Ben doktoruma bırakmak istemiyorum dediğimde hiç zararı yok ama sana zor demişti. 35mm civarı vajinal ultrasonda, 31 mm civarı karından bakıldığında düzenli takip ettirdim bi yakınımız bebeğini kaybetmişti bu yüzden çok şükür kısalma olmadı ama kontrolden zarar gelmezAnladim kuzum bende kullaniyirum sabah aksam doktorum gece kullan bi defa dedi ama bilmiyorum cok kullanmanin bi zarari olurmuki fazla kullanimda rahim uzunlun kac acaba
Ozmn bende iki ye devm mi etsemBen doktoruma bırakmak istemiyorum dediğimde hiç zararı yok ama sana zor demişti. 35mm civarı vajinal ultrasonda, 31 mm civarı karından bakıldığında düzenli takip ettirdim bi yakınımız bebeğini kaybetmişti bu yüzden çok şükür kısalma olmadı ama kontrolden zarar gelmez
Siz ne için kullanıyorsunuz ki?Ozmn bende iki ye devm mi etsem
Yani fazla kullanımı sivilce yaptı bende onun dışında bi zararı yok bir de fitilden sonra çok fazla su gibi akıntı oluyor o korkutmuştuBenim ilk uc ay dusuk tehlikem vardi kanamam olmusdu 5 ve 7 haftalardi sanirim ozmn basladim bida birakmadim doktorumda bise demedi bugun sordum gece 1 kullan dedi rahim uzunlu 37 mm benimde
Sagol kuzum cvp icin tskrlrYani fazla kullanımı sivilce yaptı bende onun dışında bi zararı yok bir de fitilden sonra çok fazla su gibi akıntı oluyor o korkutmuştu
Ben yaptırdım çok şükür temiz çıktıŞeker yuklemesi yaptıranlar sonuçlar nelerdi? Yüksek çıkanlar var mı
Benimki sınırda malesefŞeker yuklemesi yaptıranlar sonuçlar nelerdi? Yüksek çıkanlar var mı
Doktorun mu dedi sınırda diye canım bende dün yaptırdım ama daha göstermedik doktora sonuçlar çıktı benimde birde aptt diye biseye bakmışlar bihtilasmaymis baktiran oldu mu acabaBenimki sınırda malesef
Benim de yüksek diyet yapiorum bı dusuyor bı yukselior ilaç falan kullaniomusunzBenimki sınırda malesef
Ne güzelBen yaptırdım çok şükür temiz çıktı
Siz kaçıncı haftada yaptırdınız birde fazla kilo alımınız oldu mu?Ne güzel
26 haftada yaptırdım evet 10kilo falan aldım benSiz kaçıncı haftada yaptırdınız birde fazla kilo alımınız oldu mu?
Ben 24 te yaptırdım acaba erken mi oldu bende şimdiye kadar 7 kilo aldım26 haftada yaptırdım evet 10kilo falan aldım ben
Yapılması gerektiğini doktorunuz söylediyse normaldr o haftalarda da yaptıranlar varBen 24 te yaptırdım acaba erken mi oldu bende şimdiye kadar 7 kilo aldım
Aptt benimde bakıldı ama tup bebekle olduğu için tedaviye başlarken bakılmış sonucunz kaç cikmisDoktorun mu dedi sınırda diye canım bende dün yaptırdım ama daha göstermedik doktora sonuçlar çıktı benimde birde aptt diye biseye bakmışlar bihtilasmaymis baktiran oldu mu acaba
Evet canim doktor uyarıları yaptı . O yeme dediğinden beri canımın istemediği şeyleri bile yiyesim geliyor nasıl olcak böyle bilmiyorumDoktorun mu dedi sınırda diye canım bende dün yaptırdım ama daha göstermedik doktora sonuçlar çıktı benimde birde aptt diye biseye bakmışlar bihtilasmaymis baktiran oldu mu acaba
Bana takip yap öĺç filan demedi ya annemin aleti var onunla ölceyim bariBenim de yüksek diyet yapiorum bı dusuyor bı yukselior ilaç falan kullaniomusunz
Takip dedyse olceceksinz ben günde 3 kere ölçüm yapiorumBana takip yap öĺç filan demedi ya annemin aleti var onunla ölceyim bari