Bende pcoluyum bende taze transfer oldum.
Negativ sonuç aldım ama sağlık açısından sorun olmadı hiç. Oğlum dondurulmustan oldu.
Ohss olmadığın sürece sorun çıkmaz sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pcoluyum bende taze transfer oldum.
Negativ sonuç aldım ama sağlık açısından sorun olmadı hiç. Oğlum dondurulmustan oldu.
Ohss olmadığın sürece sorun çıkmaz sanırım
Ben yarın doktoruma bi sorayım dondurulmuş embriyo işlemini artık yine derse taze olacak o zman birşey diyememBende pcoluyum bende taze transfer oldum.
Ohss olmadığın sürece sorun çıkmaz sanırım.
21 Mart benim 7 gündeyim bugünAa aynı gün olmuşuz sizinle. Ama bugün 9. Gün oluyor, siz hangi gün yaptırdınız
Her hangi bir belirtiniz var mı acabaİl
Evde test yaptınız mıBenim yarın 10. Günüm dayanamayıp test yaptıracağım yarın, ama korkuyorum da. Hiç bu günlerde test yaptırıp olumsuz görünüp sonra olumlu olduğu anlaşılan var mı acaba?
Korkuyorum erken yapıp olumsuzu görürsem diye
Bende bende var mı belirti canım21 Mart benim 7 gündeyim bugün
İğne çok pahalı rapor yada ucuza alma şansımız var mıEvet evet o kadar olur
Şuan belirti hissetmiyorum ilk bi kaç gün adet sancısı gibiydi ilaçlarda yapabiliyormuş bilemedim sizde durumlar nasılBende bende var mı belirti canım
Ne kadar çok 1 Nisan var1 nisanda burası pozitiflerle dolacak inşallah ❤
Ah keşke ya bende ücretli alıyorum raporum olduğu haldeİğne çok pahalı rapor yada ucuza alma şansımız var mı
1 nisan şakası çok olacak desene canımNe kadar çok 1 Nisan var
Benim de 3 gün başladı adet ağrıları bugün sadece kasiklarimda uçak ufak yanma gibi ağrılar var dokununca da göğüslerimde hafif başladı canımŞuan belirti hissetmiyorum ilk bi kaç gün adet sancısı gibiydi ilaçlarda yapabiliyormuş bilemedim sizde durumlar nasıl
Şimdi transferden sonra 7. Günü kan testi yapııp 180 çıkan birini gördüm. Dayanamamış yapmış. İnsan gözü karartıyor gidip yapayımmı diye düşündüm bir an.
İnşallah ya rabbim bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin gerçekten çok emek var1 nisan şakası çok olacak desene canım
Kaç gününüz aynıydık galiba dimiBenim de 3 gün başladı adet ağrıları bugün sadece kasiklarimda uçak ufak yanma gibi ağrılar var dokununca da göğüslerimde hafif başladı canım
Evladımız olsun da aç kalır alırızAh keşke ya bende ücretli alıyorum raporum olduğu halde
Hayır yapmadım güvenilir olmayacağı için kan vermeyi bekliyorum boşuna üzülmek ya da sevinmek istemiyorumEvde test yaptınız mı
21 mart transfer günüm 6. Günüm bugün canım seninKaç gününüz aynıydık galiba dimi
Cookkkk cookkkk allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİnşallah ya rabbim bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin gerçekten çok emek var
Karından ultrason görüntüsü mü bu canım? Endişe etme doktor söylerdi bir sorun olsa. Kaç haftalık dedi sana?Kızlar aklıma bir şüphe düştü ne olur yardımcı olun bana. 5. Martta transfer oldum transferin 20. Günü kese kontrolune gittim çok şükür keseyi gördüm ama içinde yolk sac görünmüyor doktor birşey demedi haftaya kalp atımı için gel dedi. Ama bu yolk sac görünmemesini kafaya taktım henüz erken mi yoksa? Bir sorun olmasından korkuyorum. Yolk sac görünmemişken doktorun kalp atımına çağırması da bir ayrı garip geldiEki Görüntüle 3407771