• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Her kes yazdı bende yazayım dedim☺️ oğluşum 8.5 aylık oturuyor desteksiz..emekliyor..yataktan koltuktan tutup kalkıyor ve tutarak geziyor.Diş yok hala ve konuşmasında anne arada bir söyler ama hiç anlaşılmıyor yani ben bile zor anlıyorum alkış yeni başladı yapmaya.7 ay kontrölünde 8 kiloyu görmemiştik🤷🏻‍♀️geçen ayda doktor dedi gelme birde 9 ay kontrölünde getirirsin ondan eminim 9 kilo yok hala fit bir oğlum var😃

Ay bizimki de 8.5 aylık ama emeklemiyor hala ya .. gerçi emeklemeden de yürüyebşliyolarmıs ben öyle yapmışım mesela 😊 bu arada sürekli baba diyor bana yok :)) dede diyor agi diyor bu kadar :)) bugğn de alkış yapmayı öğrendi . Yuvarlanarak evi geziyor bizim güya 😅😅😅
Evet bende emeklemeyisini pek takmiyorum. Ama dişleri yok. Dädä diye bizimkide çok diyor. 🤣 yok bizimki daha alkisi bilmiyor bay bay daha bilmiyor. Instadan takip ettim. Maşallah çok yakişikli oglun varmış 🤩

Evet bende emeklemeyisini pek takmiyorum. Ama dişleri yok. Dädä diye bizimkide çok diyor. 🤣 yok bizimki daha alkisi bilmiyor bay bay daha bilmiyor. Instadan takip ettim. Maşallah çok yakişikli oglun varmış 🤩
Teşekkür ederim canım benim çok memnun oldum takibin için hesabı yeni açtım öyle oyalanıyorum hem ee anılar kaydetmiş oluyorum :))

Canım aynı durumu yaşıyoruz bizede bir doktor acil voiding dedi bir doktor, hayır gerek yok önce sünnet yapalım idrar yolu enfeksiyonu geçirme durumunu azaltalım dedi. Sünnetten 3 ay sonra tekrar ultrason bakalım dedi. Bizi hem uroloji gördü hem nefroloji. Şimdi cuma günü sünnet yapılacak. Böbrek reflüsü olsa dedi siz ateşli ben enfeksiyon geçirirdiniz. Yani sizinle aynı durumdayız :KK43:((

İnşallah hiçbir işleme gerek kalmadan geçer yavrularımızın bu durumu 🙏 bizi de hem üroloji hem nefroloji görmüştü, nefrıloji voiding gerekli demişti üroloji ise gerek yok demişti. En son üroloji değil farklı bir nefrolojiye götürdüm bakalım.

Bayadır yoktum bebişler nasil. Benim oğlan 4 gun sonra 8 aylık olucak. Ama hala hiç bir dişi patlamadi. Emeklemiyor daha emekleme hareketleri var poposunu kaldirip ileri geri yapıyor. Ama surukleniyor hemen istediği yere varıyor maşallah çok hareketli. Oturuyor ama arada devriliyor. Geceleri uykusu 1 gu iyise 3 gun iyi değil. gunduzleri bazen 2 bzn 3 uyku yapiyor. Ama elimden geldigince 2 yaptirmaya çalışıyorum. Çünkü çok geç uyuyor 3 uyku yaptigi günler. Tadimlar ful devam. Ve odadan baska odaya bile çikartmiyor arkamdan morarana kadar ağlıyor. Biraz aglar susar diyorum yok sanki dovulircesine ağlıyor. Ya yaninda tasicaksin yada yanindan gitmiceksin. Aşırı bagimli olucak galiba. Vee en guzeli anne diyor tabi bizim dilimizde anne demek (Eje) oluyor ede eje diyor 🤗 çok güzel dede diyor bizim dilimzde dedeye (Ata) deniliyor. Ata Ata diye pesinde dolasiyor onu ćok seviyor. Biz boyle devamke kilosunu suan bilmiyorum geçen ay 8.5 tu bu ay 9 falan bekliyorum. Ama çok hareketlendikleri için artik ayda yarım kilo beklememeliyiz bence.
Benim kızın da eje Ece ede diyip duruyor . Anne de diyor ama eje Ece daha çok .:) kendi kendine söyleniyor . Ben sürekli ceeee diye oyun oynadığımdan onu yapmaya çalışıyor sanmıştım . Ama konuşmaya hazırlık olarak öyle hece çıkartıyolar anlamsız anlamsız 😅

Benim kızın da eje Ece ede diyip duruyor . Anne de diyor ama eje Ece daha çok .:) kendi kendine söyleniyor . Ben sürekli ceeee diye oyun oynadığımdan onu yapmaya çalışıyor sanmıştım . Ama konuşmaya hazırlık olarak öyle hece çıkartıyolar anlamsız anlamsız 😅
Evet eje ede diyor dade dade diyor. Tabi bilerek bilinçli demiyordur. Ama eje demek. Anne demek bizde. Evet artık tek başına birakip baska odaya bile gidemiyorum. Arkamdan ağlıyor.

