Hadi sorunsuz insalllah.benim bayram sonrasina biraktilar verem 15 gunde bir diye.Verem hariç 2. Ay aşılarımızı olduk kızlar. Bir tanesinde mizirdandi bir tanesinde de bu yakabilir dedi hemşire. Gerçekten de ağladı aldım hemen kucağıma düğmesine basılmış gibi sustu yavrum kıyamampusetine koyduk direkt uyudu. İnşallah ateşsiz sıkıntısız geçiririz
Ay bide homurdanip ayak vuruyor emzik dusunce, vermezsen once 1 adet seslenme sesi cikariyor.aoow djye.ona girmezsem cigligi basiyor..Hepsine aynı güncelleme gelmiş demek ki resmen emzikle kavga ediyo
Mukuslu kaka nasıl oluyo canim tarifnedebilir misinKizlar sut alerjisi ihtimali olan var mi? Bizde mukuslu kaka ve isilik vardi egzamaya cevirmeye baslamis kortizonlu krem verdiler cocugumun yuzu kendine geldi ama vucutta hala kucuk kucuk kirmiziliklar var. Kaka mukuslu olunca sut alerjisi ihtimali uzerinde durdu doktor. 2 doktora gidiyorum ben biri olabilir sorun degil dedi digeri sut urunlerini kes bi sure bakalim bide kaka testi yaptir dedi. Hangisini dinleyecegimi sasirdim dogrusu.
Sümüksü parlak görüntü oluyor kuzumMukuslu kaka nasıl oluyo canim tarifnedebilir misin
Verem.ne zaman yapılacak canım hepsini neden aynı anda yapmıyorlar nü arada inşallah ateşi çıkmaz kıvanç bebisinVerem hariç 2. Ay aşılarımızı olduk kızlar. Bir tanesinde mizirdandi bir tanesinde de bu yakabilir dedi hemşire. Gerçekten de ağladı aldım hemen kucağıma düğmesine basılmış gibi sustu yavrum kıyamampusetine koyduk direkt uyudu. İnşallah ateşsiz sıkıntısız geçiririz
Benimkinde çoğunlukla var o zaman uzuyo dimiSümüksü parlak görüntü oluyor kuzum
Benim ilk kızımdada vardı ama alerjik değildiBenimkinde çoğunlukla var o zaman uzuyo dimi
Benimkide alerjik değil çünkü çocuk şimdiye mahvolurdu deri döküntusu yok çok şükürBenim ilk kızımdada vardı ama alerjik değildi
Verem bizim de bayram sonrasi diğer ikisini oldukHadi sorunsuz insalllah.benim bayram sonrasina biraktilar verem 15 gunde bir diye.
Amin canım inşallahVerem.ne zaman yapılacak canım hepsini neden aynı anda yapmıyorlar nü arada inşallah ateşi çıkmaz kıvanç bebisin
Hee anladım benim hepsi aynı gün vurulur o zaman çünkü bana direkt tarih.saat verdi de sana carpol verdiler dimiAmin canım inşallahgecikmesin veremi beklemeyelim diye ebe bugünü söyledi. Verem 24unde paket acilacakmis asi olacak bebisleri aynı gün çağırıyorlar
Ne alcan kız aslan gibi bebis yaptın ya bak ben şunu aldım bebeğe giydircem daha güzel bir hediye bu dünyada yok şuan dicem vercem eline o anneler gününde bir şey yapmadı banaKızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız yaşimdi de onun derdine düştüm
Benimki kolye almıştı anne bebek kolyesi doğum hediyesiyle birleşik tabiNe alcan kız aslan gibi bebis yaptın ya bak ben şunu aldım bebeğe giydircem daha güzel bir hediye bu dünyada yok şuan dicem vercem eline o anneler gününde bir şey yapmadı bana
Harbiden benim anneler gününde birde kaynanamlar gelmişti eve benim arada kaynadı gitti şuan yine kaynanama bilendim hediye bekleyen özel günlere çok önem veren biri değilim ama ilk anneler gününde de bir şeyler istermisim onu fark ettim
Vermediler de kullanabilirsin dediler Dr'a sordum o da kullanabilirsin dediHee anladım benim hepsi aynı gün vurulur o zaman çünkü bana direkt tarih.saat verdi de sana carpol verdiler dimi
Rica ederimCok teşekkür ederim bilgi verdginiz için inşallah
Kızlaaarrr?Kızlar emzirirken aspirin içebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?