- 21 Aralık 2023
- 244
- 250
- 28
arkadaşlar bugün 8.günüm test yaptım sizce var mı çizgi ben mi hayal görüyorumm çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3404448
Eki Görüntüle 3404448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal bakacak galiba ama bence karından da görebilir belkide 28 şubatta transfer olmuştumCanım vajinal bakılınca idrar olmasın isterler karından bakilicaksa idrar olsun rahim daha net görünsün isterler senin nasıl bakicak birşey söyledi mi
Bana da vajinal bakacak galibaAaa bana vajinal baktı o yüzden dedim ama sıkışıklığı transfer de bile aşırı önemsemediler bende ne zman odaya geçtim kıyafeti giydim şu içmeye başladım 20 dk sonra falan transfer oldum
O iyi işte canım iptal edersin ama şöyle Bi durum var eğer edersen yeniden yapma şansında olmaz çünkü hamilesin ya daha hiç kabul etmezler başka hastalık vs durumunda kullanamazsın mecbur cebinden ödemek durumunda kalırsınVarmış canım
Ben görüyorum gözün aydınarkadaşlar bugün 8.günüm test yaptım sizce var mı çizgi ben mi hayal görüyorumm çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3404448
ayy gerçekten mi sanırım kalbim dayanmayacakBen görüyorum gözün aydın
Ay evet o ilk kaşık hayal kırıklığıydı sonradan da kapatıp kaldırdım cevizi ben de deneyeyim hem de faydalı çokKıyamam ya o da şekersiz mi çıktı bal karıştırıp yeseydin keşke. Ya benim aşırı tatlı çekiyor canım son bir haftadır. En güzel çözümü kahvaltı bitiminde cevizi bala banıp yemek. Sindirime de iyi geliyor ve gerçekten tatlı istediğini azaltıyor
Benim de hiç hassas değil sadece sıkınca bi tık acıyor onun dışında damarlarım belirginleşti ve doluluk hissiyatı varKızlar benim göğüs hassasiyetim eskisi kadar yok. Sizin nasıl pozitifi gördükten sonra
Hayırlı olsun şuan var gibi görünüyor inşallah sağlıkla ilerler. Ama sana tavsiyem başka bi testle daha yaparkadaşlar bugün 8.günüm test yaptım sizce var mı çizgi ben mi hayal görüyorumm çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3404448
Kız var ne demek direk beta 300den başlar ben diyim maşallah subhanallaharkadaşlar bugün 8.günüm test yaptım sizce var mı çizgi ben mi hayal görüyorumm çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3404448
çoook teşekkür ederim inşallah yarın falan tekrardan yapıcamHayırlı olsun şuan var gibi görünüyor inşallah sağlıkla ilerler. Ama sana tavsiyem başka bi testle daha yap
yaaa gerçekten mii çok mutlu oldumKız var ne demek direk beta 300den başlar ben diyim maşallah subhanallah
Üzülme şuan 2 tane var ve inşallah ilerleyecektir 3 değil belki 5.gune bile gelebilir sen sadece dua et. Kaç tane embriyosu olanlar var hiçbiri tutmayip sil baştan olan. Ama tek embriyosu olup tutan da var. Kendini smdiden kotuye hazırlama çok şükür dollenmişlerÇok üzgünüm dün opu yapıldı. 8 yumurta toplandı. Sadece 2 tanesi döllenmiş. Normalde genetige gönderilecekti sayı az olduğu için vazgeçildi. İnşallah 2 embiryom 3 üncü günü görür.
Teşekkür ederim desteğin için bu benim 3. Denemem 5. Gün transferi yapılsın istiyordum öncekiler de 3. Gün embriyosuydu. Sayı az olduğu için 5. günü beklemiyorlarÜzülme şuan 2 tane var ve inşallah ilerleyecektir 3 değil belki 5.gune bile gelebilir sen sadece dua et. Kaç tane embriyosu olanlar var hiçbiri tutmayip sil baştan olan. Ama tek embriyosu olup tutan da var. Kendini smdiden kotuye hazırlama çok şükür dollenmişler
Transfer bu sürecin en güzel yanı Bebeklerini yada bebeğini alıp evine dönüyorsun Şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine sımsıkı tutunsun bebeklerin yada bebeğin sana Güzel haberlerle inşallahKızlar cumartesi günü bir aksilik çıkmazsa benim de transferim gerçekleşecek gibi görünüyor. Dualarınıza talibim şimdiden.
3. Yada 5. Gün farketmez Ve seni anne yapmaya bir tanesi yeter İnşallah sağlıkla ilerlerler bebeklerin.Teşekkür ederim desteğin için bu benim 3. Denemem 5. Gün transferi yapılsın istiyordum öncekiler de 3. Gün embriyosuydu. Sayı az olduğu için 5. günü beklemiyorlar
İnşallah bu sefer olacaktırTeşekkür ederim desteğin için bu benim 3. Denemem 5. Gün transferi yapılsın istiyordum öncekiler de 3. Gün embriyosuydu. Sayı az olduğu için 5. günü beklemiyorlar