- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
vala ben guzelce elımı yıkıyorum Peçeteyle kurulayıp Takıyorum Ama Zaten bende genelde hep oluyod enfeksıyonBen eldiven takmadan fitili koymuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala ben guzelce elımı yıkıyorum Peçeteyle kurulayıp Takıyorum Ama Zaten bende genelde hep oluyod enfeksıyonBen eldiven takmadan fitili koymuyorum
Eldiven yardımıyla fitili kullanmanızı öneririm, enfeksiyon riski çok daha azalacaktır o zamanCanım ben
Progesran dex göbekden vurulan
Progestan fitil kullanıyorum birde
Bende enfeksıyon oldum Doktor enfeksuyon ıcın ayrı fitil verdı Ucretı 450₺ aldım onu kullanıyorum Ama varya sarı sarı nasıl akıntı cıkarıyor
Hepte dıkkat etmıstım Elımı yıkadım Guzelce Fiyili koymadan ama yınede kapmışım enfeksıyon ıste
Deneyım o zaman eldıvenleEldiven yardımıyla fitili kullanmanızı öneririm, enfeksiyon riski çok daha azalacaktır o zaman
Bide ben parmağı öyle koyamam ya birşeylere çarpıyor eşim eldivensiz görse elimden yemek yemezvala ben guzelce elımı yıkıyorum Peçeteyle kurulayıp Takıyorum Ama Zaten bende genelde hep oluyod enfeksıyon
Cok gecmis olsun. Ben hem progestan fitil, hem kalcadan progestan 50 mg tüpü siringa ile hem de evde kendi ince igne ile yaptigim progestan dex i kullaniyorum. Sen hangisini sordun? Cok gecmis olsun bu arada.Kızlar ya progestan fitil yüzünden idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok dikkat ettim çok su içtim ama zaten çok yatkın bi bünyem var . Fitil yerine hazır enjeksiyon kullanan var mı memnun mu onun adı ne yazabilir misiniz bi. Kalçadan vurulan değil kendimizin yapabildiği.
Yok ya ben fitil yüzünden enfeksiyon oldum iğnesine geçmek istiyorum sabahtan beri kıvrandım 4 buçuk litre su içtim ekstra probiyotik filan aldım da yeni rahatlıyorumAdı ne ıgnenın ılkkez duydum enfeksıyon ıcınmı
Banada Enfeksıyon ıcın ayrı fıtıl verdı
Masallaaaaaah ( :Kızlar bugün 17.gün ve betam 3.600 olmuş pazartesi gününe randevu aldım kontrol işin
Evet doğru hesap.Benim doktorum o şekilde dedi hesaplama
Normal gebelikte son adet tarihi baz alınıyorembiriyo gün sayısı +Transferden sonra 9 gün daha ilave edeceksin 5+9+kaçıncı günse tüp bebekte hesaplama bu şekilde
Evet rahım ıcı şiş oluyor.Bide ben parmağı öyle koyamam ya birşeylere çarpıyor eşim eldivensiz görse elimden yemek yemez
Tutunma agrısıdır stres yaopmaHanımlar merhaba.ben de 20 mart günü 2 adet 5.gün embriyosu oldum. 5Aa kaliteliydi. 3.günümdeyim. 2.gün sabah hafif lekelenmem oldu onun dışında pek belirtim yok. Korkuyorum şimdi çoğu kişi kasıkta ağrı ve batma oldu diyor. Tutunmuyorlar mı acaba diye kendimi yiyorum
Aynenn hesaplayamadım benımkınıde hesaplasana 29 gun cıkıyo Ama dogru mu 4 haftalıkmı kz adet tarıhınden sonraNormal gebelikte son adet tarihi baz alınıyor
Allah sıfa versınYok ya ben fitil yüzünden enfeksiyon oldum iğnesine geçmek istiyorum sabahtan beri kıvrandım 4 buçuk litre su içtim ekstra probiyotik filan aldım da yeni rahatlıyorum
Hışgeldınız ekledımMerhaba beni de listeye ekler misiniz ? merry06 Yaş 36 . 1.transfer 2 adet 5.gün . 19mart tarihli . Herkes için mutlu haberler diliyorum
Ya fitil eriyince hem yağlı gibi oluyor hem pütürlü. en iyisi eldivenEvet rahım ıcı şiş oluyor.
Kız bu olağan bursey nıye tıksınıyor temız oldugunu gormuyomu eşinde
Kaçıncı gün emniriyosu ve hangi gün transferin yapıldıAynenn hesaplayamadım benımkınıde hesaplasana 29 gun cıkıyo Ama dogru mu 4 haftalıkmı kz adet tarıhınden sonra
normal canım hemen hemen hepimizde oldu. ilaçlarda yapabiliyor İçin rahat olsunMerhaba arkadaşlar dün 3 gün emriyosu transfer oldum alt karın altında ve sol sağ kasığımda batmalar var normal mi yoksa üşümüş falan olabilir miyim