Anladım canım bendede üşüme var Agzımın tadı yok3. Gün kahverengi leke geldi canım. 5. Güne kadar da bir şeyim yoktu sonrasında göğüs hassasiyeti iki gün oldu o da kesildi birden. Hiç kasık ağrısı yaşamadım kısa anlık sızlama oldu çok nadir. Bı de üşüdüm, belirti mi bilmiyorum ama çok saçma sekilde üşüdüm yani hava ortalama sicakliktayken titriyordum şaşırmıştım. Şuan hiçbir şeyim yok ne göğüs ağrısı ne kasık.
Olabılır belkı bılmıyorm kı ValaBende de var aynısı bu da belirti olabilir mi
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Biraz dinlen istersen vücudun toparlasin. Belki gerek kalmaz tedaviye. kendiliğinden olur insallah.Benim negatif
Gercektenmı ya Cok uzuldumBenim negatif
testi ne zaman yapacaksın bana ptesiye verdi 10. gün baktırıyorBendenperşembe oldumm
bende yanıyorum :) şuan askılıyla duruyorum :/Anladım canım bendede üşüme var Agzımın tadı yok
17 si dedı ama pazara gelıyor. Ben cumartesı gıderım kan vermeyetesti ne zaman yapacaksın bana ptesiye verdi 10. gün baktırıyor
İşte bende bazen terleyıp bazen üşüyorumbende yanıyorum :) şuan askılıyla duruyorum :/
Çok üzüldüm rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah her şeyin en hayırlısı neyse o olsun dua edelim bol bolBenim negatif
Ben günde 3 defa içtim oda yakıp 2 3 fırt çekip attım ona bile vicdan yaptım ama tutmadı arkadaşım dikkat etmedi içti transfer aşamasında ama hamile şuan yani illaki zararlı evet ama tutacak olduktan sonra sigaraya bakmıyor benceTransferden sonraki 5. Günden merhaba kızlar
Bir şey sormak istiyorum aramızda sigara kullanan ama bırakamayan var mı? Ben bırakamıyorum çok fazla umut bağlarım gibi geliyor bırakırda negatifi görürsem o zaman daha kötü olurum şimdi oluruna bıraktım her şeyi pozitif veya negatif bir şey hissedemiyorum. Günde maksimum 3-4 taneyle sınırlandırdım kendimi bu kadar azaltabildim sadece umarım çok bir yan etkisi yoktur tutunmada bebişlere
Çok üzüldüm rabbim doğal yolla kolaylıkla nasip etsin inşallahBenim negatif
Canım senin belirtiler ne durumda var mı devam ediyor mu aynı şekildeHayır gayet güzelİnşallah gğzelce yükselir. Dün benim 10. Günümdü 132 çıktı betam. 8. Günümde de 59 du. O nedenle. Gayet iyi gözün aydın olsun. Rabbim güzelce arttırsın değerini sağlıkla büyüsün minik
Dün 12. Günüm 712 di. Tek embriyom konuldu pgtli yarın 14. Günü tekrar test istedi doktorumO halde inşşaallah yerleşme kanamasıdır. :) Beta değerleriniz de iyi idi diye hatırlıyorum. Kaç tane embriyo vardı?
Çok üzgünüm canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Benim negatif
Canım bugüne kadar çok belirti yaşamadım aslında ama, bugün sağ ve sol kasıkta ağrılarım oldu ara ara. Onun dışında halsizliğim ve uyuma istediğim arttı. Belki ilaçlardandırCanım senin belirtiler ne durumda var mı devam ediyor mu aynı şekilde
Göğüs hassasiyeti var mı? Bende vardı azalarak kesildi. Şimdi de leke geldi açık kahve yerlesmedir inşallahCanım bugüne kadar çok belirti yaşamadım aslında ama, bugün sağ ve sol kasıkta ağrılarım oldu ara ara. Onun dışında halsizliğim ve uyuma istediğim arttı. Belki ilaçlardandır
Evet transferin ilk gününden 6.7. Güne kadar vardı bende de kesildi. Ama ilaçlara bağladığım için çok üstünde durmadım göğüs hassasiyetinin.Göğüs hassasiyeti var mı? Bende vardı azalarak kesildi. Şimdi de leke geldi açık kahve yerlesmedir inşallah
Yaa benim de aynı işte 6.7 vardı sonra kesildi şimdi de kendimi dinliyorum sürekliEvet transferin ilk gününden 6.7. Güne kadar vardı bende de kesildi. Ama ilaçlara bağladığım için çok üstünde durmadım göğüs hassasiyetinin.
Ayy yerleşmedir yerleşme