2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kaşıkta istemedi sağıp vericez ama almadı bi türlü yaa şimdi chicco ve nuk biberon da sipariş ettim bi de onları denicem

Merhaba, ben bi konuda fikrinizi merak ediyorum. Bakıcımız sigara içiyor ama evin içinde ya da bebeğin yanında değil. Şimdilik yarım gün geliyo ve bu sürede 1 tane içiyor evin dışında. Sizce hiç içmemeli mi? Ne derseiniz.

Benim oğlanda çok zor yiyor ben kaşığı tıkıyorum ağzına hiç açmıyor ağzını sevdiği bir kaç yemekler var onlara açıyor sadece onuda her gün veremem genelde böyle zorluyorum kim diyorsa zorlama bana göre yalnış o zaman aç kalsın ben zorluyorum bir bakıyorum bitmiş nerdeyse yoksa benim oğlana kalsa hep mama içecek

Oğlum da zamanında hep zorladim şimdi hiçbir şey yemiyor bunda da tam tersini yapayım diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışık , ama mamanın rahatlığına alışmış bebekler sanırım ek gıda da zorlanıyor önce mamayı azaltmak lazım

Şükür iyiyiz canım siz nasılsınız? Ben o hastaneyle devam etmiyorum canım. Ücretleri inanılmaz yükselmiş

Yanında içmese bile doktorlar zararlı diyor sonuçta kucağına alıyor

Mamayı azalttım ben yeterince içti yeter diyorum ondan daha çok ek gidaya yöneldim yiye bildiği kadarbirde ben inanmıyorum büyüyünce yemez etmez diye sözlere ben bebekken hiç zorlamadım annemi ama 2 yaştan sonra hiç yemedim ve ya doktorlar diyor yumurtanın sarısı başka ürünle karıştırmayın sonra yemez diye tek başına kaç defa denedim sarısına su zeytin yağıda katsam asla yemiyor boğuluyor ondan bende karıştırıyorum irelide yemezse zaten yemicek ve ya zorlama diyorlar zorlamasam bu çocuk aç jalır anne sütüm yok olsa belkide zorlamam

Bence de yumurtanın sarısını tek başına yedirmek çok zor gerekiyorsa karıştıracağız benim oğlum asla haşlanmış yemiyor tadını bile bilmiyor ben de nasıl vereceğimi bilemememiştim zaten haşlanmışın, hep tavada yiyor hala. İki yaşına kadar kahvaltıda çok şey yerdi sonra asla ağzına sürmedi hiçbir şeyi. Neden oluyor bilmiyorum anne sütü almıyorsa mamayı bir yerde kesmek lazım evet haklısın ek gıda seçeneği çok sonuçta

Büyüyünce belli olmuyor malesef nasıl olucak ondan yeterki yesin karıştırıp vericez evet bende o konuda sıkıntı ondan ek gıdaya yöneldim ben

Başta konusmadiniz mi ? Yani sigara kokusu icmeyene cok kokar elini yikasa bile koku kaliyo benim bildigim icmese cok cok daha iyi yani

Oğlum kp kucagindaydi. Bir baktım turşuyu agzina dayamiş tatdiriyor ya bu bisey verme çabalari neden acaba ya.
Kizlar yumurta sarisini haslayip vericez demi. Peki biseylerle karitircazmi anne sütü vs yoksa ezip sadece kendini vericez

Haşlayıp vericen ben ilk defa sarısına zeytin yağı kattım yemedi sonra su kattım yemedi şimdi karıştırıp veriyorum

Bizde eymeni optukk alya kuşum 6 aylık oldu, ilgi aşığı bir bebe yapışık ikiz gibiyiz evin işini halledene kadar anam ağlıyor anası gibi kahkaha atmayı çok seviyor eriyorum bitiyorum çoook seviyorum abimiz 1.sinifa başladı hergun onu almaya gidiyoruz büyüdüğü için artık zor taşıyorum belim kopuyor eleee işte

Haşlayıp vericen ben ilk defa sarısına zeytin yağı kattım yemedi sonra su kattım yemedi şimdi karıştırıp veriyorum
Neyle karıştırıyoruz

6, 7 ve 8. aylar bebeğin sadece tadım dönemi.
bebeğin ana beslenmesi mama ya da anne sütü.
9 aydan sonra yavaş yavaş anca gıda olarak tüketebilirler.
bebeği zorlamayın, tadım dönemindeyiz :)

Oooyy cilveli kuş deseeneee evet yaa buyudukce tasimasi zorlasiyo Allah yardimcimiz olsun

Bizim yumurta alerjisi var 5. Ayda tadimlara basladik biz 6. aya 1 hafta kala yumurtayi tattirdim 2 gun ceyrek 2 gun yarim 2 gun tam hic birsey olmadi 6. Ay kontrolunde doktor beyazada gecebilirsin dedi ama kollarinda sinek isirigi gibi seyler cikti doktor alerji degil bu dedi cildiyeye yolladi cildiyede bocek isirigi dedi ama oyle
Olmasi imkansiz yani tek tek degildi isilik
Gibi heryerinde cikti benimde aklima yatmadi yumurtayi kestik ondandir belki diye azaldi ama tam gecmedi dedim yumurtadan degilmis demekki 2 hafta sonra tekrar basladim yumurtayi vermeye 10a dogru verdim 12.30da fiskirtarak kustu elim ayagim dolandi dedim hasta oluyo hic aklima yumurta gelmedi ertesi gun baktim iyi yine yumurta karistirdim kahvaltisina ayni sekil 12.30oldu yine kustu orda anladim yumurtadan olduğunu bakalim pazartesi doktora gidecegiz insallah uzun surmez ya yumurta onemli besin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…