• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
AHAHAHAHAHHA çözümünü buldum diye nasıl umitlendim biliyor musun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣sesli güldürdün Allah seni napmasin kiz
Otunu alıyorum ben içine anasonda karıştırıyorum birde üstüne Begonya2 Begonya2 bir bal zerdecal karışımı bir şey demişti şeker niyetine o bal karisimindan atıyorum güzel oluyo 🤣🤣🤣
Anason zarar vermez mi?

Biz bugün olduk canım 10 Mayıs doğumlu 10 haziranda gelin demişlerdi, iğne olurken o kadar çok ağladı ki nefesi kesildi morardı çok korktum. Oğlum hiç ağlamamıştı bile, bu kız nazlı olacak sanırım 🙈 gün içinde de huzursuzdu ara ara değişik tonda ağladı uykuya dalamadı falan. Ateş takibi yapıyorum ben de bu gece uyuyamam, şimdilik yok inşallah da olmaz.

Yapmadı hastaneden çıkasiya unuttu bile asi olduğunu 32. Günde yapılmıştı galiba bizim
Yaa iyi inşallah bizimde aynı şekilde geçer
Biz bugün olduk canım 10 Mayıs doğumlu 10 haziranda gelin demişlerdi, iğne olurken o kadar çok ağladı ki nefesi kesildi morardı çok korktum. Oğlum hiç ağlamamıştı bile, bu kız nazlı olacak sanırım 🙈 gün içinde de huzursuzdu ara ara değişik tonda ağladı uykuya dalamadı falan. Ateş takibi yapıyorum ben de bu gece uyuyamam, şimdilik yok inşallah da olmaz.
Benimde 12 sinde doğdu ama yarın 30. Günü oluyo tarih sormakta hiç aklıma gelmedi onlarda söylemediler bende 12 sinde götüreym bari goldende 32. Gününde yaptırmış

Ben artık yapıştırmayi düşündüm bizimki de öyle 🤣
Vallani icimden geciyor arada.binis yapcam surekli emzik pesinde kosuyorum🤣 sabahlari spor yaparken mesela, 1 aerobik hareketi , 1 emzik verme olarak spor rutinim varr...oda bi efor kos gel emzik tak , tekrarr tekrarr..

Kıyamam canı acımıştır ya. Keşke hiç canları acımasa onlardan daha çok bizim acıyodur kesin. İnşallah sizinde ateşsiz güzel geçer 🌸

Başka bir konuda birine sordum bana bebeğinin süt proteinine alerjisi olduğunu söyledi bi onu araştır istersen ben şimdi ona bakıyorum
Yakildiktan sonra sizede böyle bir şey yapıştırdilar mi
Yok canımm sargı bexi koyup bezin arasına sıkıştırdık onu siyah olmasın diye kıyafetine bulaşmasın diye yspıştırmıştır siyah oluyor çünkü. Valla ben hamileyken alerji geçirdim olabilir mi

Hamilelik gunlugun yanlış 🙄 düzelt istersen
Kız vallahi burda melek de uğraştı ama değiştiremedim maalesef 😀 biraz teknoloji özürlüsüyüm😀
Aklıma ilk bebemde 43. Günümde adet oluşum geldi hemde emzirmeme rağmen :KK35: regl kanaması olduğunu miktarından ve belimdeki ağrıdan anlamıştım 🫣
Evet benim de regl kanaması . Belim kasıklarım ağrıyor inanılmaz şekerli şeyler içmek istiyorum

Kız vallahi burda melek de uğraştı ama değiştiremedim maalesef 😀 biraz teknoloji özürlüsüyüm😀

Evet benim de regl kanaması . Belim kasıklarım ağrıyor inanılmaz şekerli şeyler içmek istiyorum
Kuzu profiline gir aşagılara kadar in güncelle de dogum yaptıgın tarihi yaz düzelir

Çok güsel😍 hangi bedeni aldın canım ve denedin mi nasıl oldu ben de ona göre alayım. Ebebeğin kalıpları dar galiba bizim 3 ay zıbınlar tam oluyo gerçi o hellobaby marka bu başka
Canım bizede 3 ay zıbınlar tam oluyor oyüzden gündelik zıbınları 6 ay aldım ama bu tulumu 3 ay aldım üstüne tam oturdu

Vallani icimden geciyor arada.binis yapcam surekli emzik pesinde kosuyorum🤣 sabahlari spor yaparken mesela, 1 aerobik hareketi , 1 emzik verme olarak spor rutinim varr...oda bi efor kos gel emzik tak , tekrarr tekrarr..
Ben buna 3 set 12 tekrar şeklinde başlayayım yarından itibaren 🤣🤣🤣

Merhabalar bebeklerini kucağına alan herkesin gözü aydin saglkla büyütün inşallah 🤲kizlsr çoktsn doğum yapmış olduğunuz için bnim size bir sorum olck 36+5 bn gebelik şekeri vsr bebek çok önde dediler 3600 kg bugun riskli gebelik bölümünden birde suyu fazla bugün sezeryan olcksin dediler işte Perşembe gunu hem diyabete hem sezeryan icin gun belirlenir dedi ama sekerin bebeğe doğum sonrası cok zararı olur dedi sranizda sekeri olup dogum yapan varmi lütfen naslsinz simdi bebeğiniz nasl 🤲
Bende gebelik şekeri cikti
Diyet yaptim insulin kullandım ama iğneyi yanlış yere vurmuşum hep, doğumdan bir gün önce hastahanede öğrendim
Kasa vurmuşum yağlı bölge olması lazımmış.
Bebek iri bebek olacak diye korkuttu hoca 8 kilodan fazla alma dedi.5 kilo verdim gebelikte doğum sonrası toplam 11 kilo vermişim.Bebek iyi şimdilik inşallah böyle gider.
Benim seker halen yüksek eskiden de sinirdaydi zaten gebe kalmadan önce.Randevu alıp endokrinolojiye gideceğim bir ara.
Bebeğim 35+3 de doğdu yoğun bakımda kaldı 4 gün 2350 gr doğdu.
Orda başka bir bebek vardı annesi seker hastasıymıs ilk çocuğu seker hastası olmus İkinciyi yapmiyormuş bu yüzden.Hamile kalmış 11 yıl sonra bu bebek de seker hastası olmuş 4 ya da 5 kg doğmuş daha yoğun bakımda kalacaktı.
İnşallah bebeginizde çikmaz

Yukarda resmin varya ona tikla, sonra hesap detaylari yazısı var ona tıkla tahmini hamilelik tarihi mj ne var oraya doğum yaptığın günü gir
Her yediğimiz içtiğimiz bebek de gaz vs yapıyormuş ya ondan sordum canım.
Anason rahatlatan gazı alan bir şey olduğu için içiyorum ben

Back