- 12 Ekim 2023
- 358
- 762
- 33
Hazır meyveli içicekseniz bence hiç içmeyin Sade kefirde en güzeli Altınkılıç marka olan. Onu denediniz mi?Kızlar kefiri sade mi içiyorsunuz yoksa meyveli mi? Ben sade içemiyorum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır meyveli içicekseniz bence hiç içmeyin Sade kefirde en güzeli Altınkılıç marka olan. Onu denediniz mi?Kızlar kefiri sade mi içiyorsunuz yoksa meyveli mi? Ben sade içemiyorum yaa
Ayy bana da yarın kan dan sonra kese günü verecek. 2 Nisan geçmiş bencede yaKızlar merhaba 8 Mart transferimdi çok şükür pozitif gördüm kese için 2 nisan verildi geç değil mi?
Bencede geç belki istanbula gitmeden önce burada gider bir gözükürüm kadın doğumcuya senin en son kaç çıktı beta canımAyy bana da yarın kan dan sonra kese günü verecek. 2 Nisan geçmiş bencede ya
Nasıl yapıyorsun ayy ben hiç evde kendim yapmadımKendim mayalıyorum şahane oluyor kızlarr deneyin mutlaka
Bir kere bakıldı daha bana. 11 gün 93. Bakalım yarın ne çıkacakBencede geç belki istanbula gitmeden önce burada gider bir gözükürüm kadın doğumcuya senin en son kaç çıktı beta canım
Evet bu bakis acisi kesinlikle cok mantikli geldi. Ins.bir sonraki testte artmis olur.En azından artmış ama canım azalsa sıkıntılıydı
Doğal kefir mayası bulmaya çalış bulamazsan marketlerde satılıyor maya, 2 litre sütü kaynatıyorum köy sütü sonra soğumaya bırakıyorum süte asla metal kaşık değmeyecek tahta kaşıkla karıştır mutlaka, süt 27 dereceye gelince mayayı koyuyorum ve tahta kaşıkla karıştırıyorum mayayı koymadan önce sütü mutlaka cam sürahi kavanoz gibi bir şeyin içine koy cam içinde mayalıyorum sonrasında ağzını streç film ile kaplıyorum 2 3 kat üstüne bir kaç delik açıyorum karanlık odada 24 ile 36 saat bekletiyorum, süre tamamlanınca kefir taneleri üstte birikiyor plastik bir süzgeçle süzüp taneleri tekrar maya olarak kullancaz hazır suyla yıkayıp cam kavonaza koyup üstünü geçecek kadar hazır su koyup dolaba kaldırıyoruz süzdüğümüz kefiri 4 gün içinde tüketiyoruzNasıl yapıyorsun ayy ben hiç evde kendim yapmadım
Bende yarın tekrar vereceğim inşallah artar değerlerimizBir kere bakıldı daha bana. 11 gün 93. Bakalım yarın ne çıkacak
Bilmiyorum ki bende kararsız kaldım. Sade içemiyorum diye eşim gitmiş meyveli almış bugünBende sade içemiyorum meyveli içiyorum icmesek mi acaba
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim mutlakaDoğal kefir mayası bulmaya çalış bulamazsan marketlerde satılıyor maya, 2 litre sütü kaynatıyorum köy sütü sonra soğumaya bırakıyorum süte asla metal kaşık değmeyecek tahta kaşıkla karıştır mutlaka, süt 27 dereceye gelince mayayı koyuyorum ve tahta kaşıkla karıştırıyorum mayayı koymadan önce sütü mutlaka cam sürahi kavanoz gibi bir şeyin içine koy cam içinde mayalıyorum sonrasında ağzını streç film ile kaplıyorum 2 3 kat üstüne bir kaç delik açıyorum karanlık odada 24 ile 36 saat bekletiyorum, süre tamamlanınca kefir taneleri üstte birikiyor plastik bir süzgeçle süzüp taneleri tekrar maya olarak kullancaz hazır suyla yıkayıp cam kavonaza koyup üstünü geçecek kadar hazır su koyup dolaba kaldırıyoruz süzdüğümüz kefiri 4 gün içinde tüketiyoruz
Rica ederim afiyet olsunÇok teşekkür ediyorum deneyeceğim mutlaka
573ten 2 gün sonra mı 590 oldu?Kızlar benim değerim yükselmedi.2 katına çıkmadı 303 tü 573 odu şimdide 590 oldu
Aaayy Allah razı olsun ne güzel dua ettinMübarek günlerdeyiz inşallah pozitif bekleyen herkes hepimiz güzel haberler alırız. Gönlünde güzel çiçekler açsın inşallah
Teşekkür ederim ben avokadoyu da yiyemiyorum ona bir tarifin var mıRica ederim afiyet olsun
Marketleri gezdim onu bulamadım ya hep içim,sütaş, ve eker varHazır meyveli içicekseniz bence hiç içmeyin Sade kefirde en güzeli Altınkılıç marka olan. Onu denediniz mi?
Ya 2 çeşit mayası var sanırım, ben araştırdım anlamadım. Özetleyebilir misin? Bir de aktardan aldığımız mayayı 1 sefer mi kullanıyoruz?Kendim mayalıyorum şahane oluyor kızlarr deneyin mutlaka
Migrosta altınkılıç kefir satılıyor laktozsuzu tavsiyemdir hazır alıanacaksaMarketleri gezdim onu bulamadım ya hep içim,sütaş, ve eker var
Maya canlı oluyor her yaptığında üstünde toplanıyor plastik süzgeçle süzüp taneleri hazır su ile yıkayıp cam kavonoza alıyorsun üstünede su koyuyorsun o mayayı bir daha yine kullanıyorsun her yaptığında çoğalıyor maya zatenYa 2 çeşit mayası var sanırım, ben araştırdım anlamadım. Özetleyebilir misin? Bir de aktardan aldığımız mayayı 1 sefer mi kullanıyoruz?
Merhaba çok şükür düzene girdi bugün keseyi gördük doktor da büyük ihtimalle ikiz gebelikmiş birisi tutunamayınca düzensizlik olmuştur dediMerhaba durumun ne oldu en son düzensiz artışların vardı?