2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Yaa,ben de internet te biraz bekleyin koruyabilir diye yazıyordu,acaba öyle mi yapsam dedim ama senin dediğin gibi yapayım,önümüz bayram haftaya doktor bulamam,bu günlerde gitmem lazım

Kızlar aşı akşamüzeri huzursuzluk yaptı. Çok ağladı susmadan. Allah'tan eşim evden çalışıyordu dün. O aldı kucağına odaları gezdirdi falan bir şekilde susturdu. Akşam ateşi çıktı, gece üstünü örtmedik zıbın çorap uyudu. Alarm kurdum saatte bir kalkıp bakayım diye. Kolları falan klimadan buz gibi oldu yavrumun ama örtemedim ateşi yükselir diye. Gece bir ara 36.5 oldu o zaman muslin örttüm uyudu. Aciktigi için uyandı muslini atmış zaten üstünden ateşi 37ye yükselmiş tekrardan. Acaba uyurken yükselir mi ki diyip ilaç versek mi dedik ama sonra vazgeçtik takip edelim bi diye. Sabah düşmüştü ateşi çok şükür. Kucağımda beraber uyuduk. Ateşten mi bilmiyorum burnu çok tıkanmış ememedi. Burnunu açmak istedim. 2 dk yatağa koyuyoruk kıyameti koparttı zar zor malzemeleri ayarlayabildim. Burnunu açınca ikinci bir kıyamet, kucağımda sakinleşti emdi uyudu. Anakucagina almak istedim bir oksurdu tükürük falan gördüm balgam çıkartıyor diye ters çevirdim ama çok az süt kesiği kusmuk vardı. Tekrar kucağıma aldım şimdi kucağımda uyuyor. Aşıyı sabah olmamiza rağmen akşam ateş yaptı. Gülücükler sacarken birden mutsuz olduğu da oldu ve resmen ağlama konusunda level atladı bu kadar sesi çıkmazdı. Ateş + huzursuzluk oldu yani. İnşallah verem aşısı kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…