- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Ben göbekden vuruluyorum canım Kendım sabah akşamProgestan vermedi mi kalçadan. Benim kanamam olursa yaptır diye iğne verdi doktorum iki tedavim de de
O cok agrı yapıyor dıye Vermedı genelde vermıyolarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göbekden vuruluyorum canım Kendım sabah akşamProgestan vermedi mi kalçadan. Benim kanamam olursa yaptır diye iğne verdi doktorum iki tedavim de de
Kontrole gitmedim değerim düşmeye başladı adet olduktan sonra gideceğim ben bu konuda çok yoruldum 7 denememcanım üzülme olur mu inşallah en doğru zamanda seni sağlıklı bir şekilde yine bulacak eminim
peki kontrole gittiğinde mi öğrendin
Benimde geçen hafta oldu doktor normal dedi doktoruna söyle ama kafaya takıp moralini bozma canımkızlar merhaba morelım cok bozuk bugun 18. Gunum yıne leke pembe kahverengı sekılde kaldı Afedersın sumuk gbı bıse de vardı neden oluyo bu aceba Morelım cok bozuldu ya
Canım ben yaşamadım ama normal yolla hamile kalan bir arkadaşımın böyle aralıklarla kanaması oldu. Progesteron kullanarak atlattı şükür şuan 34 haftalık doğurmak üzere. Korkma yani her şeyin çaresi var. Doktorunla konuş belki ilaç dozunu artırır. Progesteron değerine bakarlar.kızlar merhaba morelım cok bozuk bugun 18. Gunum yıne leke pembe kahverengı sekılde kaldı Afedersın sumuk gbı bıse de vardı neden oluyo bu aceba Morelım cok bozuldu ya
Benim günde birkez progestan ignem var ekstra bide kanama olursa diye kalçadan 50lilk verdikBen göbekden vuruluyorum canım Kendım sabah akşam
O cok agrı yapıyor dıye Vermedı genelde vermıyolarmış
Benim de sizin degerlere cok yakin. 2 embriyo transfer olmustu. 11.gun 828, 13.gun 2050 idi. Bu durumda bende de tek embriyo tutmus olabilir gibi geldi. Yarin saat 10.50 de kese randevum var. Heyecanliyim azicik ama sanki hic hamile değilmişim gibi. Hic ama hicbir sey hissetmiyorum. Sifir belirti.Tek mi koyuldu benim tek koyuldu 12. Gün 712 14. Gün 2336 çıktı kese tek görüldü
Çift embriyoysa sizin ikiz olabilir çünkü ikizlik betahcg bazen uyumlu olmuyor benim yüksek olunca şaşırdık eşimle hatta ama tek transfer olmuştu benim o yüzden tekBenim de sizin degerlere cok yakin. 2 embriyo transfer olmustu. 11.gun 828, 13.gun 2050 idi. Bu durumda bende de tek embriyo tutmus olabilir gibi geldi. Yarin saat 10.50 de kese randevum var. Heyecanliyim azicik ama sanki hic hamile değilmişim gibi. Hic ama hicbir sey hissetmiyorum. Sifir belirti.
Miktarı ne kadar? Rengi koyu mu canım? Bugün benim de koyu kahverengi nokta şeklinde oldu. Üç kez ama leblebi kadar. Kasıklarım da hareketli anlamlandiramiyorum. Endişeleniyorum yine de niye olur ki diye. Kese randevusu yarınkızlar merhaba morelım cok bozuk bugun 18. Gunum yıne leke pembe kahverengı sekılde kaldı Afedersın sumuk gbı bıse de vardı neden oluyo bu aceba Morelım cok bozuldu ya
Yok bana vermedı canımBenim günde birkez progestan ignem var ekstra bide kanama olursa diye kalçadan 50lilk verdik
benımde ıyle kasıklarım cok ageıyo bugun batıyo resmen cok korkuyormMiktarı ne kadar? Rengi koyu mu canım? Bugün benim de koyu kahverengi nokta şeklinde oldu. Üç kez ama leblebi kadar. Kasıklarım da hareketli anlamlandiramiyorum. Endişeleniyorum yine de niye olur ki diye. Kese randevusu yarın
Sraspirini doktor veriyor bu size kanama yapıyorsa neden veriyor kullanın diyehayr benim 2. tedavim ama ilkkez tuttu ben CR aspirinle kan sulandırıcı kullanıyorum canım CR aspirini kullandığım zaman ben de kanama oluyor dört gündür kesmiştim olmamıştı kanama bugün tekrar kullandım kanama oldu
Ne kullandı canım ıgnemı kullandı 50 likCanım ben yaşamadım ama normal yolla hamile kalan bir arkadaşımın böyle aralıklarla kanaması oldu. Progesteron kullanarak atlattı şükür şuan 34 haftalık doğurmak üzere. Korkma yani her şeyin çaresi var. Doktorunla konuş belki ilaç dozunu artırır. Progesteron değerine bakarlar.
İşte 4 gun kullanmadım Olmadı tekrar kullandım oldu o da keselım dedı Oksaparla onu blmıyom vala yaSraspirini doktor veriyor bu size kanama yapıyorsa neden veriyor kullanın diye
Ya ne güzel bir haber bu böyleeeehayırlı olaun canımSonucum pozitif 295 Allah'ıma şükürler olsun Rabbim bu güzel mutluluğu hepinize nasip etsin
Canım şu an strese giriyorsun ve bu durumu daha kötü hale getiriyor önce bi sakinleş yarında hemen doktoruna gidersin inşallah hiçbir sıkıntı yokturİşte 4 gun kullanmadım Olmadı tekrar kullandım oldu o da keselım dedı Oksaparla onu blmıyom vala ya
Allah razı olsun canm Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin en çokta tüp bebek yolun da emek verenlere. Zor bir süreç yaşayanlar bilirYa ne güzel bir haber bu böyleeeehayırlı olaun canım
Ay aminn yaaAllah razı olsun canm Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin en çokta tüp bebek yolun da emek verenlere. Zor bir süreç yaşayanlar bilir
Oyy.. Sağlıkla büyüsün inşallah Gözünüz aydın.Allah razı olsun canm Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin en çokta tüp bebek yolun da emek verenlere. Zor bir süreç yaşayanlar bilir
Canım ya hayır umarım öyle birşey olmayacak inanamak istemiyorum. Umarım perşembe herşeyin normal olduğunu öğrenirsin.Sabah lekelenme yaşadım miktarı fazla olunca kontrole gittik kese yapısı bozulmaya başlamis. Kendimi toparlayamiyorum. Perşembe herşey netleşecek merry06 beni listeden silmen an meselesi