Iyiz şükür. Uyku sorunlari var geceleri. Onun dışında iyiz ek tadimlara başladık. Evet gerçekten çok heyecanli korkulu guzel gunlerimiz geçti. Onuda bol bol öp@TheNiqu Tikabasa @paris2023 Evva @Asliyokfotokopisivar @europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo
Nasılsın kuzum?Eymen paşa nasıl?@TheNiqu Tikabasa @paris2023 Evva @Asliyokfotokopisivar @europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo
Cnm bnde 1 ay oldu tadım şeklınde anam babam usulü sofradaki çorbadan, meyve, sebze çatalla ezıp yoğurt verıyorum osekılde bide emiyor iştetadım yaptırıyorum öğün gibi pek başlamadım her türlü meyve sebzeyi çatalla ezerek parça parça veriyorum biraz karmaşık geliyor bana sen ne durumdasın
İiyiz çok şukur kuzum sen nasılsın? Bebişin nasıl@TheNiqu Tikabasa @paris2023 Evva @Asliyokfotokopisivar @europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo
Anam babam usulü çorba derkenCnm bnde 1 ay oldu tadım şeklınde anam babam usulü sofradaki çorbadan, meyve, sebze çatalla ezıp yoğurt verıyorum osekılde bide emiyor işte
Çok şükür iyiyiz canım 3 gün sonra 7 aylık olucaz Allahın izniyle@TheNiqu Tikabasa @paris2023 Evva @Asliyokfotokopisivar @europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo
Uyku herkesde sorun heralde suan yaa dönemsel heraldeIyiz şükür. Uyku sorunlari var geceleri. Onun dışında iyiz ek tadimlara başladık. Evet gerçekten çok heyecanli korkulu guzel gunlerimiz geçti. Onuda bol bol öp
Cok sukur canim iyiyim Eymenle gunlerimizi geciyo kavga dovusNasılsın kuzum?Eymen paşa nasıl?bende onu öpüyorum evet heyacanlı günlerdi ek gıda dönemindeyiz kavgayla yemek yiyoruz
İyiyiz valla yemek uyku kavga dovus ilerliyoruz genelde Eymen kazaniyor ama cani sag olsunİiyiz çok şukur kuzum sen nasılsın? Bebişin nasıl
Evet ya bizde 6 gun sonraÇok şükür iyiyiz canım 3 gün sonra 7 aylık olucaz Allahın izniyleEymen paşayıda yanaklarından öpüyorum Nereden nereye geldik çok şükür
Sağlıkla huzurla inşallah o günlerede kavuşuruzUyku herkesde sorun heralde suan yaa dönemsel heraldebizde tadimalri bitirdim 2 ana 1 ara olarak veriyorum 7. Oglende verebilirsin demisti doktor bakalim haftaya 7olacagiz
Cok sukur canim iyiyim Eymenle gunlerimizi geciyo kavga dovusdişleri cok hizli geldi onun sıkıntısı var bu ara ekstra hergun ne yedirsem stresi bugunumuze cok sukuuuurrr cok bekledik
İyiyiz valla yemek uyku kavga dovus ilerliyoruz genelde Eymen kazaniyor ama cani sag olsun
Evet ya bizde 6 gun sonrane cabuk buyuduler 5ay sonra 1 yass
Bizdede durum aynı ya Yunus çok yiyen bebek diğil asla bazen yapıyorum çöpe gidiyor..iki tane diş gelmek üzre bizde daha yeni yeni çok duyğusalım büyüyor oğluşum..şükür bu günümüzeUyku herkesde sorun heralde suan yaa dönemsel heraldebizde tadimalri bitirdim 2 ana 1 ara olarak veriyorum 7. Oglende verebilirsin demisti doktor bakalim haftaya 7olacagiz
Cok sukur canim iyiyim Eymenle gunlerimizi geciyo kavga dovusdişleri cok hizli geldi onun sıkıntısı var bu ara ekstra hergun ne yedirsem stresi bugunumuze cok sukuuuurrr cok bekledik
İyiyiz valla yemek uyku kavga dovus ilerliyoruz genelde Eymen kazaniyor ama cani sag olsun
Evet ya bizde 6 gun sonrane cabuk buyuduler 5ay sonra 1 yass
Bizim 4. GeldiBizdede durum aynı ya Yunus çok yiyen bebek diğil asla bazen yapıyorum çöpe gidiyor..iki tane diş gelmek üzre bizde daha yeni yeni çok duyğusalım büyüyor oğluşum..şükür bu günümüze
Oooy kurban olduklarim daha dun ha geldi ha gelecek yok hareketi az yok sancim var faland derken simdi yemek oturma emekleme diyoruz ahh aahhSağlıkla huzurla inşallah o günlerede kavuşuruzbenim tosbik oturuyor artık çok duygusalım bu aralar
Tadın mı yaptırıyorsun bir şey alerji mi yaptırıyorKizlar bebeğim kendini geriye atiyor. Durup dururken kasiliyor sanki cani yaniyormus gibi sesler çıkarıyor. Mesela dun gecede uyumadı yatakta uyuyor gözü kapali ama yinede karnına yukarı kaldiriyor baş yere bastiriyor. Neden boyle yapiyor ki ?
Evet tadim yaptiriyorum. Ama belirgin bir alerji belirtisi yok. Bu gün aile ebesini gördüm sinir damarlari çekiyordur dedi.Tadın mı yaptırıyorsun bir şey alerji mi yaptırıyor
Kaç aylık bebeğiniz?Doktoruna gösterin benceEvet tadim yaptiriyorum. Ama belirgin bir alerji belirtisi yok. Bu gün aile ebesini gördüm sinir damarlari çekiyordur dedi.
Aaaa evet baya erken çıkmış bende aşağıda olan 2 tanesini bekliyorum her gün bir tık sanki beyaz görüyorum mutlu oluyorumBizim 4. Gelditavsanlar da sisti onlarda 2 haftaya gelir kesin
Dr browns kullanıyorum plastik olanını. Memnunuz ama bir bebek sonradan biberona nasıl alıştırılır bilmiyorum. Sütünü sağacaksan kaşıkla verseler? Ya da mamayı da kaşıkla deneyebilir bakacak kişi. Ek gıdaya geçtiyse bir şekilde onlardan da yer çok stres yapma şimdiden, 1 ay sonra bakarsın huyu bile değişir.Kızlar bir ay sonra işe başlıyorum ve bebeğim biberon kabul etmiyor ağlama krizlerine giriyor. Avent lansinoh timmie tommie kullandım sonuç aynı ne yaptınız yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?