- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 32
Aaa pardon 6 gün gece ilk kanı verdim 96 10 gün akşam 21 40 verdim847 yine fazla oluyor ama dememaşallah evet biraz fazla gibi ikizler mi geliyor acaba Tek embriyo mu transfer olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa pardon 6 gün gece ilk kanı verdim 96 10 gün akşam 21 40 verdim847 yine fazla oluyor ama dememaşallah evet biraz fazla gibi ikizler mi geliyor acaba Tek embriyo mu transfer olmuştu
Saçmalamaaaa Duzelır ınsaAllah Sıkma canını yaa dua et bol bollSabah lekelenme yaşadım miktarı fazla olunca kontrole gittik kese yapısı bozulmaya başlamis. Kendimi toparlayamiyorum. Perşembe herşey netleşecek merry06 beni listeden silmen an meselesi
Benimde testim silik çıkmıştı ama bugün negatif olduğunu öğrendim testlere zerre güvenim kalmadı. Belki adet kanaması değildir yani inşallah değildir ilaçlar adet olmayı engelliyor bi doktorunla görüşseydin inşallah güzel haberler alırsınİdrar testim pozitifti 9gunum pihtili kanama başladı iğneler ilaçclar kullanırken nasıl böyle olabiliyor ki çcok kotuyum pozitif beklerken adet oldum testler neden hep silik çcikti
Canım daha 13 nde traanfer olmusun neyın negatıbuBende negativ ekleyebilirsin
O zaman benimde 2. Adetten hemen sonra başlar tedavi umarım bu defa güzel sonuç alırım of ne bileyim üzülmeyeyim diyorum tutamıyorum kendimi Allahım evlat isteyen herkese kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinBenimde ilk transferim tutmadı 2 yıl önce yapmıştık
Ocak sonunda adet oldum bitti Şubat 6 da hitereskopi oldum Şubat 25 de adet oldum transfer için başladık Mart 13 de transfer oldum
Sizin betaniz 10 binlerde mi cikmisti sanki... yanlis mi hatirladim... 3 uz mu acaba demistik..... nasip...Bisey sorcaktim sana, bi ay dinlenme süresi vermedi mi doktorun? Ben bugün Adet oldum maalesef bende negativ oldum dün ilaçlarımı bıraktım bugün direk adet oldum. Doktorum bi adet dinlen gelecek ay başlayalım dedi…
Yarın ulasabilirsem goruscem iki tane farklı marka da test yaptım gündüz silik çcikmisti bu kadar yanılmayi beklemiyordum testlerde dış gebelik falan korkuyorum değildir umarım ilaçlar dan dedgnz gibi olmaması lazmBenimde testim silik çıkmıştı ama bugün negatif olduğunu öğrendim testlere zerre güvenim kalmadı. Belki adet kanaması değildir yani inşallah değildir ilaçlar adet olmayı engelliyor bi doktorunla görüşseydin inşallah güzel haberler alırsın
Siz adet oldunuz mu peki negatif misBenimde testim silik çıkmıştı ama bugün negatif olduğunu öğrendim testlere zerre güvenim kalmadı. Belki adet kanaması değildir yani inşallah değildir ilaçlar adet olmayı engelliyor bi doktorunla görüşseydin inşallah güzel haberler alırsın
Benim beta 2.86 çıkmış doktor da pazartesi ikinci defa kan testi ver emin olalım bazen labaratuarlarda hata olabiliyor dedi iğne ve ilaçları pazartesiye kadar kullanmaya devam edicem pazartesi kan sonucu tekrar negatif olursa ilaçları bırakıcam henüz adet olmadım ilaçları bırakınca hemen olurum diye düşünüyorumSiz adet oldunuz mu peki negatif mis
İlk denememde kimyasal gebelik geçcirmistim o zmn bile kanamam ilacçları Birakinca 3gun snra oldu .bildgim kadariyla zaten negatifse ilackari birakinca adet oluyoz bu yüzden kafam cok karisikBenim beta 2.86 çıkmış doktor da pazartesi ikinci defa kan testi ver emin olalım bazen labaratuarlarda hata olabiliyor dedi iğne ve ilaçları pazartesiye kadar kullanmaya devam edicem pazartesi kan sonucu tekrar negatif olursa ilaçları bırakıcam henüz adet olmadım ilaçları bırakınca hemen olurum diye düşünüyorum
Dün ilaçlarımı bıraktım doktorum öyle söyledi bugün de direk kanamam başladı zatenCanım daha 13 nde traanfer olmusun neyın negatıbu
Canım benım cok uzuldum erken baslamış kanaman Nıye oyle oldu acebaDün ilaçlarımı bıraktım doktorum öyle söyledi bugün de direk kanamam başladı zaten
Gerçekten mi?Canım benım cok uzuldum erken baslamış kanaman Nıye oyle oldu aceba
Teşekkür ederim canım. Amin inşallahoyy maşallah ne güzel bir haber bu İnşallah her şey yolumda giderde kalp atışını da duyarsınız
merhabalar benmde transferım kist yüzünden 2 ay ertelendı basit kisti ilaçla eritemedik maalesef.. doktor E2 ye bakalım 50nin üstüne çıkmadıysa transfer hazırlıgına başlayabilirz dedi.. ilaçlı transfere başladık..Bu ay transferim olur diye düşünürken geç gelen adetim yüzünden bi sonraki aya kaldım malesef. Pozitifi görenlere sağlıkla kucaklarına almalarını, negatif olanlara da tez vakitte sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum.
Aranızda kist olup tedaviye başlayan oldu mu? Bugün muayne de 18,5 mm kist var dedi e2 için kan verdim sonucum 53 çıktı estrofeme başladık. Genelde ilaçsız ilerliyorlar fakat benim yumurtalarım kendiliğinden yada haplarla gelişmediğinden bu şekilde uygun görmüşler.
bu arada sizin doktorunuz ne dedi kist için.. burada okuyorum bi ay dogum kontrol hapı kullanıp eriyip gidenler olmus benm ki asla erimediBu ay transferim olur diye düşünürken geç gelen adetim yüzünden bi sonraki aya kaldım malesef. Pozitifi görenlere sağlıkla kucaklarına almalarını, negatif olanlara da tez vakitte sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum.
Aranızda kist olup tedaviye başlayan oldu mu? Bugün muayne de 18,5 mm kist var dedi e2 için kan verdim sonucum 53 çıktı estrofeme başladık. Genelde ilaçsız ilerliyorlar fakat benim yumurtalarım kendiliğinden yada haplarla gelişmediğinden bu şekilde uygun görmüşler.
Canım rahme çizik nasıl oluyor, anastezili mi ?Ben varım canım transferden önce rahime çizik atıldı ve embriyo glue yapıştırma yapıldı şuan pozitif 2 embriyo transfer olmuştum daha kese falan görmedim tek mi tuttu çift mi bilmiyorum
Yogun bir kanama mi yoksa lekelenme miKizlar geceden sonra tekrar leke. gelmedi pazar okdgu içcin doktorumda ulaşamadım böyle kısa az olması yerleşme kanaması falan olabilir mi pıhtı vardı o biraz endişelendirdi ama bazı yerlerde böyle olabilecgi yazıyor