Amin inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız ve sevincimiz katlanarak artar tabi haberdar ederim mutlakaAy hadi maşallah bize de haber vermeyi unutma inşallah kalp atışını da duyarsın keseyle birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız ve sevincimiz katlanarak artar tabi haberdar ederim mutlakaAy hadi maşallah bize de haber vermeyi unutma inşallah kalp atışını da duyarsın keseyle birlikte
Neşem testten(12.günden) kaç gün sonra keseye randevu verdi hocaBöyle tatlı heyecanların olsun işte :) endişe, tasa, kaygı dan uzak olmaya çalış. benimde kese randevum yarın heyecanla bekliyorum
Hemşire verdi randevuyu normalde test 12 ve 14 gün istiyor ben 8-10-12 yapınca 14. Günü görmek istemediler. 12 . Günden 4 gün sonra cağırdılar beni yarın kese görmeye gideceğimNeşem testten(12.günden) kaç gün sonra keseye randevu verdi hoca
Dün bir arkadaşım bu durumu yaşayıp pozitif haberini aldığını söyledi arkadaşının. Moralinizi bozmayın.Günaydın kızlar, dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 adet, 11 Mart saat.17de transfer edildi. Bugün sabah predictor ile test yaptım tek çizgi. Sizce hala bi ümit var mı
Ayyyyyy hadiiii bakalımHemşire verdi randevuyu normalde test 12 ve 14 gün istiyor ben 8-10-12 yapınca 14. Günü görmek istemediler. 12 . Günden 4 gün sonra cağırdılar beni yarın kese görmeye gideceğim
Çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olurDün bir arkadaşım bu durumu yaşayıp pozitif haberini aldığını söyledi arkadaşının. Moralinizi bozmayın.
Benimki 2 Mart ya demek ki daha batmalar çok olacakAhaha 28 Şubatta transfer oldum
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKan verdim bende 2 saate çıkacak. Çok heyecanlıyım
İnşallah canımHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Normal bendede var ayakda cok durunca ozellıkleKızlar arada böyle iğne batması gibi bi sancınız oluyor mu? Bir iki gündür sağ tarafıma iğne batıyor gibi inşallah ters giden bi şey yoktur
Guzel sonuc alacaksınKızlar bugün test vereceğim stresten ölmezsem ya ne heyecan var ne mutluluk o kadar korkuyorum ki o kadar stresliyim ki sonuca baktığım anı düşünemiyorum kalbim sabahtan beri çarpıyor sonucu düşünmekten
Al benden de o kadarKızlar bugün test vereceğim stresten ölmezsem ya ne heyecan var ne mutluluk o kadar korkuyorum ki o kadar stresliyim ki sonuca baktığım anı düşünemiyorum kalbim sabahtan beri çarpıyor sonucu düşünmekten
Aynen Tutunmasını engelluyomus dıyolarda ama bana hemsırem 1 fıncan Tuketblrsn demıstı Çayda acık 1 bardak Ama Bılemedım 12 gundur ıcmedım hıcBir bardak içmiştim bilmeden ama önermiyorlar pek
1 gün içtim onda da 4te 3ü süttü :)Kızlar kahve tukettınızmı hıc ben transfer olalı 12 gun oldu daha agzıma surmedım ama canımda ıstemıyor degıl Ikı yudum ıcsemmı shshhshs
Banada 1 bardak türk kahvesi içebilirsin dediAynen Tutunmasını engelluyomus dıyolarda ama bana hemsırem 1 fıncan Tuketblrsn demıstı Çayda acık 1 bardak Ama Bılemedım 12 gundur ıcmedım hıc