İnşallah hepimizin öyle olsunİnşallah pozitif görüp devam edersin kullanmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizin öyle olsunİnşallah pozitif görüp devam edersin kullanmaya
Merhaba Ben test günüme yakın mide yanması yaşamıştım ama uzun sürmedi 12. Gün test verdim iki gün öncesinde de göğüs hassasiyetim başlamıştı hala devam ediyor 17. Günüm bugünKızlar merhaba pozitif çıkan herkesi tebrik ediyorum negatiflere sabır diliyorum bugün transferimin 7. Günü göğüs ve kasık ağrılarım dün gece pik yaptı bu gün öğleden sonra da mide yanması başladı ve hiç geçmiyor. Mide yanması yaşayan var mı ?
Merhaba ben de pazartesi günü transfer oldum. Benim de göbek deligimin altında gerginlik gibi bir his var. Kasık derken senin o his sağ ve solda mi ?Arkadaşalar merhaba, pazartesi transfer oldum. Belirgin bir belirtim yok ilk gebeliğimde de olmamıştı ama transferden beri kasıklarımda hafif hafif gaz sancısı tarzı sancı/batma benzeri bir his var. İlk hamileliğimde de olmuştu ama 5. Haftada yaşamıştım. Bu tarz bir durum yaşayan var mı erken transfer döneminde?
Benim sol kasığımda var, gebeliğimde de sol kasığımdaydı. Ama yine de çok erken gibi geliyor belki biraz psikolojiktir :)Merhaba ben de pazartesi günü transfer oldum. Benim de göbek deligimin altında gerginlik gibi bir his var. Kasık derken senin o his sağ ve solda mi ?
Göbekten iki iğne var onlar o hissi yapıyor diye düşünüyorum. Umarim ikimiz için de belirtilir. Tek embriyo mu kondu? Benim tek.Benim sol kasığımda var, gebeliğimde de sol kasığımdaydı. Ama yine de çok erken gibi geliyor belki biraz psikolojiktir :)
Umuyorum hepimiz için çok güzel sonuçlar olsun evet tek embriyo yaşım 39 olmasına rağmen ancak erken rahim açılması ile 1 düşüğüm olduğu için tek embriyo ile ilerlendi.Göbekten iki iğne var onlar o hissi yapıyor diye düşünüyorum. Umarim ikimiz için de belirtilir. Tek embriyo mu kondu? Benim tek.
Bir tane olsun bizim olsunUmuyorum hepimiz için çok güzel sonuçlar olsun evet tek embriyo yaşım 39 olmasına rağmen ancak erken rahim açılması ile 1 düşüğüm olduğu için tek embriyo ile ilerlendi.
Benim ikinci günden beri hiç kesilmedi, bazen kramp bazen çekilme gibi oluyor. Progestan da olabilir gebelik belirtisi deArkadaşalar merhaba, pazartesi transfer oldum. Belirgin bir belirtim yok ilk gebeliğimde de olmamıştı ama transferden beri kasıklarımda hafif hafif gaz sancısı tarzı sancı/batma benzeri bir his var. İlk hamileliğimde de olmuştu ama 5. Haftada yaşamıştım. Bu tarz bir durum yaşayan var mı erken transfer döneminde?
Günden güne dengeni bulacaksın vücudun ne diyorsa onu yap, enerjik hissediyorsan yürüyüşe çık halsizsen uyuAğlarız kız gülerek ağlarız hemde
Ayy benim daha bu gün 1. Günüm kız ne kadar zor beklemek eve geldim kedim evi dağıtmış topladım rahat edemem hemde yapmasam mi dedim ben normalde yerimde duramam şimdi kaplumbağa gibi hareket ediyorum
Ekledım canımmmmerry06 canım beni de ekler misin. 27 yaş ilk deneme 5. Gün 1 adet embriyo test günü 16 Mart
Merhaba, kan testiniz cikti mi?Merhaba arkadaşlar, Ben dayanamayıp bu sabah kan testi verdim sağlık ocağına. transfer günüm hariç 8. günüm.
ne zaman çıkar acaba :)
Yaa sen nasılsın diğer konudan yazdım ama görmedin transferimiz aynı gün ya sürekli seni de merak ediyorum? Seninde kasık ağrın olmuş dün benim de çok fazlaydı kasık ve göğüs ağrısı ama bugün geçti şükür doktorum da progestan yapabilir dediEkledım canımmm
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun darısı bizlereselamünaleyküm kızlar
Uzun süredir bu siteye girmiyordum taki transfer olup dün akşam test yapıp pozitif görünceye kadar
6 yıl önce kızım transfer olmuştu çok şükür ttutundu.5 buçuk yaşına geldi
İkinci bebeği istememize rağmen olmadı.Kizimdan sonra bu 3'cü denememiz. Ekim ayında başladık tedaviye menopoza girme ihtimalim varmış yaş 35 bu arada. O yüzden tedaviye baya güçlü ilaçlarla başladık. 2 tane 5.ci gün embriyo ve 1 tane 3.cu gün embriyo oluştu.onlar donduruldu çünkü rahimde polip varmış o alındı. 2 ay dinlenme verdi doktor şubat adetiyle ilaç tedavisine başladık rahimde uygun olunca tek 3cu gün embriyosunu çözduler v ilerlemesine baktılar. 5.ci güne gidince martın 5.de transfer oldum. Hala bir çok ilaç kullanıyorum tutunursa da ınşallah 2 ay boyunca devam edecekmisiz
Dünde 8.ci gün dayanamadım test yaptım Kizimdada böyle çıkmıştı:)yarın doktorum kan vermemi istedi 10,cu gün.
Inşallah buradaki herkes pozitif sonuç alır güzel ilerler yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende. Bu çizgi yanıltmaz bizi ınşallah
Yaaa sonucunuz ne peki? Hep adet öncesi göğüs ağrım olur böyle ama doktor adet olamazsın o yüzden değil dedi bugün de mide yanması başladı öğlen hala devam ediyor ateş yutmuş gibiyim süt ısıtıyorum şimdiMerhaba Ben test günüme yakın mide yanması yaşamıştım ama uzun sürmedi 12. Gün test verdim iki gün öncesinde de göğüs hassasiyetim başlamıştı hala devam ediyor 17. Günüm bugün
Kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosuBugün kan testi verdim bende 246 çıktı değer normal aralıkta mı değil mi bilemedim bir sürü insan yorum yaptı düşük değer diye
Bakamadım canım Hıc Burası o kadar yogundukı kaçmış gözümdenYaa sen nasılsın diğer konudan yazdım ama görmedin transferimiz aynı gün ya sürekli seni de merak ediyorum? Seninde kasık ağrın olmuş dün benim de çok fazlaydı kasık ve göğüs ağrısı ama bugün geçti şükür doktorum da progestan yapabilir dedi