• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Yok canım başka mesajını okudum soracaktim şimdi mesajını görünce sorayım dedim.Otunu mu kaynatip içiyorsunuz sallama cayini mi alıyorsunuz diye 😁
AHAHAHAHAHHA çözümünü buldum diye nasıl umitlendim biliyor musun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣sesli güldürdün Allah seni napmasin kiz
Otunu alıyorum ben içine anasonda karıştırıyorum birde üstüne Begonya2 Begonya2 bir bal zerdecal karışımı bir şey demişti şeker niyetine o bal karisimindan atıyorum güzel oluyo 🤣🤣🤣

Kızlar sizin bebisler memede kavga vermiyo mu yaa çözüm yok mu nolur çözüm bulalım karnı aç ama emmek istemiyor meme reddi için çok erken değil mi birde meme reddi olsa gece emmez gunboyu böyle gece 12den sonra sabah 6ya kadar bir şey yok ama ondan sonra savaş veriyo

Bende 6 ay aldım canım bayramlık niyetine aldıgımı üstüne göre aldım. Biraz büyük oldu çok degil onuda şortun içine katıyorum fazlasını
Aynısını yaptım vallahi bayramlık olanı üstüne göre aldım diğerleri 6 ay. Büyük olsun evin içine giyiyolar zaten. Kızımda hep ayına göre almıştım akıllandım 😂😂

Aay kızlar benim bebe emerken yine ıkın ıkın. Tamam dedim ya dr'a soylicem artık o kadar damla kullanıyoruz kaka zor yapıyor gaz zor cikiyor diye. Gaz çıkarttı ama ikinmaya devam ediyor. Ben de bitmedi diye emzirmeye devam ediyorum. Yok çok rahatsız, en iyisi altını değiştireyim dedim. Az bir kaka var popoyu silerken gaz çıktı zaten. Alezi de tutuyorum gazla birlikte kaka gelir diye sonra bir anda kaka da geldi tamam dedim oh rahatladı. Tam onu da silerken foooş diye bir kaka yaptiii. Bacagim komple kaka. Koltuk kaka, bebek köşede zaten daha da ileriye itemiyorum, altını temiz tutarak kapatmaya çalışıyorum. Ortalık 2 dkda savaş alanına döndü 🤣
Ne kadar mutluluk veriyor ama ben damlayı kestim canım hıc faydası olmadı cocugum ıkın ıkın damladan once daha ıyıydı baktım ıkınıyor masaj yapıyorum baktım ağlama derecesinde gazı var kımyon cayı verıyorum damladan bın kat daha ıyıdır

Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Gazdandır canım karnına dokununca ağlıyorda gazı yogundur bı dene bakalım

Ne kadar mutluluk veriyor ama ben damlayı kestim canım hıc faydası olmadı cocugum ıkın ıkın damladan once daha ıyıydı baktım ıkınıyor masaj yapıyorum baktım ağlama derecesinde gazı var kımyon cayı verıyorum damladan bın kat daha ıyıdır
Ben sabah akşam kimyon içiyorum, damlaları da artık saatine göre dikkat ediyorum. Bugün bir de kiraz çekirdegi koydum karnına hepsi birleşince epeyi kaka yaptı 😅 koltuk falan umrumda olmadı valla yaptı diye sevindim ben de

Aynısını yaptım vallahi bayramlık olanı üstüne göre aldım diğerleri 6 ay. Büyük olsun evin içine giyiyolar zaten. Kızımda hep ayına göre almıştım akıllandım 😂😂
Çabucak büyüyolar zaten canım küçük alsak yaz bitene kadar giyemezler biraz büyük iyidir 😂😂😂😂

Merhabalar bebeklerini kucağına alan herkesin gözü aydin saglkla büyütün inşallah 🤲kizlsr çoktsn doğum yapmış olduğunuz için bnim size bir sorum olck 36+5 bn gebelik şekeri vsr bebek çok önde dediler 3600 kg bugun riskli gebelik bölümünden birde suyu fazla bugün sezeryan olcksin dediler işte Perşembe gunu hem diyabete hem sezeryan icin gun belirlenir dedi ama sekerin bebeğe doğum sonrası cok zararı olur dedi sranizda sekeri olup dogum yapan varmi lütfen naslsinz simdi bebeğiniz nasl 🤲

Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Süt az geldiğinde de istediği gibi olmazsa da yapıyorlarmış onu. Bide tazikli gelirse de dediğiniz gibi ondan da olıuoemış

Benimkide savaşıyor canım ama iki büklüm gazı var ve uyumamaktan uykusu başına vurdu

Ben sabah akşam kimyon içiyorum, damlaları da artık saatine göre dikkat ediyorum. Bugün bir de kiraz çekirdegi koydum karnına hepsi birleşince epeyi kaka yaptı 😅 koltuk falan umrumda olmadı valla yaptı diye sevindim ben de
Süper canım uff ne zaman gececek acaba doktor 45 gunden sonra azalmaya baslar dedı bızde bı azalıyor gıbı olmuştu geri başladı bugun baya sancılıydı

Kızlar sizin bebisler memede kavga vermiyo mu yaa çözüm yok mu nolur çözüm bulalım karnı aç ama emmek istemiyor meme reddi için çok erken değil mi birde meme reddi olsa gece emmez gunboyu böyle gece 12den sonra sabah 6ya kadar bir şey yok ama ondan sonra savaş veriyo
Huy degişiyorlar canım huy bacak kadar boylarıyla oynatıyorlar bizi seninki mama yemiyor ki canım mama yese belki olur meme reddi ama bi sıkıntısı vardır mutlaka

Benimkide savaşıyor canım ama iki büklüm gazı var ve uyumamaktan uykusu başına vurdu
Başka bir konuda birine sordum bana bebeğinin süt proteinine alerjisi olduğunu söyledi bi onu araştır istersen ben şimdi ona bakıyorum
Yakildiktan sonra sizede böyle bir şey yapıştırdilar mi

Eklentiler

• 1000040762.jpg
    1000040762.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 46
Back