- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Geçmiş olsun canım benimBen serum aldim kizlar alerji yuzunden dun gece..doktor 8 saat besleme yapma dedi .8 saat sonra ilk sütunu sag dök dedi.mama verdik sadece...demekki acil durum proseduru bu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım benimBen serum aldim kizlar alerji yuzunden dun gece..doktor 8 saat besleme yapma dedi .8 saat sonra ilk sütunu sag dök dedi.mama verdik sadece...demekki acil durum proseduru bu...
Sumuk gibi oluyo kakanin ici boyle birbirine yapistirinca uzuyoMukuslu kaka nasıl oluyo canim tarifnedebilir misin
Benim kizin bogumlarinda kucuk kucuk isilikler var bacak arkalari kol aralari falan alerjiden suphelendiler ama bana isilik gibi de geldi yaBenimkide alerjik değil çünkü çocuk şimdiye mahvolurdu deri döküntusu yok çok şükür
Yaramazlıktan elimize telefon alamadıkBu gece herkes mışıl mışıl uyudu herhalde kimse yok buralarda
Bende görüyordum canım öldügünü degilde hep bebegi görüyordum kötü Şekilde bişe olcakmış gibi. Bir defa kusuyordu koşup bakıyorum boguluyordu elime alıp salladım taş gibiydi bütün vucudu nefes almıyordu 3 4 defa salladım öyle nefes aldı ellerimde bedeni yumuşamıştı o gün psikolojim bozuldu mama yedirirkende genzine kaçtı rüyamdaki gibi olacak diye çok korkmuştumKızlar sürekli ruyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum çok kötü bir korku ruyada bunu ciddi ciddi yaşayıp ağlıyorum sonra bir anda uyaniyorum melegim burnumun dibinde sizinde bu tarz rüyalarıniz var mı
Bebişi verecem kucagına yeterKızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız ya şimdi de onun derdine düştüm
Hamilelikte görüyordum canım o yüzden hep korku icindeydim kucağıma alabilecek miyim diye. Çok şükür sağlıkla geldi. Endişelenme kötüye yormaKızlar sürekli ruyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum çok kötü bir korku ruyada bunu ciddi ciddi yaşayıp ağlıyorum sonra bir anda uyaniyorum melegim burnumun dibinde sizinde bu tarz rüyalarıniz var mı
Aay o yaşadığına benzer ben gerçekte yaşadım. Kundak yapıyoruz klima çalışıyor diye. Bazen o kadar kipirdiyor ki kundak ağzına burnuna falan geliyor. Gece uyandım bebiş bana dönük yatiyor, dışarıdan yüzüne ışık vuruyor bildiğin bembeyaz gördüm. Suratına dokundum soğuk başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonra kipirdadi Allah'ım bir rahatladim. O korkuyu anlatamamBende görüyordum canım öldügünü degilde hep bebegi görüyordum kötü Şekilde bişe olcakmış gibi. Bir defa kusuyordu koşup bakıyorum boguluyordu elime alıp salladım taş gibiydi bütün vucudu nefes almıyordu 3 4 defa salladım öyle nefes aldı ellerimde bedeni yumuşamıştı o gün psikolojim bozuldu mama yedirirkende genzine kaçtı rüyamdaki gibi olacak diye çok korkmuştum
Ayakkabı aldım ben verdim bile çoktan babamız babalar gününde yurtdışında olacak ben de bebeyle çıldırmacalar en çok benim babalar gunumKızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız ya şimdi de onun derdine düştüm
Eşim bana beğendiğini alalım dedi ben de senin begenmen önemli ben zaten istedigimi alabiliyorum dedim. Senden hatıra gibi olacak dedim. 4 tane ayakkabı almış beğendiklerimi seçerim diye hiçbirini beğenmedim geri gönderdik kendi aldıklarımı hediye olarak kabul ettim artıkHarbiden benim anneler gününde birde kaynanamlar gelmişti eve benim arada kaynadı gitti şuan yine kaynanama bilendim hediye bekleyen özel günlere çok önem veren biri değilim ama ilk anneler gününde de bir şeyler istermisim onu fark ettim
Hastaneden gelince ilk hafta bende de oldu uyanıyordum geçmiyordu ağlama krizlerim.Kızlar sürekli ruyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum çok kötü bir korku ruyada bunu ciddi ciddi yaşayıp ağlıyorum sonra bir anda uyaniyorum melegim burnumun dibinde sizinde bu tarz rüyalarıniz var mı
Kizlar sut alerjisi ihtimali olan var mi? Bizde mukuslu kaka ve isilik vardi egzamaya cevirmeye baslamis kortizonlu krem verdiler cocugumun yuzu kendine geldi ama vucutta hala kucuk kucuk kirmiziliklar var. Kaka mukuslu olunca sut alerjisi ihtimali uzerinde durdu doktor. 2 doktora gidiyorum ben biri olabilir sorun degil dedi digeri sut urunlerini kes bi sure bakalim bide kaka testi yaptir dedi. Hangisini dinleyecegimi sasirdim dogrusu.
