- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyooooo kızlar beta sonucum 96.6 geldi transferin 6. Gününe göre güzel değil miCano çok mu az mı nasıl geldi? Devam geldi mi lekelenme?
Hayırlı olsun canım evet gayet güzel bir değer 6.cı güne göreHeyooooo kızlar beta sonucum 96.6 geldi transferin 6. Gününe göre güzel değil mi
Maşallah çok güzelHeyooooo kızlar beta sonucum 96.6 geldi transferin 6. Gününe göre güzel değil mi
Evet canım merkezdeyim Cuma pazarına çok yakın oturuyorum Sende merkezdesin sanırım.Ay ne güzel hemşeri çıktık merkezde mi oturuyorsun
Değerin çok iyi çıkmış maşallah
Aman canım çokta yüksek olmamasını umut ediyorum aynı sizlerin gibi olsun daha önce defalarca mol gebelik geçirdim o yüzden yüksek olması beni korkutuyorHayırlı olsun canım evet gayet güzel bir değer 6.cı güne göre
Teşekkürler ederim canım inşallah güzel ilerler ama hastanedeki Dr 2 gün sonra verme stres olursun 1 hafta sonra ver dedi tabi ben tüp bebek Dr ne derse onu yapacağımMaşallah çok güzel
ya sıkıntı çıkardılar mı öyle randevu alıp gidip isteyince bana haber verseni bende ona göre kadın dogumdan randevu alıp gidicemde belki ben bakmıyorum sana git kendi özeldeki doktoruna ver fln diye korkumdan almadım randevudaBen yarin bir kadin dogumdan randevu aldim, devlet hastanesinin semt poliklinigi. 2.kan testini orada yaptiracagim. Zaten bu surecte hersey hersey para. Ben oncesinde de ameliyat oldum. Su ana kadar tam 200 bin tl tuttu hersey. Daha doktor randevulari dogum paketleri vs derken ilaclari aile hekimligine yazdırmaya calisiyorum. Arada sık kullandigimiz icin bazılarını yazdiramiyoruz tabii. O kadar da olsun artik. Kan testini de devlete yaptiriyorum.
Neşemmmm gittin miMerhaba bugün transfer sonrası 15. Günüm yarın kese randevum var öncesinde meraktan yine kan testi yaptırdım sonuç 10.121,4 çıktı çok heyecanlıyım
Yaa bu ne güzel habeeerr coook sevindim çok şükür ya maşallah değerin gayet güzel fazla değil. Nasıl mutlu oldum anlatamam senin güzel haberini bekliyorummHeyooooo kızlar beta sonucum 96.6 geldi transferin 6. Gününe göre güzel değil mi
Ben de merakla bekliyorumNeşemmmm gittin mi
Hadi bakalım güzel geçsin tüm sürecinizMerhaba bana da dün opu yapıldı. Şimdi sizin gibi heyecanla transfer tarihimi bekliyorum. İnsülin direncim düşerse hemen taze transfer düşmezse bir ay sonra yapacağını söyledi doktor.
Onun için her günde sağlık ocağına vs gitmek gerek zaten zor olurAnladim ben iki dozu aynı anda vuruyorum öyle demişlerdi en azından akşam birdaha uğramamış oluyorum. Kalçadan olanı denedim ben de iki gün cok zordu bırakmak zorunda kaldım
Ben 2 tip enjektörle 850 e aldım ondan dedim canımAynı fiyat kuzu enjektörde aldım ben enjektörlerle birlikte 1200 tl verdim
Teşekkür ederim. Şimdi aradılar 16 yumurta toplanmıştı. 11 tanesi uygunmuş. Bir tanesi de yarım dediler onu pek anlamadım ama bakalım yarın tekrar arayacaklar.Hadi bakalım güzel geçsin tüm süreciniz
Güzel güzel embriyolara dönüşsünler güzel güzel bebeklere dönüşsünler inşallah şey çok garip değil mi mesela bu sene transfer olduğunuz gebelik olcak doğacak diyelim diğeri iki sene doğacak ama hepsi aynı anda oluştular bana bu çok şaşırtıcı geliyor her seferindeTeşekkür ederim. Şimdi aradılar 16 yumurta toplanmıştı. 11 tanesi uygunmuş. Bir tanesi de yarım dediler onu pek anlamadım ama bakalım yarın tekrar arayacaklar.
Bende görüyorum çizgiyi canımEki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum