Momart ta tedavinizi oluyorsunuz demek ben Murat hocanın tedavisiyle şu an 8+2 haftalık hamileyim inşallah sözde hayırlı güzel haberler alırsınızBen çoktan yumurta toplattım erbil yağmur doktorum erkek infertilitesi sebebiyle deneyeceğiz inşallah olumlu sonuçlanır dr bana geçice menepoz iğnesi yaptı2 aydır dinlenmedeyim öyle bekliyorum sizde durumlar ne arkadaşlar
Ben de ilk çizgiyi 5.gunun akşamı görmüştüm. sağlıkla ilerler inşallahBiraz önce predictor ile tekrar ettim, baya silik çıktı ama var gibi ne nersiniz? Transferden 5 gün sonra 5.gün embryosu
Hepimizinki inşallah. Kan testim pazar ama büyük ihtimalle cuma veririmBen de ilk çizgiyi 5.gunun akşamı görmüştüm. sağlıkla ilerler inşallah
Benim de bu sabah dandik bir testte negatif çıktı, inanmayıp akşam tekrar yaptım. 3.gün olduğu için birkaç gün kayabilir bence umudunu kaybetmeBen erbil neydeyim 3. Gün embriyoları transfer oldum. Ama 7. Gün tesste negetifti. Yarın yine bakıcam kısmet diyelim çok sevindim senin adına inşalah kucağına alırsın sağ sağlim
Benim 5. Gün embriyosuydu 9. Gün kanda çıkmıştı üçüncü gün için biraz daha zaman geçmesi gerekebilir 12. Gün kan tahlili istiyorlar inşallah hayırlısı ile de sende hayırlı haberi alırsın inşallahBen erbil neydeyim 3. Gün embriyoları transfer oldum. Ama 7. Gün tesste negetifti. Yarın yine bakıcam kısmet diyelim çok sevindim senin adına inşalah kucağına alırsın sağ sağlim
Benim de ctesi normalde ama yarın ve cuma vereceğim inşallah sağlıklı artışlar görürüzHepimizinki inşallah. Kan testim pazar ama büyük ihtimalle cuma veririm
İnşallah canımm tebrik ederim seni deSakın pes etme canım ben 3. Ye deniyorum inşallah 2. de olur senin
Ayyy maşallah bı gün 2 oldu pozitif haberlerimiz rabbim kucağına almayı nasip etsinBiraz önce predictor ile tekrar ettim, baya silik çıktı ama var gibi ne nersiniz? Transferden 5 gün sonra 5.gün embryosu
Kız nasıl var gibi resmen pozitif erken olduğu için silik tek embriyo mu transfer edildiBiraz önce predictor ile tekrar ettim, baya silik çıktı ama var gibi ne nersiniz? Transferden 5 gün sonra 5.gün embryosu
Anladım canım erken gebelık testımı yaptınAynı gün transferimiz oldu sanırım, bugün 5
Ya insan inanamıyo ki, sabah olsun da yine yapayım istiyorumKız nasıl var gibi resmen pozitif erken olduğu için silik tek embriyo mu transfer edildi
Ayy var vardBiraz önce predictor ile tekrar ettim, baya silik çıktı ama var gibi ne nersiniz? Transferden 5 gün sonra 5.gün embryosu
Predictor yaptım canım, pahalı olduğu için yarından itibaren roll yapıcamAnladım canım erken gebelık testımı yaptın
1dkda falan çıktı sanırımAyy var vardHemen cıktımı 2. Cızgı
Bu attıgını Yenimi yaptın canım yoksa sabahki miPredictor yaptım canım, pahalı olduğu için yarından itibaren roll yapıcam
Ayy vardırr o zamann sıkma canını ınsaAllah1dkda falan çıktı sanırım
Bu yeni yaptığım, sabahki başka markaydı negatif çıktıBu attıgını Yenimi yaptın canım yoksa sabahki mi
Hmm anladım canım, gaza getırdın bendemı yarın yapsam shshhsshBu yeni yaptığım, sabahki başka markaydı negatif çıktı