- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Şimdi hem nemli tutup hemde sogutacak miMode yazan yere bas beybi birkaç altta dry çıkar
Sıcaklık artıyordu 24e cektim nemi bekliyorum bakalım peki nem ayarını nasıl yapicam 50 olması icinŞimdi hem nemli tutup hemde sogutacak miboşa mı aldım nem makinesini ahhaha
AynennnnŞimdi hem nemli tutup hemde sogutacak miboşa mı aldım nem makinesini ahhaha
Onu ortama göre kendi ayarlıyor 40-60 arası.Sıcaklık artıyordu 24e cektim nemi bekliyorum bakalım peki nem ayarını nasıl yapicam 50 olması icinkubiskubiskubis
Ben nem modunu sadece nem almak için diye biliyordumm. Klima havadaki fazla nemi alıyor oda soğuyor gibiAynennnnnemi dengeliyor baktın soğukluğu yetmiyor arada soğuk açarsın ben evde hep dry kullanıyorum yetiyor bana
Nemi alır diyo bi videoda bizim klima için amann bilemedimAynennnnnemi dengeliyor baktın soğukluğu yetmiyor arada soğuk açarsın ben evde hep dry kullanıyorum yetiyor bana
Evet nemi aliyormusBen nem modunu sadece nem almak için diye biliyordumm. Klima havadaki fazla nemi alıyor oda soğuyor gibi
Ben nem modunu sadece nem almak için diye biliyordumm. Klima havadaki fazla nemi alıyor oda soğuyor gibi
Ayyy bizim klima takılırken servis özellikle söyledi nemi dengeler bu mod diyeNemi alır diyo bi videoda bizim klima için amann bilemediminşallah ayarida bozmamisimdir
Benim olan nem de gidecek diye kapattım yeni.ozellikler öğrendim sayende canım klimada daha öncede araştırmamistim vesile oldunAyyy bizim klima takılırken servis özellikle söyledi nemi dengeler bu mod diye, benim odanın nemi şuan 43
Ayy bende bakayim hemen klimaya bende odadaki nemi alip kurutur saniyodumBenim olan nem de gidecek diye kapattım yeni.ozellikler öğrendim sayende canım klimada daha öncede araştırmamistim vesile oldun
Ayy kusura bakma canım bizimki öyle diye seni de yanlış yönlendirdimBenim olan nem de gidecek diye kapattım yeni.ozellikler öğrendim sayende canım klimada daha öncede araştırmamistim vesile oldun
Çalıştırmasan demek ki ne olacak düşünAyyy bizim klima takılırken servis özellikle söyledi nemi dengeler bu mod diye, benim odanın nemi şuan 43
Ayyyy inanamiyorum aşağıya burası ne kadar fark ediyoÇalıştırmasan demek ki ne olacak düşün58 mesela bizim şu an
Yemin ederm 2 gündür aynıyızzzz dün sinirden bende ağladım tuvalete bile gidemedim eşim gelene kadar sesi kesiliyor bi an ağlamaktan korkuyorum gögsüme yatırınca susuyorOhaaa okurken ben yazdım sandımmm
Bizim yatak odası da fena sıcak ya evin alt katiyla üst katı ayri dünyalarAyyyy inanamiyorum aşağıya burası ne kadar fark ediyo
Yaa,ben de internet te biraz bekleyin koruyabilir diye yazıyordu,acaba öyle mi yapsam dedim ama senin dediğin gibi yapayım,önümüz bayram haftaya doktor bulamam,bu günlerde gitmem lazımBenim yaşadığım pişmanlığı yaşama günlerce bebeğime eziyet cektirmisim direkt git yaktir.. bazı bebeklerde göbek granülü kalıyormuş o da sarı akıntı yapıyor tek çaresi yaktirmak. Yaktirma kelimesi çok korkunç ama bildiğin kibrit çöpü gibi bir şeyle gobek deliginin içinde yaklaşık 1 dk gezdiriyor bebekte ağlamıyor tek şeyi noluyo mızlanmasi yapiyo sonrada çok şükür rahatliyo.. cocuk doktorları yapıyormuş ama bize çocuk cerrahi yapti
Kraft aldık bizKızlar oto koltuğu alanlar hangi marka aldınız?
Kucağımda uyuyor bıraktığım an sanki hiç uyutmamışım gibi bana bakıyorKizlar atak haftasindayim sanirim.uyumuyor benimki.bir derdi de yok..gazi alindi karni yok.max 5 dk sonra cin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?