- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
Çok sağolun şuna benim rahim kalınlığı yeterli o zaman opu dan sonra incelebilir tabi taze transfer olması için dua ediyorum sizin durum nasılopudan sonra embryo dondurma olacaksa rahim dinlendirme işlemi yapıyorlar genelde 2 adetten sonra canım rahim dinlendirmeden sonra rahminin kalınlığına göre transfer yapıyolar genelde 8 mm altı olmaması lazım denmişti bize
rica ederimÇok sağolun şuna benim rahim kalınlığı yeterli o zaman opu dan sonra incelebilir tabi taze transfer olması için dua ediyorum sizin durum nasıl
Allah yardımcınız olsun bende pco yok umarım evlatlarımıza kavuşuruzrica ederimevet senin yeterli gibi şuan
benim dondurulmuş Embrıyo olduğu için rahim dinlendirme yapıldı iyi de oldu ama pcos olduğum için opudan sonra epey bi sıkıntım oldu
Çok dikkat et kendine iş yerindekiler biliyorsa yardım iste onlardan sonuçta gebesin artıkAmin inşallah canım ben çalışmaya başladım pazartesi mecbur sürekli hareket halindeyim ama belim çok ağrıyor gerçekten çok yoruyor beni
Okul idaresi biliyor öğretmenler daha tedavideyim bebek koyulmadı biliyor benim ilki olumsuz oldu tüm akraba eş dost biliyordu negatif olduğunu öğreneceğim gece sabaha kadar kaç kez yılanlarla boğuştuğum rüya gördüm uyandım ondan sonra bu transferde sayılı kişilere söyledimÇok dikkat et kendine iş yerindekiler biliyorsa yardım iste onlardan sonuçta gebesin artık
Evet canım ben de namazları çok çok yavaş kılıyorum nerde eski jet imam artık yokdoğrudur canım ama yine de dikkat etmekte fayda var ayy ben hala yüzüstü yatmıyorum namazları oturarak kılıyorum bir şey olursa diye ama tabi ne yaparsan yap Allaha emanetler
İnsan korkuyor tabi negatif olursa diye ama gene de çok çok dikkat etmek lazım Allah’a emanet ol inşallahOkul idaresi biliyor öğretmenler daha tedavideyim bebek koyulmadı biliyor benim ilki olumsuz oldu tüm akraba eş dost biliyordu negatif olduğunu öğreneceğim gece sabaha kadar kaç kez yılanlarla boğuştuğum rüya gördüm uyandım ondan sonra bu transferde sayılı kişilere söyledim
Evet canım ben de namazları çok çok yavaş kılıyorum nerde eski jet imam artık yok
ya ne kadar az kişi bilse o kadar iyi aslındaOkul idaresi biliyor öğretmenler daha tedavideyim bebek koyulmadı biliyor benim ilki olumsuz oldu tüm akraba eş dost biliyordu negatif olduğunu öğreneceğim gece sabaha kadar kaç kez yılanlarla boğuştuğum rüya gördüm uyandım ondan sonra bu transferde sayılı kişilere söyledim
Bence de öyle ama okulda falan insanların dikkat etmesi de lazım ayakta çok durunca benim de kasıklarım ağrıyor mesela sonra hemen negatif senaryolar aklıma geliyorya ne kadar az kişi bilse o kadar iyi aslında
Hayırlı uğurlu olsunKızlarrr 315den 881e çıkmış betam transferin 14. Günü bugün
Ne güzel artmışKızlarrr 315den 881e çıkmış betam transferin 14. Günü bugün
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlı uğurlu olsun
Dimi nasıl seviniyorumNe güzel artmış
embiriyo gün sayısı +Transferden sonra 9 gün daha ilave edeceksin 5+9+kaçıncı günse tüp bebekte hesaplama bu şekildeBilmiyorum ki adet tarihime göre hesaplarsa aslında daha büyük olması lazım bilemedim belki karıştırdı hesabı bende çok kurcalamadım olsun Allah’ın izniyle büyüsünde tarihi de netleşir
Kız benim iki katımKızlarrr 315den 881e çıkmış betam transferin 14. Günü bugün
Ayyy olabilir mi acaba kiKız benim iki katımikiz olmasın
İlk defa duydum bunu siz nerden öğrendiniz? Bu durumda normal hesaba göre 4 5 gün geride oluyorumembiriyo gün sayısı +Transferden sonra 9 gün daha ilave edeceksin 5+9+kaçıncı günse tüp bebekte hesaplama bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?