• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Vallani icimden geciyor arada.binis yapcam surekli emzik pesinde kosuyorum🤣 sabahlari spor yaparken mesela, 1 aerobik hareketi , 1 emzik verme olarak spor rutinim varr...oda bi efor kos gel emzik tak , tekrarr tekrarr..
Bı de emzik düşünce mizirdanmalar başlıyor emziği verince düğmeye basmış gibi susuyor daha arkamı dönerken bir daha düşürüyor 🤣

Bı de emzik düşünce mizirdanmalar başlıyor emziği verince düğmeye basmış gibi susuyor daha arkamı dönerken bir daha düşürüyor 🤣
Bu emzik sıkıntı olmaya başladı ya ağzından atıyo sonra ağlıyo alınca susuyo rahat edelim diye verdik yanından ayrılamıyoruz daha fena oldu 😅

Bende gebelik şekeri cikti
Diyet yaptim insulin kullandım ama iğneyi yanlış yere vurmuşum hep, doğumdan bir gün önce hastahanede öğrendim
Kasa vurmuşum yağlı bölge olması lazımmış.
Bebek iri bebek olacak diye korkuttu hoca 8 kilodan fazla alma dedi.5 kilo verdim gebelikte doğum sonrası toplam 11 kilo vermişim.Bebek iyi şimdilik inşallah böyle gider.
Benim seker halen yüksek eskiden de sinirdaydi zaten gebe kalmadan önce.Randevu alıp endokrinolojiye gideceğim bir ara.
Bebeğim 35+3 de doğdu yoğun bakımda kaldı 4 gün 2350 gr doğdu.
Orda başka bir bebek vardı annesi seker hastasıymıs ilk çocuğu seker hastası olmus İkinciyi yapmiyormuş bu yüzden.Hamile kalmış 11 yıl sonra bu bebek de seker hastası olmuş 4 ya da 5 kg doğmuş daha yoğun bakımda kalacaktı.
İnşallah bebeginizde çikmaz
Cok teşekkür ederim bilgi verdginiz için inşallah 🥲

2 kere tam daldı uyudu beşiğe koydum uyandı😂şimdide saatlerce uyumuş gibi gözleri açık bakıyor 😂 benim artık gözüm kapanıyor bu bebelerimiz niye böyle 🤣🤣
Benimkide 4ten beri uyanık yazık kendi uyuyo moro refleksi uyandiriyo kafayı yicem🤣🤣yarim kundak yapsam bu sefer hiç sevmiyo

Benimkide 4ten beri uyanık yazık kendi uyuyo moro refleksi uyandiriyo kafayı yicem🤣🤣yarim kundak yapsam bu sefer hiç sevmiyo
Kız ben senin usül artık göğsümde uyutuyorum valla işe yaradı yoksa asla uyumuyordu yatağında, ben de dinleniyorum az da olsa. Ama şöyle bişey aklıma geldi kafa şeklini olumsuz etkiler mi acaba?

Kız ben senin usül artık göğsümde uyutuyorum valla işe yaradı yoksa asla uyumuyordu yatağında, ben de dinleniyorum az da olsa. Ama şöyle bişey aklıma geldi kafa şeklini olumsuz etkiler mi acaba?
Evet uyumuyor yoksa en azından yorulmuyoruz böyle çocukta uyuyo iyi oluyo.. bizimki bayadir öyle bi sıkıntı yok gece 10la 4 arası yataginda yatıyor gündüz gogsumde

Kizlar sut alerjisi ihtimali olan var mi? Bizde mukuslu kaka ve isilik vardi egzamaya cevirmeye baslamis kortizonlu krem verdiler cocugumun yuzu kendine geldi ama vucutta hala kucuk kucuk kirmiziliklar var. Kaka mukuslu olunca sut alerjisi ihtimali uzerinde durdu doktor. 2 doktora gidiyorum ben biri olabilir sorun degil dedi digeri sut urunlerini kes bi sure bakalim bide kaka testi yaptir dedi. Hangisini dinleyecegimi sasirdim dogrusu.

ay kızlar her sabah aynı şey 6 da uyanıyor emiyor 8 e kadar mıdırdanıyor uyku 3 dk ile sınırlı. Bide o ara süt fazlalığını da bi güzel çıkarıyor. 8-8bucuk gibi kıyamet başlıyor evin içinde bi ağlamalar bi aranmalar sanırsın yıllarca aç kalmış 🤦🏻‍♀️ emiyor ama süt zaten tam dolmuyor bence hala doymazsa yine kıyamet niye böyle yapıyo bu çocuk bide öyle böyle ağlamıyor yani

Back