boyunca bu kilolara çıkmadım, spora başlasam dikişlerim zarar görür mü acaba? Kendimi oburiks gibi hissediyorum .
Kız ne yiyon ne içiyon yada ne yemiyon ne içmiyon biraz bana da yollaSpora gerek kalmadı bende 56 kiloya düştüm daha da eriyorum....
Yaa kullanıyorum o zaman sadece suyla yıkayayımŞampuan vs kullanıyormusub canım sadece su ile yıkayın demişti doktorumuz bizim bi kaç günde geçti
Ayyy ne zamandır sendeydi şimdi de onun memleketine mi geçtiniz kadından kurtulamıyosun resmen yapıştınız birbirinizeBayram geldi diye kayınvalidenin memleketine geldik herşey koştur koştur hiç bir şeye yetişemiyorum
Günde bir öğün maksimum iki öğün yemek yiyiyorum geri kalan vakitte hurma incir bal ceviz yiyiyorum bebek varken yemek yapamiyorumKız ne yiyon ne içiyon yada ne yemiyon ne içmiyon biraz bana da yolla
Bende olmuyor yani kuzum yapmadığım hareket kalmadı benimBen de bayramdan sonra planlı şekilde yapayım o zaman zumbaya birşey olmuyorsa koşu bandında koşmak da zararlı değildir o zaman
Relactaz verdi doktor bir tane daha vardı san bilmem neydi adı o midesini bulandırıyor kusturuyorSen hangi gaz ilacını kullaniyorsun
Ben vallahi kendimi bildim bileli 2 öğün yiyorum, hele şimdi sabah kahvaltılarım buzdolabının önünde ağzıma ne atarsam kâr diye iki parça atıyorum o kadarGünde bir öğün maksimum iki öğün yemek yiyiyorum geri kalan vakitte hurma incir bal ceviz yiyiyorum bebek varken yemek yapamiyorumhaftasonlari 3 öğün yiyiyorum o kadar
Relactaz ilk defa duyuyorum rahat yapiyo muRelactaz verdi doktor bir tane daha vardı san bilmem neydi adı o midesini bulandırıyor kusturuyor
Seni çok iyi anlıyorum kuzum inşallah böyle devam etmezler ilk bir ay daha kolaydı benim için büyüdükçe uyku süreleride azalacak böyle devam ederlerse o zaman naparız bakimAşırı kötü bi geceden çıktım hiç uyumadı hiç saat gece 2 de başladı bu saat oldu bölük pörçük uyuyor ne 3 saat 5 saat uyuması 1 saat bile tam dolu uyumuyor. Gece 2 den sonrası yok bende en son 4 te çocukla kavga ediyordum 7 de saçımı başımı yolma noktasındaydım
Harbiden bi maşallah diyimBen vallahi kendimi bildim bileli 2 öğün yiyorum, hele şimdi sabah kahvaltılarım buzdolabının önünde ağzıma ne atarsam kâr diye iki parça atıyorum o kadarmetobolizmana sağlık maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?