Geçen grupta biri pişik kremi sür demişti isiliklere ben gozlemlemek için sadece bir yerine sürdüm sende öyle yapabilirsinBenim kizin bogumlarinda kucuk kucuk isilikler var bacak arkalari kol aralari falan alerjiden suphelendiler ama bana isilik gibi de geldi ya
Galiba gerçek hayatta korktugumuz şeyler bilinçaltımız dahil böyle şeyler gormemize sebep veriyo ara ara.. Bende hep ölmesinden korkardim bakamam falan diye ordan kalmış şuan rahatım o konuda ama işte bilinçaltı sagolsunBende görüyordum canım öldügünü degilde hep bebegi görüyordum kötü Şekilde bişe olcakmış gibi. Bir defa kusuyordu koşup bakıyorum boguluyordu elime alıp salladım taş gibiydi bütün vucudu nefes almıyordu 3 4 defa salladım öyle nefes aldı ellerimde bedeni yumuşamıştı o gün psikolojim bozuldu mama yedirirkende genzine kaçtı rüyamdaki gibi olacak diye çok korkmuştum
Çok mantıklı bizimde zevklerimiz uymaz bana sorar o yüzden ahahahEşim bana beğendiğini alalım dedi ben de senin begenmen önemli ben zaten istedigimi alabiliyorum dedim. Senden hatıra gibi olacak dedim. 4 tane ayakkabı almış beğendiklerimi seçerim diye hiçbirini beğenmedim geri gönderdik kendi aldıklarımı hediye olarak kabul ettim artık
Aynı şeyleri yasamisiz canım hatta geçen şey oldu hep uyandiginda ağlar aglamayacagi tutmus bende eşimle balkondaydim neyse bi geldim bebek yüz üstü anne karninda pozisyonda duruyor kafasını yukarı kaldırmaya calisiyo Allahim yazık ya dedim sonradan düşününce nasıl o pozisyona gelmiş aklım almıyor kafasını kaldiramasa yada yorulup ben geç kalsam düşünmek bile istemiyorum..Hastaneden gelince ilk hafta bende de oldu uyanıyordum geçmiyordu ağlama krizlerim.
Sonra arkadaşlar gelip gitti akşamları çay kahve sohbet muhabbet bana çok iyi gelmişti sanki üzerimden bir yük kalktı.
Ben doğum sonrası korktum ya beceremezsem bakamazsam diye ondan oldu galiba. Nefesini kontrol ediyordum sürekli kalkıp
Aaaaaaa sende de oluyor cesur , bende de oluyor sürekli böyle kötü kötü görüyorum bence biz çok korumacı anneleriz en ufak şeyde dert ediyoruz bilinçaltımızda böyle rüyalar bize gösteriyorKızlar sürekli ruyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum çok kötü bir korku ruyada bunu ciddi ciddi yaşayıp ağlıyorum sonra bir anda uyaniyorum melegim burnumun dibinde sizinde bu tarz rüyalarıniz var mı
Bezi birbirine yapistirip cektiginde uzuyorsa mukuslu oluyormuşMukuslu kaka nasil oluyor cnm ? Benim bebeğin kakasinda böyle ip gibi şeyler oluyor
Aslında mükemmel anneleriz rüyamıza bile kaçıyor böyle şeyler ben evet çok korumaciyim başkası severken gözüm bebeğin üstünde oluyo bu huyumu değiştirmem lazimAaaaaaa sende de oluyor cesur , bende de oluyor sürekli böyle kötü kötü görüyorum bence biz çok korumacı anneleriz en ufak şeyde dert ediyoruz bilinçaltımızda böyle rüyalar bize gösteriyor
Bende deneyeyim bi insallah ise yararGeçen grupta biri pişik kremi sür demişti isiliklere ben gozlemlemek için sadece bir yerine sürdüm sende öyle yapabilirsin