Bende Cem Çelik Bürükselİstanbul, Liv Hospital, Prof. Dr. Kerem Doğa Seçkin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Cem Çelik Bürükselİstanbul, Liv Hospital, Prof. Dr. Kerem Doğa Seçkin
1 tane canım pzartesi 9 gün olmuş oluyor yani 3 günde okadar artarmı acaba ben heralde 9. Gün 100 lerde falan diye tahmin ediyorum. Ama inşallah dediğin gibi cıksınOhh hadi bakalım. O vakit pazartesi inş 200 gibi birşey çıkar. : ) 1 taneydi değil mi?
TeşekkürlerTest gününden 10 gün sonraya randevu verdi benim Dr. Kan testini genelde 2 sefer yaptırmak yeterli oluyor ama 3.kez de verebilirsin için rahat etsin diye.
Liste kaçıncı sayfadaTebrik ederim Positivums çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Senin taze transfermiydi?
Benim 5. gün taze transfer oldum ilk gün sol bölgemde iyice batmalar oldu gece ağrıdan uyandım hayal meyal hatırlıyorum tamam tutundu dedim yani ve ikinci gün Karin ağrım ve şişkinliğim vardı opudan diye düşündüm çünkü dün indi karnım bugün bide bulantım var ve istifra ettim ve isal oldum. Hiç donduramadik malsef o yüzden inşallah olur diye dua ediyorum
Kızlar merhaba
40 yaşındayım ve önceki başarısız denemelerim beni açıkçası yormaya başladı. 1 tane dondurulmuş embriyom var. Doktorum adetinin 5. günü gel tedaviye başlayalım transferini yapalım dedi.
Size sormak istediğim şey bu ay hemen tedaviye başlamalı mıyım yoksa 1 ay daha beklemeli miyim? Ya yine olumsuz olursa deyip ertelemem doğru mu?
Merhaba,Kızlar merhaba
40 yaşındayım ve önceki başarısız denemelerim beni açıkçası yormaya başladı. 1 tane dondurulmuş embriyom var. Doktorum adetinin 5. günü gel tedaviye başlayalım transferini yapalım dedi.
Size sormak istediğim şey bu ay hemen tedaviye başlamalı mıyım yoksa 1 ay daha beklemeli miyim? Ya yine olumsuz olursa deyip ertelemem doğru mu?
Şöyle anlatayım. Tranfer işlemi esnasında doktor gelmeden, hemşire jel döktüğü ultrasonu kasığımın yumurtalıklarımın üzerinde gezdiriyordu. Ben acıyo bastırmayın fazla ne olur dedim. Sol kasığıma dikkat kesildi su toplamış galiba dedi. Doktor da geldi transferi yaptı çıktı gitti hiç bişi de demedi bunla ilgili.Sıvı tam olarak nerede toplanmış? Onu anladınız mı tam olarak?
Arkadaşlar Bundan sonra Listede Tarihi Geçmiş Pozitif sonuc almış Kısılerı Eklemeyecegım. Yada 10 gun once transfer olmuş Mart sonu ortası transfer olmuş olacak kısılerı eklecegım.
Boll Pozitifli olsun Listemiz
Neden diye sorarsanız buraya pozitif koyyoz Hıc konusmadan gıdıyolar Yokk öyle
Sevgili Merry sonucun çok güzel öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde sonuna kadar devam etsin inşallah Bugün pozitif alanlardan biri de benim yazmıştım da gruba çok fazla şey yazıldığı için görememiş olabilirsin Bende isterim melekli hamişdenArkadaşlar Bundan sonra Listede Tarihi Geçmiş Pozitif sonuc almış Kısılerı Eklemeyecegım. Yada 10 gun once transfer olmuş Mart sonu ortası transfer olmuş olacak kısılerı eklecegım.
