çiko yiyebiliyormuyuz ?Ay ayva zaten cok saglıklıı
Bende muzla kıvı yedım
Yarım saat sonrada Kefir ıcerım 1 bardak Az cıkolata yerım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiko yiyebiliyormuyuz ?Ay ayva zaten cok saglıklıı
Bende muzla kıvı yedım
Ay kefir ben de alacaktım bak aklımdan çıkmıştı iyi hatırlattın bir de günlük taze sütler varmış gebelikte onları öneriyorlar onlardan deneyeceğim içmeyi süt de hiç sevmemAy ayva zaten cok saglıklıı
Bende muzla kıvı yedım
bak aklımdaydı benimde hem sağlık açısından hemde gamze acılısında hahah unuttum bugun kesin alayım inş.Ben de acıkıyorum ya ayva aldım ara ara ayva yiyorum gamzeli bebişlerimiz olsun ye
Al kız al ben her gün yarım ayva yiyorum hem sevdiğimden hem de gamzedenbak aklımdaydı benimde hem sağlık açısından hemde gamze acılısında hahah unuttum bugun kesin alayım inş.
Canımmmm çok sevindim hayırlı sağlıklı olsun inşallah stres yapma bende dün kan verdim bugün kalktım test yaptım düne göre daha az belirgin diye kafaya taktım yarın kan vercem yine rahat olmaya bak bizde kendimizi doldurup duruyoruzBen kahve hep içtim günde 1 tane. Sonucum çıktı 93. 11. Gün için iyi mi ? Doktora yazdım. Dönmesini bekliyorum
Evet Az bısey yıyorum ben sütlü Mınık belkı serçe parmak yarısı kadar ahhahaçiko yiyebiliyormuyuz ?
Ben sütü tatlılara koyarm sadece ıcmem ahhaha kefir ıcıyorum ondan alır besını shshsAy kefir ben de alacaktım bak aklımdan çıkmıştı iyi hatırlattın bir de günlük taze sütler varmış gebelikte onları öneriyorlar onlardan deneyeceğim içmeyi süt de hiç sevmem
aynen bende sut içeiyorum yıllardır hiçte içmem ama günde 1 koli kefir ver içerim :) bu ne yaman çelişki :)Ben sütü tatlılara koyarm sadece ıcmem ahhaha kefir ıcıyorum ondan alır besını shshs
Pozitif haberlerinizi görünce okadar mutlu oluyorum ki lütfen banada dua eder misin bende çift embriyor transferi olacam 27 martta ikiside 3.gün embriyosu…Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.3. Gün embriyosu 8 hücreli grade 2, çift transfer oldum bugün pozitif aldım çok şükür
Bulunduğunuz bölgede varsa eğer jersey sütü harika. İnek sütü bende içemezdim ama jersey sütü hem içiriyor hemde yoğurdu çok güzel oluyor. İçindeki laktoz oranı düşük yağ oranı fazla. Oldukça sağlıklıAy kefir ben de alacaktım bak aklımdan çıkmıştı iyi hatırlattın bir de günlük taze sütler varmış gebelikte onları öneriyorlar onlardan deneyeceğim içmeyi süt de hiç sevmem
Hiç duymadım bi araştırayım ya benim sütten çok midem bulanıyorBulunduğunuz bölgede varsa eğer jersey sütü harika. İnek sütü bende içemezdim ama jersey sütü hem içiriyor hemde yoğurdu çok güzel oluyor. İçindeki laktoz oranı düşük yağ oranı fazla. Oldukça sağlıklı
Benimde. Ama sonunda aştım. Tavsiye ederimHiç duymadım bi araştırayım ya benim sütten çok midem bulanıyor
Üzülme desem de boşa.. uzun zamandır deniyorsun diye biliyorum geçen sene yaz gruplarında görüyordum ara ara. Bu durumda ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum. Sadece çok içten dua ediyorum sana kalbin hiç beklemediğin anda çiçeklensin, Rabbim sana çok güzel kapılar açsın inşallahVerdim canım negatif malesef
Ben kan vermeyi 14.gün bıraktımKızlar max kaçıncı günde kan verdiniz bugün 18. Günüm. Cumartesi günü doktor kontrolüm var. Acaba 20. Günümde de kan versem mi diyorum. 18 yada 20. Günde kan vereniniz var mı aranızda?
hahhahaha buna çok güldüm2buçuk ay nasıl anlamamış biz elimizde test çubuğu ile geziyoruz
Bende de bulantı falan yok hatta bulandın istiyorumbelirti istiyorum vajinal baktı evet haftaya da vajinal bakacak galiba bende karından bakmasını çok isterdim aslında. Bide kaç günlük dedim 14 ekliyoruz dedi transfer sonrası geçen süreye bence az dedi o zman 4+2 olur dedi bence yanlış hesapladı 19 eklememiz gerekir diye okumuştum Banu çiftçiye göre bugün 5+2 yiz ama bakalım cuma günü sorarım. Bana çok Erken verdi bence kese randevusunu senin perşembe değil mibe
Bende de belirti yok o yüzden çok endişeliydim kaç gündür Bi gögüsleri sıkınca sızı var ve damarlandı gögüslerim bende anlamadım onu büyüyorlar demek ki erken olması daha iyi ya benim günler geçmiyor sanki benimde ilk muayenede alttan bakacakmış perşembe randevu bugün baktım yarına var mı randevu Bi gün erkene çekeyim diye yokmuş malesefBende de bulantı falan yok hatta bulandın istiyorumbelirti istiyorum vajinal baktı evet haftaya da vajinal bakacak galiba bende karından bakmasını çok isterdim aslında. Bide kaç günlük dedim 14 ekliyoruz dedi transfer sonrası geçen süreye bence az dedi o zman 4+2 olur dedi bence yanlış hesapladı 19 eklememiz gerekir diye okumuştum Banu çiftçiye göre bugün 5+2 yiz ama bakalım cuma günü sorarım. Bana çok Erken verdi bence kese randevusunu senin perşembe değil mi
Değil mi bazen çok abarttığımı düşünüyorum normal yolla gebe kalanlar hiç böyle davranmıyor herşeyi yiyip içiyorlar kalkamda kendime kahve yapamBizim bu haftalarımızı millet anlamıyor bile o kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum yeme içme anlamında ama içeceksen kafeinsiz iç bence
tüm yanlışlarımda yanımda olmasını istediğim arkadaşYapalım kız nefsimiz körelsin ahhahaah
Sağol tatlım, güzel duaların için allah razı olsun.. negatife alıştım artık, gitmediğim doktor kalmadı, ama nasip olmayınca olmuyor..Üzülme desem de boşa.. uzun zamandır deniyorsun diye biliyorum geçen sene yaz gruplarında görüyordum ara ara. Bu durumda ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum. Sadece çok içten dua ediyorum sana kalbin hiç beklemediğin anda çiçeklensin, Rabbim sana çok güzel kapılar açsın inşallah