Kaşıkta istemedi sağıp vericez ama almadı bi türlü yaa şimdi chicco ve nuk biberon da sipariş ettim bi de onları denicemDr browns kullanıyorum plastik olanını. Memnunuz ama bir bebek sonradan biberona nasıl alıştırılır bilmiyorum. Sütünü sağacaksan kaşıkla verseler? Ya da mamayı da kaşıkla deneyebilir bakacak kişi. Ek gıdaya geçtiyse bir şekilde onlardan da yer çok stres yapma şimdiden, 1 ay sonra bakarsın huyu bile değişir.
Canım alıştırma bardağı dene bi de . Pipetli ya da pipetsiz onlardan . Belki ilgisini çeker içer . Kaç aylık şu an ?Kaşıkta istemedi sağıp vericez ama almadı bi türlü yaa şimdi chicco ve nuk biberon da sipariş ettim bi de onları denicem
Benim oğlanda çok zor yiyor ben kaşığı tıkıyorum ağzına hiç açmıyor ağzını sevdiği bir kaç yemekler var onlara açıyor sadece onuda her gün veremem genelde böyle zorluyorum kim diyorsa zorlama bana göre yalnış o zaman aç kalsın ben zorluyorum bir bakıyorum bitmiş nerdeyse yoksa benim oğlana kalsa hep mama içecekKızlar 5 ay 20 günlüğüz. Geçen hafta diş ateşi mahvetti bizi. Ateş geçti 3-4 gündür de gece yarım saat ya da 5 dakikada bir uyanıyor ağlıyor emziği veriyorum uyuyor sonra pat bi daha bağırıyor canı yanıyor belliki. Gündüz de emmek istemiyor beni. Resmen aç yaşıyor mecburen mama veriyorum onu da zar zor içiyor. Diş çıkacak diye acıdan ememiyor olabilir. Size sorum bebeği nasıl rahatlatırım? Acısını nasıl dindiririm. Gündüz yeşil soğan verdim bi kaç kere. Anında ezdi parçaladı. Dentinox jel kullanan var mı aranızda? Ya da başka bi ilaç. Bir de bebeğin dişini kolayca patlatması için ne yapmam lazım? Issıramıyor elma falan. Açıkcası ek gıdayı da reddediyor. Ne versem ağzını kapatıyor.ne heveslerle meyveler alıyorum hiç istemiyor. Bunun için de fikirlerinizi alırım sizler nasıl yedirdiniz. Boğazına kaçacak diye en ufak pütürlü şeyi bile eziyorum. Mama sandalyesine önüne havuç patates koyanlar ne cesaret koyuyor ben erken mi davranıyorum acaba
Oğlum da zamanında hep zorladim şimdi hiçbir şey yemiyor bunda da tam tersini yapayım diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışık , ama mamanın rahatlığına alışmış bebekler sanırım ek gıda da zorlanıyor önce mamayı azaltmak lazımBenim oğlanda çok zor yiyor ben kaşığı tıkıyorum ağzına hiç açmıyor ağzını sevdiği bir kaç yemekler var onlara açıyor sadece onuda her gün veremem genelde böyle zorluyorum kim diyorsa zorlama bana göre yalnış o zaman aç kalsın ben zorluyorum bir bakıyorum bitmiş nerdeyse yoksa benim oğlana kalsa hep mama içecek
Şükür iyiyiz canım siz nasılsınız? Ben o hastaneyle devam etmiyorum canım. Ücretleri inanılmaz yükselmişKubraa_07 Canım nasılsın? Uzun zaman oldu sana bakayım dedim son mesajın bana olmuş. Ben o sıralar pek aktif değildim kusura bakma bende sana bişeyler soracaktım aynı hastaneye gidiyorduk seninle hala orayla devam ediyormusun bilmiyorumda görürsen yaz olurmu
Yanında içmese bile doktorlar zararlı diyor sonuçta kucağına alıyorMerhaba, ben bi konuda fikrinizi merak ediyorum. Bakıcımız sigara içiyor ama evin içinde ya da bebeğin yanında değil. Şimdilik yarım gün geliyo ve bu sürede 1 tane içiyor evin dışında. Sizce hiç içmemeli mi? Ne derseiniz.
