- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 32
Benimde transferim yarın 10 30 bu gece uyuyabilicegimi sanmıyorum hem çok heyecanlıyım hem stres kendime moral vermeye çalışıyorum yarın bu saatler 3 kişi olucam diyorum Allah yardımcımız olsunYarın da benim transferim olacak inşallah hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum
Yupiiiii kalkın oynuyoruz ohhhhh ohhhh maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Ayy çok güzel bir haber çok sevindim adınızaKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Amin hepimizin inşallah çok teşekkür ederimYupiiiii kalkın oynuyoruz ohhhhh ohhhh maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim bu yolda emek veren herkesin pozitif olması dileğiyleAyy çok güzel bir haber çok sevindim adınıza
Ben bugün makrofaj oldum.Aşırı canım yandı yarın da transferin aynı şekil olacağını söylediler biraz korkum da bu yüzdenTransfer acılı mı oluyor bide arkadaşlar ilaçlara ne kadar ödediniz
Aminn inşallahÇok teşekkür ederim bu yolda emek veren herkesin pozitif olması dileğiyle
Ay çok sevindimmm masallahh ikiz mi geliyor yoksaaaKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Asla acılı değil, smear testi gibi hissettiriyor. Progestan dex kullanırsanız kutusu 860 lira, ben günde 2 tane kullanıyorum. Bunun dışında ilaçları devlet karşıladıTransfer acılı mı oluyor bide arkadaşlar ilaçlara ne kadar ödediniz
Makrofaj nedirBen bugün makrofaj oldum.Aşırı canım yandı yarın da transferin aynı şekil olacağını söylediler biraz korkum da bu yüzden
Hemen sorular geliyor kaçıncı gün embriyorsu çift tek nelere dikkat ettin anlat bakalım daha bize tüyolar vericeksinKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Bizim özel olacak o yüzden para çok gider ilaça sanırım sağolun yorum için smear gibiyse sorun değilAsla acılı değil, smear testi gibi hissettiriyor. Progestan dex kullanırsanız kutusu 860 lira, ben günde 2 tane kullanıyorum. Bunun dışında ilaçları devlet karşıladı
Ben hiç hesap yapmadım vitaminler estofem progestan climara fort bant 4 bini bulmuştur heraldeTransfer acılı mı oluyor bide arkadaşlar ilaçlara ne kadar ödediniz
Teşekkür ederim canım geçen sene düşük başlayan beta ile kürtaj oldum düşünmemek elde değil inan. İnşallah 2 kat artar bakalımHayır canım pozitif 2 günde 2 katına yakın arttı mı ohhhh çok şükür dersin canım kafana takma stres yapma maşallah
Seni çok iyi anlıyorum bende yükselen yüz binleri bulan betamla uykusuz gecelerimi unutamiyorum 8 kürtajın 7si anestejili 1 tanesini canlı canlı olmuştum geriye dönüp bakınca neler yaşamışım diyorum ama önümüze bakıyoruz yaşanılan geçti gitti hamileliğinin keyfini çıkar inşallah seneye bu zamanlar dinlenicek zamanın kalmazTeşekkür ederim canım geçen sene düşük başlayan beta ile kürtaj oldum düşünmemek elde değil inan. İnşallah 2 kat artar bakalım
Ben hiç acı hissetmedim sadece idrara sıkışık olmak biraz rahatsız ediyor çünkü karnına bastırıyorlar o biraz sıkıntı onun dışında ilaçlara toplam 6 bin verdik progeston dex progeston fitil clemax corasprin estrofem bunlardan bazıları bi kaç kutuyduArkadaşlar transfer acı durumunu lütfen paylaşın
Tedaviye başlamadan önce benden hücre paneli testi için kan almışlardı ve kanımda katil hücre çıktı bu aşıda onu engellemek için rahimden yapılıyorMakrofaj nedir
Neşemmmm çok sevindimmm miss gibi sonuç harika sağ salim ilerlesin inşallahKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!