- 19 Eylül 2022
- 215
- 122
- 30
Yok maalesef ağrım. Ondan stres yapıyorumTutunma agrısıdır stres yaopma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok maalesef ağrım. Ondan stres yapıyorumTutunma agrısıdır stres yaopma
valla bende hesaplayamadım kafam karıştı. şimdi ben 3. gün embriyosu transfer oldum. 1 martta. son adet tarihimin ilk günü 12 şubat. şuan 5+4 olmuyor muyumKaçıncı gün emniriyosu ve hangi gün transferin yapıldı
3+9+22=34 günlükvalla bende hesaplayamadım kafam karıştı. şimdi ben 3. gün embriyosu transfer oldum. 1 martta. son adet tarihimin ilk günü 12 şubat. şuan 5+4 olmuyor muyum
teşekkür ederim canım.3+9+22=34 günlük
Bende 28 Şubat o günü saymadım23 mü 24 mü canım 28 şubatta transfer oldum ben ama bana 6. Haftadasın dedi doktor
Bizim doktorun aklı karışıktı benceBiz senle aynı gün olduk ama bana 6. Hafta dedi doktor ben de nette uygulamada 6. Hafta diye hesapladım benimde aklım karıştı canım ama benim kalp atışınu nasıl duydu o zaman 5. Haftada kalp atışı duyabilir mi ki acaba vajinal diye mi duydu
Ne yaptın canım transfer yapıldımıKızlar 22 Mart transfer günüm 5. Gün embriyosu. İnternetten erken gebelik testi alıcam hangi markayı önerirsiniz. İnternetten söyleyeceğim ancak gelir diye düşünüyorum . Birde 5. Gün embriyosu erken gebelikte kaçıncı gün çıkar.
Bence de canım çünkü bizden sonra olanlar bizden haftası fazla oluyor o zamanBizim doktorun aklı karışıktı bence
İki sene önce de yaptırmıştım o zaman da pozitifi görmüştüm bu kadar ağrularım yoktu şimdi ekstradan bir şey mi oldu diye korktum teşekkürlernormal canım hemen hemen hepimizde oldu. ilaçlarda yapabiliyor İçin rahat olsun
5. Gun embrıyosuKaçıncı gün emniriyosu ve hangi gün transferin yapıldı
5+9+16=30 günlük oda. 4 hafta5. Gun embrıyosu
Mart 7 snde
Aa kucukmuş daha bende 5 haftalık dıyodum5+9+16=30 günlük oda. 4 hafta
Aşkoooo ben geldim adet oldummmEeee kendını listeye ekletıp hıc konusmayan Hamişlerr nerdesınız
Silerim bakkkk
Bende negativ ekleyebilirsinEeee kendını listeye ekletıp hıc konusmayan Hamişlerr nerdesınız
Silerim bakkkk
Bunu ben de çok merak ediyorumKizlar bir sey takildi aklima. Simdi bir birsuru progesteron ilacı aliyoruz ya. Bu yuzden adet olamıyoruz. Peki Allah korusun kotu bir durum olsa su anki pozitifligimize, nasil anlayacagiz? Her gun kan testi de verilmez. Yani kanama falan olur mu aldigimiz ilaclara ragmen?
Adet olmakla kanama olması farklı Allah korusun bişey olursa kanama yine de olurKizlar bir sey takildi aklima. Simdi bir birsuru progesteron ilacı aliyoruz ya. Bu yuzden adet olamıyoruz. Peki Allah korusun kotu bir durum olsa su anki pozitifligimize, nasil anlayacagiz? Her gun kan testi de verilmez. Yani kanama falan olur mu aldigimiz ilaclara ragmen?