2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar elbise olmuyor bana 44 bedene çıkmışım 38 bedendim ne güzel. Beğendiğim elbiselerin bedenleri bana olmuyor , bedeni bana olan elbiseleri ben beğenmiyorum
Oturup ağladım hüngür hüngür hem de çiğköfte yiyerek, üstüne de tatlı gömdüm. Ömrüm boyunca bu kilolara çıkmadım, spora başlasam dikişlerim zarar görür mü acaba? Kendimi oburiks gibi hissediyorum .

Kızlar cok fena isilik oldu çocuğum hergün yıkıyorum sadece zıbın giydiriyorum kısa kollu. Ne zaman geçer kafasının içine kadar doldu

Benim oğlan başlattı beni ilk haftadan zumba yapıyorum resmen yükseklik aldım pilates topu aldım vere hopluyoruz hiçbir şey olmuyor yani o kadar hareket kan tere bana olmadı hiçbir şey
Ben de bayramdan sonra planlı şekilde yapayım o zaman zumbaya birşey olmuyorsa koşu bandında koşmak da zararlı değildir o zaman

Bugün 2.ay aşılarımızı olduk bakalım nasıl geçecek doktor calpolu ateşi çıkarsa ver yoksa verme dedi hıysuzluk yapabilir kucağına al bol bol dedi dün gece hiç uyuyamadık zayen başım çatlıyor gözlermi açamıyorum o kadar yanıyor ki

Kız al benden de o kadar.
Bayram diye kendime 42 beden elbise aldım 44de değilimdir o kadar da değildir diye olmadı ya elbise
Hiç bu kiloda olmamıştım kendimi hiiiiiç beğenmiyorum hala hamile gibi uzun salaş gömlekler giyiyorum kapatsın oramı buramı diye

Günde bir öğün maksimum iki öğün yemek yiyiyorum geri kalan vakitte hurma incir bal ceviz yiyiyorum bebek varken yemek yapamiyorumhaftasonlari 3 öğün yiyiyorum o kadar
Ben vallahi kendimi bildim bileli 2 öğün yiyorum, hele şimdi sabah kahvaltılarım buzdolabının önünde ağzıma ne atarsam kâr diye iki parça atıyorum o kadar metobolizmana sağlık maşallah

Seni çok iyi anlıyorum kuzum inşallah böyle devam etmezler ilk bir ay daha kolaydı benim için büyüdükçe uyku süreleride azalacak böyle devam ederlerse o zaman naparız bakim

Ben vallahi kendimi bildim bileli 2 öğün yiyorum, hele şimdi sabah kahvaltılarım buzdolabının önünde ağzıma ne atarsam kâr diye iki parça atıyorum o kadar metobolizmana sağlık maşallah
Harbiden bi maşallah diyimama bende balık etli olmak istiyorum hamileyken öyleydim çok güzeldi şimdi yine kurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…