- 15 Kasım 2023
- 231
- 271
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal canım. Doktor hafta söylemediKarından ultrason görüntüsü mü bu canım? Endişe etme doktor söylerdi bir sorun olsa. Kaç haftalık dedi sana?
Benim de 21 Mart 7 gün oluyor bugün21 mart transfer günüm 6. Günüm bugün canım senin
Bende cesaret edemiyorum evde test yapmayaHayır yapmadım güvenilir olmayacağı için kan vermeyi bekliyorum boşuna üzülmek ya da sevinmek istemiyorum
Ben ilk transferimde 6. Gün evde etken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama erken yapmak çok stresli bir şey sürekli 2 kat yükseldi mi diye kan vermek falan çok yorucu zaten kimyasal çıktı ve çok üzülmüştüm o yüzden bu sefer test gününe kadar sabretmek istiyorum doktorumda lütfen yapma benim totemim var kim erken yaptıysa hastalarımdan devam etmedi falan dedi korkuttu beniBende cesaret edemiyorum evde test yapmaya
Oyy fedakarlık bu yol, Allah onun da bizim de rızkımızı bereketlendirsinEvladımız olsun da aç kalır alırız
Transfer gününüde mi sayıyorsun aynı gün transfer olmuşuzBenim de 21 Mart 7 gün oluyor bugün
Ben 5. Günde öğrenmiştim önce bi ağladım test tertemiz diye sonra meğer bi saat sonra çıkıyormuş hafif bi iz vardı anneme soruyorum şuna bak eğer görmüyorsan ona göre ağlicam ben mi uyduruyorum yoksa diyeTransferin 8. Günü idrarla gebelik testinde çıkar mı acaba? 8. Gününde testle öğrenen var mı gebeliğini..
Güzel haberlerini bekliyorumBende 18 martta transfer oldum, 30 u test tarihim ama yarın yaptırmak istiyorum ya herkes yaptırmış öncesinde
Evet aynı gün olmuşuz transfer günüyle 7 gün oluyorTransfer gününüde mi sayıyorsun aynı gün transfer olmuşuz
Tatlım transfer günü sayılırsa evet 7 gün ama sayılmıyor diye biliyorumEvet aynı gün olmuşuz transfer günüyle 7 gün oluyor
O zaman yapmayın doktorunuzu dinleyin madem totemi var :) insan yapsam mı yapmasam mı demeden duramıyor e bide çok merak ediyoruz var mı yok muBen ilk transferimde 6. Gün evde etken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama erken yapmak çok stresli bir şey sürekli 2 kat yükseldi mi diye kan vermek falan çok yorucu zaten kimyasal çıktı ve çok üzülmüştüm o yüzden bu sefer test gününe kadar sabretmek istiyorum doktorumda lütfen yapma benim totemim var kim erken yaptıysa hastalarımdan devam etmedi falan dedi korkuttu beni
Bugün yaptırdım sabahAa aynı gün olmuşuz sizinle. Ama bugün 9. Gün oluyor, siz hangi gün yaptırdınız
Ayyy neşem inşallahhhhhGüzel haberlerini bekliyorum
Kaç çıktı sonucunuz? Doktorunuz ne zaman yaptırmanızı istemiştiBugün yaptırdım sabah
Benim transferim 7 martta yapılmıştı. Pazartesi gunu keseyi gördük biz cok şükür. Sende görürsün canım endişe etmeBenimde 4,5 gündür şişkinliğim ve kasık ağrım var. Doktora söyledim yarın gel bi bakalım dedi. Tam 5 haftalık olacak. Transferim 8 marttı. Aslında 2 Nisan kontrol günü vermişti ama bakalım inşallah kese görünür
Ben 8.ci gün öğrenmiştim canım erken gebelik testiyleTransferin 8. Günü idrarla gebelik testinde çıkar mı acaba? 8. Gününde testle öğrenen var mı gebeliğini..