• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Aynen e bebektekiler şuan tam oluyor bizimde ama bir ay sonra zorlucak yani alttan kasacak belli ondan bende direk 6 ay aldım e bebek zıbınlarda 3-6 ay yok.
LCWdan almadım o yüzden bilmiyorum vallahi girdim ama kız elbiselerine dalınca erkek reyonuna gözüm kaymadı 😂😂
Zihinlari çok hoşuma gitti hep oradan almaya başladım🤣

Doktorunuza gidin o size yapar dediği yere kadar tüm ciddiyetimle dinleyip orda güldüm adam nasıl bıktiysa bu sorudan🤣🤣 bende yapicam canım çünkü sulu sümük geriden geldi aspiratore normalde delikte öyle bir sümük gozukmuyordu.. zaten benimki diğer burundan fiskirtiyo kimi zaman bende yapmaya devam edicem çocuk tıkanmasın bu doktora ben güveniyorum
Aynen ben de güveniyorum bir de sadece burundan nefes alıyorlar ya yapmamız lazım bence tikaliysa. Bizimki bugün resmen burnunu açmadan emmedi

Aynen ben de güveniyorum bir de sadece burundan nefes alıyorlar ya yapmamız lazım bence tikaliysa. Bizimki bugün resmen burnunu açmadan emmedi
Aynen canım 3 aydan sonra ağızdan da almaya baslayacaklar ama şuan çok dikkat etmeliyiz gerçekten sanırım bizimkilerin burnunu klimada etkiliyor

Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???

Şaşırdım gerçekten,ilk defa emzirme diyen bir doktor gördüm,benim bebeğim prematüre değil ama 2000 Gr dogdu, küvozde 1740 a kadar düştü, yoğun bakım dan çıktığımızda doğum kilosuna gelmişti,doktor bol bol emzir dedi ben de her iki saatte bir kaldırıyorum onu,emziriyorum uyuyorsa bile... çok çabuk kilo alsın diye mama vermeye bile çalıştım ama mamayı sevmedi hep attı ağzından..bugün kontrolümüz vardı ,çok şükür kilo alımı iyiymiş mamaya gerek yok dedi doktor ... inşallah sizinki de bir an önce kilo alır...
İnşallah.Benim bebiş seviyor mamayi anne sütünü sağıp veriyorum biberonla, ağzını burusturuyor ☹️

Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Benim ki memede süt kalmadığında yada gazı olduğunda yapıyor öyle canım. Bir sütüne bak elinle sıkıp rahat çekmeye alışıksa biraz azalınca sinirleniyordur. Yada üstten gazı varsa o zamanda öyle yapıyor.

Kızlar bugün alışverişe gittim. Günlük giyeceği tüm zıbınları 6 ay aldım ya. 3 ay zıbınlar şuan tam oluyor bir ay sonra olmucak dar gelecek belli. 6 ay da çok mu büyük duracak bilmiyorum aman gerçi evin içinde giycek ya hem eskir en azından bol bol giydiririm dedim. Bi bayramlık niyetine aldığımı ayında aldım üstüne otursun diye okadar. İnşallah çuval gibi de durmaz zıbınlar 🙏
Bende 6 ay aldım canım bayramlık niyetine aldıgımı üstüne göre aldım. Biraz büyük oldu çok degil onuda şortun içine katıyorum fazlasını

Benim ki memede süt kalmadığında yada gazı olduğunda yapıyor öyle canım. Bir sütüne bak elinle sıkıp rahat çekmeye alışıksa biraz azalınca sinirleniyordur. Yada üstten gazı varsa o zamanda öyle yapıyor.
Hiçbir şey olmasada yapıyor sütüm çok geliyo akıp gidiyor boşu boşuna ama çok emdiği memede tazyik kalmıyor akışı çok normal geliyo o zamanda da ağlıyor gerçekten çözüm uretemedim

Aynen canım 3 aydan sonra ağızdan da almaya baslayacaklar ama şuan çok dikkat etmeliyiz gerçekten sanırım bizimkilerin burnunu klimada etkiliyor
Ben de öyle düşünüyorum çünkü benim burnumun içi de kuru. Odanın nem derecesi iyi aslında nem Mak calistirmadim o yüzden ama yine de kurutuyor klima

Benimki gaz varsa yapıyor onu. Az önce de tasirip ağlıyordu dik pozisyona getirdim ağzından epeyi çıktı gaz. Sonra rahat rahat emdi

Back