Boll Pozitifli olsun Listemiz
Neden diye sorarsanız buraya pozitif koyyoz Hıc konusmadan gıdıyolar Yokk öyle
Liste sayfada yok Mery bakiyo listeye o ekliyo yani. Ama sanırım daha ekleme yapmicakmis 10 günü geçenlerde ve positiv olanları. En son öyle yazmıştı. Bekle sen o cevap verir sana zatenListe kaçıncı sayfada
Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım… belki faydasını görürsün.Şöyle anlatayım. Tranfer işlemi esnasında doktor gelmeden, hemşire jel döktüğü ultrasonu kasığımın yumurtalıklarımın üzerinde gezdiriyordu. Ben acıyo bastırmayın fazla ne olur dedim. Sol kasığıma dikkat kesildi su toplamış galiba dedi. Doktor da geldi transferi yaptı çıktı gitti hiç bişi de demedi bunla ilgi
Benim de oldu akşam yürürken bu duraksadım yani. Sen kaçıncı günündesin?Benimde 2,3 saattir aniden kasığıma ani bir ağrı giriyor. Normal mi bu ? Pozitif gören arkadaşlarım
İnşallah değilimdir yaaa çok endişeliyim. Bide bu çıktı başıma. Yeme içmeme çok dikkat ediyorum artık ama çok su tüketmiyorum dikkat edicem buna. Daha fazla içmek için zorlayacağım kendimi. Benim toplanan yumurta sayısı 10.Çok da değil yani niye böyle oldum. Antibiyotik içmedim opudan sonra ondan mı oldu acaba. Eğer hamile kalırsam inşallah bu iş başımı ağrıtmaz ya.OHSS olmuşsun sen canım. Bolca su içmen gerekiyor 3l minimum ve proteinli beslenmelisin. Hastanede yatmistim ben 5 aylık hamileymisim gibiydim nefes almakta zorlaniyordum ama hastanede bolca su iç dediler başka bisey yapmadılar. 25 yumurta toplanmisti ondan yumurtaliklarim sisti ve karnımın içi su toplamisti nefes boruma kadar. Hamile kalırsan B-Hcg olusursa daha da kötü olabilir durum.
Ben suan sanki transfer olmamış gibiyim sadece fitilden kaynaklidir akıntı diye düşünüyorum benim transfer günü ve ertesi gün kasigima elektrik verilmiş gibi bir his vardi birde bel ağrısı şimdi hepsi uçtu gittiBenim ilk iki gün çok ağrım oldu karnım da baya şişti bide adet ağrısı gibi arada acı batmalar oldu sol tarafımda bacağıma kadar sızlıyordu şimdi batmalar hareket edince oluyor yoksa adet ağırlarım kalmadı hele akıntım hiç yoktu Buda beni baya tedirgin ediyor senin nasıl ?
Normal gün olsa aparatif yemek yapayım eşime ama ramazan olduğu için yemek yapmam gerekiyor malesef kocamın öyle bir yetenegi yok siz oruç tutuyor musunuz ben transfer günü ve ertesi gün döndüğüm için tutmadım 2 gündür tutuyorumdaha hiç iş yapmadım canım ben de ne yemek ne süpürge annemler yarsımcı oluyor sağolsun. Ee sen tencere falan kaldırıyorsun mutfakta o zaman. Evde ben de yavaş hareket ediyorum bi iğne vurdurmaya gidiyorum işte tek hareketim o
8 Mart transferim canımSana cevap yazmıştım görmedin sanırım… belki faydasını görürsün.
Benim de oldu akşam yürürken bu duraksadım yani. Sen kaçıncı günündesin?
Test yaptın mı canım bende 9 mart8 Mart transferim canım
Opudan sonra antibiyotiği sen miİnşallah değilimdir yaaa çok endişeliyim. Bide bu çıktı başıma. Yeme içmeme çok dikkat ediyorum artık ama çok su tüketmiyorum dikkat edicem buna. Daha fazla içmek için zorlayacağım kendimi. Benim toplanan yumurta sayısı 10.Çok da değil yani niye böyle oldum. Antibiyotik içmedim opudan sonra ondan mı oldu acaba. Eğer hamile kalırsam inşallah bu iş başımı ağrıtmaz ya.
Yaptım çok silik çıkıyor belli belirsiz. Yarın sabah yine yapacağım. Sen yaptın mıTest yaptın mı canım bende 9 mart