bende görüyorum <3Eki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende görüyorum <3Eki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
Günaydın canım açık şekilde var hayırlı olsunEki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
İnşallah vardır çizgi silik olunca üzüldüm tutmadı mı acaba diye erken yaptım testi ondan da olabilirBende görüyorum çizgiyi canım
Günaydın canım açık şekilde var hayırlı olsun
Ayy inşallahbende görüyorum <3
Ayyy öyle mi koyulaşmayınca korktum vallahi yarın tekrar deniycemGünaydın canım açık şekilde var hayırlı olsun
Tek gören ben değilim o zaman çok sevindimbende görüyorum <3
canım koyulaşma olayına hiç takılma normalde beta artıkca tabiki koyulaşması lazım ama yüksek betalarda bile cokcok belirgin çizgiler görmediğimiz oldu hatta korkup test verenler oldu koyulaşmıuor diye . Oyuzden cok net bir bilgide değil bu durum seni yıpratırsa aklına takılırsa yarın falan kan verebilirsin . hepimiz hayalet çizgilerle gördük ilk <3Ayyy öyle mi koyulaşmayınca korktum vallahi yarın tekrar deniycem
Benim transferden sonra yaptığım ilk testti bu beklentimi çok yüksek tutmuştum silik çıkınca korktum ama dediğin gibi kuzu sonuç iyi olsun da gerisi mühim değil aa yok kan testi veremem doktorun asistanı özellikle tembihledi size söylediğimiz günden önce kan vermeyin yoksa doktor bey yorumlamaz dedi doktor kendi arayıp pozitif haberi veriyor hastalarına sanırım bu yüzden istemiyorlar tutuyorum kendimi cumartesi gününe kadarcanım koyulaşma olayına hiç takılma normalde beta artıkca tabiki koyulaşması lazım ama yüksek betalarda bile cokcok belirgin çizgiler görmediğimiz oldu hatta korkup test verenler oldu koyulaşmıuor diye . Oyuzden cok net bir bilgide değil bu durum seni yıpratırsa aklına takılırsa yarın falan kan verebilirsin . hepimiz hayalet çizgilerle gördük ilk <3
Var var bende görüyorummm Sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
Benim her gün kalçadan iğnem var:/ alternatifi var mı diye transfer günü hemşireye sordum en etkili iğne dedi :/ cidden her gün kalçadan iğne hem acısı hem gitmek konusunda sıkıntılıOnun için her günde sağlık ocağına vs gitmek gerek zaten zor olur
Göbekten olan etkili değil mi bence o da kana karışıyor direk etkilidirBenim her gün kalçadan iğnem var:/ alternatifi var mı diye transfer günü hemşireye sordum en etkili iğne dedi :/ cidden her gün kalçadan iğne hem acısı hem gitmek konusunda sıkıntılı
Yaa Allah razı olsun inşallah kanda da güzel bir değer görürümVar var bende görüyorummm Sağlıkla büyüsün
Acillerde beta bakıyorlar muayene girişi yaptırmıyorsun girişte beta baktırmak istiyorum diyorsun sadece onun ücretini ödüyorsunYok onun için sormadım acillerde beta bakmiyorlar ya onun için sordum
Çizgi var barizEki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
Kız ben systemde baktırdım 260 lira parasıyla değil mi neye laf edecekler melikgaziye gitme ama 500 lira sanki neye bakıyorlarsa Memorial 300 lira tabi bunlar acil normalde memorialde 85e baktırıyorum ben. Girişte beta baktırıcam diyip ücretini öde muayene ücretine gerwk yok muayene olmayacaksın direk laboratuvara gidip kan vereceksinEvet aciller gıcık gercekten yaaa Bakmıyolar baksalarda laf
evet benim de kalçadan iğne var promester Allahım diğerinin acısı bitmeden bi daha vuruluyor ve daha yarısına anaca geldim.:/Benim her gün kalçadan iğnem var:/ alternatifi var mı diye transfer günü hemşireye sordum en etkili iğne dedi :/ cidden her gün kalçadan iğne hem acısı hem gitmek konusunda sıkıntılı
İnşallah. Aynen çok şaşırtıcı. Biz anlamlandıramasakta tıbben bir açıklaması vardır mutlakaGüzel güzel embriyolara dönüşsünler güzel güzel bebeklere dönüşsünler inşallah şey çok garip değil mi mesela bu sene transfer olduğunuz gebelik olcak doğacak diyelim diğeri iki sene doğacak ama hepsi aynı anda oluştular bana bu çok şaşırtıcı geliyor her seferinde
Henüz değil:) randevum 17:15’teNeşemmmm gittin mi
Akşama sonucu bildiririm mutlaka randevum 17:15’teBen de merakla bekliyorum
benimde 2 ampul promester . bu iğneyi çok kullanan yok galiba hiç görmüyorum neye göre bilmiyorum diğeride axaperin bunuda hiç görmedim herkes axapar kullanıyormuşevet benim de kalçadan iğne var promester Allahım diğerinin acısı bitmeden bi daha vuruluyor ve daha yarısına anaca geldim.:/