- 29 Mart 2010
- 2.447
- 948
Kabuğunu soy, zeytinyağı tuz limon dök karıştır. Her gün yemek isteyeceksin.Teşekkür ederim ben avokadoyu da yiyemiyorum ona bir tarifin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabuğunu soy, zeytinyağı tuz limon dök karıştır. Her gün yemek isteyeceksin.Teşekkür ederim ben avokadoyu da yiyemiyorum ona bir tarifin var mı
Çok sevindimmmmmmm Allah'ım sen ne büyüksünMerhaba çok şükür düzene girdi bugün keseyi gördük doktor da büyük ihtimalle ikiz gebelikmiş birisi tutunamayınca düzensizlik olmuştur dedi
1 marttaydı benim inşallah hayırlı sonuçlar alırız güzelce tutunuyordur ayakta kalkınca çok ağrım oluyor benim işimde sürekli aktiflik gerektiriyor 24 saat nöbet tutuyorum dayanılmaz oluyorBenim bir kaç gündür iyiydi ama bugün yeniden ağrımaya başladı şikayet etmiyorum ama inşallah hayra alamettir sizin transfer ne zaman oldu
Labne peynir seviyorsan avokadoyu iyice ez labne peynirle karıştır ekmek üstü lezzetler yap yada salataya karıştır arada kaynar tadını almazsın çok ton balıklı avokadolu yeşil salata favorimTeşekkür ederim ben avokadoyu da yiyemiyorum ona bir tarifin var mı
Bal katip ye canimBen de geçen gün fıstık ezmesi aldım canım çekmişti sipariş bi geldi meğerse şekersizmiş bi kaşık aldım yiyemedim nefsim köreldi hemencecik
hepimizin yüzü gülsün inşallah güzle haberlerimizi alalımÇok sevindimmmmmmm Allah'ım sen ne büyüksün
Ya üzüldüm senin adına açıkçası ben zaten evden çalışıyorum yine de biraz işe ara verdim mental rahatlık açısından. Allah kolaylık versin çok şükür tutunmuş ya demekki yatsan da ayakta da kalsan tutunca tutuyor. Allah hayırlı sonuçlar versin gönlünce olsun1 marttaydı benim inşallah hayırlı sonuçlar alırız güzelce tutunuyordur ayakta kalkınca çok ağrım oluyor benim işimde sürekli aktiflik gerektiriyor 24 saat nöbet tutuyorum dayanılmaz oluyor
Evet canım stres yapma hiç daha bebeğe zarar vermeEvet bu bakis acisi kesinlikle cok mantikli geldi. Ins.bir sonraki testte artmis olur.
Asla üzülme benim de bir ara öyle oldu değerim dua et bol bol çok yorma kendini ve strese girme neler hissettiğini çok iyi anlıyorum inşallah düzelecek her şey yoluna girecekKızlar benim değerim yükselmedi.2 katına çıkmadı 303 tü 573 odu şimdide 590 oldu
Tabi Allah isteyince bir türlü tutunuyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız şeninde her şey gönlünce olsunYa üzüldüm senin adına açıkçası ben zaten evden çalışıyorum yine de biraz işe ara verdim mental rahatlık açısından. Allah kolaylık versin çok şükür tutunmuş ya demekki yatsan da ayakta da kalsan tutunca tutuyor. Allah hayırlı sonuçlar versin gönlünce olsun
Amin hepimiz inşallah Kasım anneleri grubunda bebek arabası markası tartışalımTabi Allah isteyince bir türlü tutunuyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız şeninde her şey gönlünce olsun
Teşekkür ederim ben avokadoyu da yiyemiyorum ona bir tarifin var
dilimliyorum ben üzerine bol limon sıkıyorum zeytinyağı ve tuz gezdiriyorum öyle yiyorum diğer türlüsü sap gibi geliyor bana
Ayy bende öyle dilimleyip üzerine bol limon sıkıyorum tuz ve zeytinyağı gezdiriyorum misss gibi oluyor her sabah 1 tam yiyorum 3 tane de yumurta yiyorum yanında bol yeşillik salatalık domates derken 10 günde şişmeye başladımKabuğunu soy, zeytinyağı tuz limon dök karıştır. Her gün yemek isteyeceksin.
En sevdiğimMigrosta altınkılıç kefir satılıyor laktozsuzu tavsiyemdir hazır alıanacaksa
Allahım bize o günleri de nasip etsin Tüm ekip kayalım Kasım anneleri grubunaAmin hepimiz inşallah Kasım anneleri grubunda bebek arabası markası tartışalım
Dip balıkları yasak kızlar gebelikte ton balığı tüketmeyin! Elinizden geldiğince somon tüketmeye çalışın. Tarım kredi koop. Marketlerinde fileto somon satılıyor. Hem uygun hem harikaLabne peynir seviyorsan avokadoyu iyice ez labne peynirle karıştır ekmek üstü lezzetler yap yada salataya karıştır arada kaynar tadını almazsın çok ton balıklı avokadolu yeşil salata favorim
Tüh ya ben az önce levrek yedim, siz yemeyin dipmiş oda, bazen böyle şeyler olur tadımı kaçırmayayım evham reis olarakDip balıkları yasak kızlar gebelikte ton balığı tüketmeyin! Elinizden geldiğince somon tüketmeye çalışın. Tarım kredi koop. Marketlerinde fileto somon satılıyor. Hem uygun hem harika
birkaç kerelikten birşey olmaz bende geçen ton balığı yedikten sonra öğrendimTüh ya ben az önce levrek yedim, siz yemeyin dipmiş oda, bazen böyle şeyler olur tadımı kaçırmayayım evham reis olarak
Yarın tarım krediye gidiyorum o zaman bende somunu sevmeden yiyorum malesef, ton balığında civa olmadığı için tüketiminde sakınca yok tüketebilirsiniz çok araştırdım doktorada danıştım ton balığında sakınca yok ama sizde araştırınDip balıkları yasak kızlar gebelikte ton balığı tüketmeyin! Elinizden geldiğince somon tüketmeye çalışın. Tarım kredi koop. Marketlerinde fileto somon satılıyor. Hem uygun hem harika
Ay hiç aklıma gelmedi canım çekmek şöyle bi şey benimkiOyyy maşallah ya niye ultrason görüntüsü atmiyorsunuz meraktan catliyorum tabi ozelinize saklamak isterseniz saygı duyarım
Ayyy inşallah ya birbirimize tavsiyede bulunuruzAmin hepimiz inşallah Kasım anneleri grubunda bebek arabası markası tartışalım