- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
San sebastian yapacam sonra da hediye olarak da bebeğin boynuna kurdele bağlayıp verecemKızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız ya şimdi de onun derdine düştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
San sebastian yapacam sonra da hediye olarak da bebeğin boynuna kurdele bağlayıp verecemKızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız ya şimdi de onun derdine düştüm
Kız cesur nerdesin sabahın köründe evde olsan wifiye bağlı olursun , mobil veri açık yoksa sen gezmelerdemisinnnnNe alcan kız aslan gibi bebis yaptın ya bak ben şunu aldım bebeğe giydircem daha güzel bir hediye bu dünyada yok şuan dicem vercem eline o anneler gününde bir şey yapmadı bana
Ayyy o duyguyu hissetmek rüyada görmek bile kötü alalhım kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşattıgınada sabır versin. Kız o dedigin bende de oluyor ışık yüzüne vurunca bişe olmuş gibi gözüküyor kustuda boguldumu acaba diyorum kalbim beynimde atıyor sanki allah korusunAay o yaşadığına benzer ben gerçekte yaşadım. Kundak yapıyoruz klima çalışıyor diye. Bazen o kadar kipirdiyor ki kundak ağzına burnuna falan geliyor. Gece uyandım bebiş bana dönük yatiyor, dışarıdan yüzüne ışık vuruyor bildiğin bembeyaz gördüm. Suratına dokundum soğuk başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonra kipirdadi Allah'ım bir rahatladim. O korkuyu anlatamam
Napıyon melekAyyy o duyguyu hissetmek rüyada görmek bile kötü alalhım kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşattıgınada sabır versin. Kız o dedigin bende de oluyor ışık yüzüne vurunca bişe olmuş gibi gözüküyor kustuda boguldumu acaba diyorum kalbim beynimde atıyor sanki allah korusun
Valla o gün o kadar korktum ki nefes mi alamadı yüzüne mi geldi bir şey diye Allah'ım evlat acısı yaşatmasınAyyy o duyguyu hissetmek rüyada görmek bile kötü alalhım kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşattıgınada sabır versin. Kız o dedigin bende de oluyor ışık yüzüne vurunca bişe olmuş gibi gözüküyor kustuda boguldumu acaba diyorum kalbim beynimde atıyor sanki allah korusun
Aay geçen sene çok güzel almisti bu sene becerememis iş başa düşüyor her sene kendi hediyemi kendim aliyorum özel gunlerdeÇok mantıklı bizimde zevklerimiz uymaz bana sorar o yüzden ahahah
Kız bizim evde WiFi yok alt yapı yok belediyeye burdan selamlar belediye çekmiyor kabloyuKız cesur nerdesin sabahın köründe evde olsan wifiye bağlı olursun , mobil veri açık yoksa sen gezmelerdemisinnnn
Sherlock HolmesKız cesur nerdesin sabahın köründe evde olsan wifiye bağlı olursun , mobil veri açık yoksa sen gezmelerdemisinnnn
Kesinlikle canım. Allah korusun. Benimki yan yatırınca ağız üstü dönüyor kolu altta kalınca ağlıyor öyle farkediyorum. Dikkat etmek lazım sürekli. Bilinçaltına işliyor ondan.Aynı şeyleri yasamisiz canım hatta geçen şey oldu hep uyandiginda ağlar aglamayacagi tutmus bende eşimle balkondaydim neyse bi geldim bebek yüz üstü anne karninda pozisyonda duruyor kafasını yukarı kaldırmaya calisiyo Allahim yazık ya dedim sonradan düşününce nasıl o pozisyona gelmiş aklım almıyor kafasını kaldiramasa yada yorulup ben geç kalsam düşünmek bile istemiyorum..
Bir kerede üstünü örtüp mutfağa gittim geldiğimde örtüyü kafasina çekmiş uyurken ödüm koptu bu tarz şeylerde etkiliyor sanırım
Wellcare kullaniyorum ben icerigi temizYa ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Siz hangi markalar aldınız kızlar temiz içerikli
Aaaaa o dediğin bana 2 hafta önce hep oluyordu çok yorgun olduğum için oluyordu halüsinasyon görüyordum sen dedikten sonra geçtiğini farkettim seninde 40a doğru geçer o durumda insan afalliyo algilamaya calisiyo noluyo diyeKesinlikle canım. Allah korusun. Benimki yan yatırınca ağız üstü dönüyor kolu altta kalınca ağlıyor öyle farkediyorum. Dikkat etmek lazım sürekli. Bilinçaltına işliyor ondan.
Ben bazen uykuda kucağımda hissediyorum uyanıyorum bakıyorum yok beşiğinde aslında
Ocean aldım canım benYa ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Bizde uyumadık ama gözümü açamadığım için telefonu elime alamıyorum 2 kere emzirirken uyumuşum eşim bi uyandırdı kızm memeyi bırakmış kucağımda o da uyumuş Allah korumuş en çokta korktuğum şeydi ama 2 gündür aşırı uykum varAhh keşke saat 3 buçuk 4 gibi bi uyanıyor bu saate kadar uyanıktık yenice daldı inşaAllah uyanmaz diye dua ediyorum
Ben ocean aldım canım ama çok gaz yaptı bizim bebeğe doktor tamamen bıraktırdı. Oğlumda wellcare kullanmıştım ama burada eczanelerde bulamadım depoda da yok dediler. Şu gazlı dönem bitince wellcare alıcamYa ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Bizde cuma günü olacağız 4 aşı birden bizimki prematüre olduğu için birinci ay hepatit aşısınıda olacağızHadi sorunsuz insalllah.benim bayram sonrasina biraktilar verem 15 gunde bir diye.
Benim hiçbir şey alasım yok vallahi bana anneler gününde çiçek almıştı eşim sadeceKızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız ya şimdi de onun derdine düştüm
Benim bebekte bi iki defa minik bir parça şeklinde gördüm sürekli olmuyor acaba yoğunluk durumu önemli mi alerjisi olup olmadığını öğrenmek içinSümüksü parlak görüntü oluyor kuzum
Cnm mukuslu değil ama böyle lifli tanecikli sari renkteBezi birbirine yapistirip cektiginde uzuyorsa mukuslu oluyormuş