- 4 Mart 2023
- 502
- 424
- 32
Bizim bu haftalarımızı millet anlamıyor bile o kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum yeme içme anlamında ama içeceksen kafeinsiz iç benceBende içsemmi ki 2 yudum çok canım istedi 2 yudum dan bişey olmaz değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim bu haftalarımızı millet anlamıyor bile o kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum yeme içme anlamında ama içeceksen kafeinsiz iç benceBende içsemmi ki 2 yudum çok canım istedi 2 yudum dan bişey olmaz değil mi
gayet güzel canım güzel günler seni bekliyor :) hayırlı olsun <3Ben kahve hep içtim günde 1 tane. Sonucum çıktı 93. 11. Gün için iyi mi ? Doktora yazdım. Dönmesini bekliyorum
Yaa çok sevindim. Testim koyulaşmıyor diye endişe ediyordun bak ne güzel bir değer çıkmışBen kahve hep içtim günde 1 tane. Sonucum çıktı 93. 11. Gün için iyi mi ? Doktora yazdım. Dönmesini bekliyorum
Yaaa çok teşekkür ederimgayet güzel canım güzel günler seni bekliyor :) hayırlı olsun <3
Ayy evet çok teşekkür ederimYaa çok sevindim. Testim koyulaşmıyor diye endişe ediyordun bak ne güzel bir değer çıkmış
Yaa evet çoğumuz aynıyız okuyunca rahatlıyoruz 1 saat sonra yine aynı kafaya giriyoruz işte normal değilizzAh aminnn inşallah hepimiz aynı noktadayız sanırım
Seni merak ettim salı kan vereceğim demiştin verdin miYaa çok sevindim. Testim koyulaşmıyor diye endişe ediyordun bak ne güzel bir değer çıkmış
Of evet yaa sanki tüp bebek olunca pamuk ipligine bağlı bebekler ne bu stres (az önce stresten kafayı yemek üzere olan ben yazdım bunu)birde sonucta bu aylar normla gebelik içinde riskli aylar onlarda dikkat etmek durumunda benim bir arkadasımm var 2. cocuğuna hamile kaldığını neredeyse 2 bucuk aylık olacağı zaman öğrendi ve öğrenmeden bir kaç gün önce dolu su damacanası taşımış düşünün artık. Hem belirtisiz hemde dikkatsizlik
ahahahah canımsın ya :) :)Of evet yaa sanki tüp bebek olunca pamuk ipligine bağlı bebekler ne bu stres (az önce stresten kafayı yemek üzere olan ben yazdım bunu)
Yapalım kız nefsimiz körelsin ahhahaahBende içsemmi ki 2 yudum çok canım istedi 2 yudum dan bişey olmaz değil mi
2buçuk ay nasıl anlamamış biz elimizde test çubuğu ile geziyoruzbirde sonucta bu aylar normla gebelik içinde riskli aylar onlarda dikkat etmek durumunda benim bir arkadasımm var 2. cocuğuna hamile kaldığını neredeyse 2 bucuk aylık olacağı zaman öğrendi ve öğrenmeden bir kaç gün önce dolu su damacanası taşımış düşünün artık. Hem belirtisiz hemde dikkatsizlik
Doktorunla gorusseydn bı corasprınnkullanıyosan bırak 1-2 gun bana oyle demıstıbenimde 8. günü sürülmüş olarak gördüm sonra dün 9. gün dün yine vardı ve bügün 10 gün gölge gibi yine sürülmüş sürülecek gibi henüz bsy yok ama anlamayaamdım
Verdim canım negatif malesefSeni merak ettim salı kan vereceğim demiştin verdin mi
Tebrik ederim bence de çok güzel bi değer artık sabırsızca kese gününü bekleyebilirsinBen kahve hep içtim günde 1 tane. Sonucum çıktı 93. 11. Gün için iyi mi ? Doktora yazdım. Dönmesini bekliyorum
Ben de acıkıyorum ya ayva aldım ara ara ayva yiyorum gamzeli bebişlerimiz olsun yeKızlar bı açıkma gelıyo bana Sızdede oluyomuu
Sabah avokado yumurta yesıllık felan yedım 10.3 du yaptıgımda Suan o kadar acıktımkı meyve yedım
Ay ayva zaten cok saglıklııBen de acıkıyorum ya ayva aldım ara ara ayva yiyorum gamzeli bebişlerimiz olsun ye
Çok teşekkür ederimTebrik ederim bence de çok güzel bi değer artık sabırsızca kese gününü bekleyebilirsin