• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Verem hariç 2. Ay aşılarımızı olduk kızlar. Bir tanesinde mizirdandi bir tanesinde de bu yakabilir dedi hemşire. Gerçekten de ağladı aldım hemen kucağıma düğmesine basılmış gibi sustu yavrum kıyamam 🥺 pusetine koyduk direkt uyudu. İnşallah ateşsiz sıkıntısız geçiririz 🙏🏻
Hadi sorunsuz insalllah.benim bayram sonrasina biraktilar verem 15 gunde bir diye.

Kizlar sut alerjisi ihtimali olan var mi? Bizde mukuslu kaka ve isilik vardi egzamaya cevirmeye baslamis kortizonlu krem verdiler cocugumun yuzu kendine geldi ama vucutta hala kucuk kucuk kirmiziliklar var. Kaka mukuslu olunca sut alerjisi ihtimali uzerinde durdu doktor. 2 doktora gidiyorum ben biri olabilir sorun degil dedi digeri sut urunlerini kes bi sure bakalim bide kaka testi yaptir dedi. Hangisini dinleyecegimi sasirdim dogrusu.
Mukuslu kaka nasıl oluyo canim tarifnedebilir misin

Verem hariç 2. Ay aşılarımızı olduk kızlar. Bir tanesinde mizirdandi bir tanesinde de bu yakabilir dedi hemşire. Gerçekten de ağladı aldım hemen kucağıma düğmesine basılmış gibi sustu yavrum kıyamam 🥺 pusetine koyduk direkt uyudu. İnşallah ateşsiz sıkıntısız geçiririz 🙏🏻
Verem.ne zaman yapılacak canım hepsini neden aynı anda yapmıyorlar nü arada inşallah ateşi çıkmaz kıvanç bebisin😘

Kızlar babalar günü hediyesi ne alacaksınız ya 😂 şimdi de onun derdine düştüm
Ne alcan kız aslan gibi bebis yaptın ya bak ben şunu aldım bebeğe giydircem daha güzel bir hediye bu dünyada yok şuan dicem vercem eline o anneler gününde bir şey yapmadı bana

Eklentiler

• 1000040793.jpg
    1000040793.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 36
Harbiden benim anneler gününde birde kaynanamlar gelmişti eve benim arada kaynadı gitti şuan yine kaynanama bilendim hediye bekleyen özel günlere çok önem veren biri değilim ama ilk anneler gününde de bir şeyler istermisim onu fark ettim🥲🥲🥲🥲🥲

Ne alcan kız aslan gibi bebis yaptın ya bak ben şunu aldım bebeğe giydircem daha güzel bir hediye bu dünyada yok şuan dicem vercem eline o anneler gününde bir şey yapmadı bana
Benimki kolye almıştı anne bebek kolyesi doğum hediyesiyle birleşik tabi 🤣🤣 doğum gününde de çocuğa zıbın almıştım 🤣🤣 babayla ilgili yazı yazan

Harbiden benim anneler gününde birde kaynanamlar gelmişti eve benim arada kaynadı gitti şuan yine kaynanama bilendim hediye bekleyen özel günlere çok önem veren biri değilim ama ilk anneler gününde de bir şeyler istermisim onu fark ettim🥲🥲🥲🥲🥲
🥹 senin bebiş doğmuştu bir de o zamana dimi senin kv her şeye zarar

Back