Mamayı azalttım ben yeterince içti yeter diyorum ondan daha çok ek gidaya yöneldim yiye bildiği kadarOğlum da zamanında hep zorladim şimdi hiçbir şey yemiyor bunda da tam tersini yapayım diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışık , ama mamanın rahatlığına alışmış bebekler sanırım ek gıda da zorlanıyor önce mamayı azaltmak lazım
Bence de yumurtanın sarısını tek başına yedirmek çok zor gerekiyorsa karıştıracağız benim oğlum asla haşlanmış yemiyor tadını bile bilmiyor ben de nasıl vereceğimi bilemememiştim zaten haşlanmışın, hep tavada yiyor hala. İki yaşına kadar kahvaltıda çok şey yerdi sonra asla ağzına sürmedi hiçbir şeyi. Neden oluyor bilmiyorum anne sütü almıyorsa mamayı bir yerde kesmek lazım evet haklısın ek gıda seçeneği çok sonuçtaMamayı azalttım ben yeterince içti yeter diyorum ondan daha çok ek gidaya yöneldim yiye bildiği kadarbirde ben inanmıyorum büyüyünce yemez etmez diye sözlere ben bebekken hiç zorlamadım annemi ama 2 yaştan sonra hiç yemedim ve ya doktorlar diyor yumurtanın sarısı başka ürünle karıştırmayın sonra yemez diye tek başına kaç defa denedim sarısına su zeytin yağıda katsam asla yemiyor boğuluyor ondan bende karıştırıyorum irelide yemezse zaten yemicek ve ya zorlama diyorlar zorlamasam bu çocuk aç jalır anne sütüm yok olsa belkide zorlamam
Büyüyünce belli olmuyor malesef nasıl olucak ondan yeterki yesin karıştırıp vericez evet bende o konuda sıkıntı ondan ek gıdaya yöneldim benBence de yumurtanın sarısını tek başına yedirmek çok zor gerekiyorsa karıştıracağız benim oğlum asla haşlanmış yemiyor tadını bile bilmiyor ben de nasıl vereceğimi bilemememiştim zaten haşlanmışın, hep tavada yiyor hala. İki yaşına kadar kahvaltıda çok şey yerdi sonra asla ağzına sürmedi hiçbir şeyi. Neden oluyor bilmiyorum anne sütü almıyorsa mamayı bir yerde kesmek lazım evet haklısın ek gıda seçeneği çok sonuçta
Başta konusmadiniz mi ? Yani sigara kokusu icmeyene cok kokar elini yikasa bile koku kaliyo benim bildigim icmese cok cok daha iyi yaniMerhaba, ben bi konuda fikrinizi merak ediyorum. Bakıcımız sigara içiyor ama evin içinde ya da bebeğin yanında değil. Şimdilik yarım gün geliyo ve bu sürede 1 tane içiyor evin dışında. Sizce hiç içmemeli mi? Ne derseiniz.
6 ay 11 günlük. Kesinlikle goturucemKaç aylık bebeğiniz?Doktoruna gösterin bence
Haşlayıp vericen ben ilk defa sarısına zeytin yağı kattım yemedi sonra su kattım yemedi şimdi karıştırıp veriyorumOğlum kp kucagindaydi. Bir baktım turşuyu agzina dayamiş tatdiriyorya bu bisey verme çabalari neden acaba ya.
Kizlar yumurta sarisini haslayip vericez demi. Peki biseylerle karitircazmi anne sütü vs yoksa ezip sadece kendini vericez
Bizde eymeni optukk@TheNiqu @Tikabasa @paris2023 Evva A Asliyokfotokopisivar @europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo
Neyle karıştırıyoruzHaşlayıp vericen ben ilk defa sarısına zeytin yağı kattım yemedi sonra su kattım yemedi şimdi karıştırıp veriyorum
Oğlum da zamanında hep zorladim şimdi hiçbir şey yemiyor bunda da tam tersini yapayım diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışık , ama mamanın rahatlığına alışmış bebekler sanırım ek gıda da zorlanıyor önce mamayı azaltmak lazım
Oooyy cilveli kuş deseeneeeBizde eymeni optukkalya kuşum 6 aylık oldu, ilgi aşığı bir bebe yapışık ikiz gibiyiz evin işini halledene kadar anam ağlıyor anası gibi kahkaha atmayı çok seviyor eriyorum bitiyorum çoook seviyorum abimiz 1.sinifa başladı hergun onu almaya gidiyoruz büyüdüğü için artık zor taşıyorum belim kopuyor eleee işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?