İnşallah hiçbir işleme gerek kalmadan geçer yavrularımızın bu durumu 🙏 bizi de hem üroloji hem nefroloji görmüştü, nefrıloji voiding gerekli demişti üroloji ise gerek yok demişti. En son üroloji değil farklı bir nefrolojiye götürdüm bakalım.
Canım resmen aynı, bizi iki tane nefroloji gördü bir voiding dedi biri hayır gerek yok çünkü ateşimi bir idrar yolu enfeksiyonu yok dedi, sonra urolıjide ne gerek var voidinge zaten reflü dahi olsa tedavisi bir yaşına kadar yok dedi. Önce sünnet sonra üç ay sonra ultrason dedi canım ultrason için başka doktor adı verdı türkiynein en iyi radyologu dedi istersen adını verebilirim bir araştır

Evet eje ede diyor dade dade diyor. Tabi bilerek bilinçli demiyordur. Ama eje demek. Anne demek bizde. Evet artık tek başına birakip baska odaya bile gidemiyorum. Arkamdan ağlıyor.
Eşimin yeğeni var. O da ilk eje eje diyordu . Adı da Ece. İlk kendi adını söylüyor diyorduk o zamanlar. O da bilinçsizmiş yeni anladım😅 aynen ben de bırakamıyorum arkamdan geliyor, gelmezse ağlıyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. İnsanlara uzaktan gülüyor ama yaklaştıklarında ve kucakladıklarında ağlıyor . 4. Aydan beri pek insan canlısı değil

Bayadır yoktum bebişler nasil. Benim oğlan 4 gun sonra 8 aylık olucak. Ama hala hiç bir dişi patlamadi. Emeklemiyor daha emekleme hareketleri var poposunu kaldirip ileri geri yapıyor. Ama surukleniyor hemen istediği yere varıyor maşallah çok hareketli. Oturuyor ama arada devriliyor. Geceleri uykusu 1 gu iyise 3 gun iyi değil. gunduzleri bazen 2 bzn 3 uyku yapiyor. Ama elimden geldigince 2 yaptirmaya çalışıyorum. Çünkü çok geç uyuyor 3 uyku yaptigi günler. Tadimlar ful devam. Ve odadan baska odaya bile çikartmiyor arkamdan morarana kadar ağlıyor. Biraz aglar susar diyorum yok sanki dovulircesine ağlıyor. Ya yaninda tasicaksin yada yanindan gitmiceksin. Aşırı bagimli olucak galiba. Vee en guzeli anne diyor tabi bizim dilimizde anne demek (Eje) oluyor ede eje diyor 🤗 çok güzel dede diyor bizim dilimzde dedeye (Ata) deniliyor. Ata Ata diye pesinde dolasiyor onu ćok seviyor. Biz boyle devamke kilosunu suan bilmiyorum geçen ay 8.5 tu bu ay 9 falan bekliyorum. Ama çok hareketlendikleri için artik ayda yarım kilo beklememeliyiz bence.
Masallahh cnm, senin bebişinde dıger bebeler gbi yani hemen hemen aynılar, kimisi 1 ay önce emekliyor, kimisi sonra, uyku problemleri herkeste var günleri günlerını tutmuyor🤷 bu zamana kdr ayda 700 gr aldı ama bn bu ay 300-400 gr beklıyorum açıkçası

Ay bizimki de 8.5 aylık ama emeklemiyor hala ya .. gerçi emeklemeden de yürüyebşliyolarmıs ben öyle yapmışım mesela 😊 bu arada sürekli baba diyor bana yok :)) dede diyor agi diyor bu kadar :)) bugğn de alkış yapmayı öğrendi . Yuvarlanarak evi geziyor bizim güya 😅😅😅
Bızımkı sadece alkışı öğrendi, 🥰oğlumda emeklemeden yürümüştü, tutunup koltuğa ayağa kalkmıştı, mercan'da da oyle bi uğrasmalar var buara bakalım😋

Eşimin yeğeni var. O da ilk eje eje diyordu . Adı da Ece. İlk kendi adını söylüyor diyorduk o zamanlar. O da bilinçsizmiş yeni anladım😅 aynen ben de bırakamıyorum arkamdan geliyor, gelmezse ağlıyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. İnsanlara uzaktan gülüyor ama yaklaştıklarında ve kucakladıklarında ağlıyor . 4. Aydan beri pek insan canlısı değil
😅 evet benim oğlumda annemden babamdan yadirgiyor. Kucagina alsalar agliyor. Bazi insanlara çok iyi bazilarinada ağlıyor.

Masallahh cnm, senin bebişinde dıger bebeler gbi yani hemen hemen aynılar, kimisi 1 ay önce emekliyor, kimisi sonra, uyku problemleri herkeste var günleri günlerını tutmuyor🤷 bu zamana kdr ayda 700 gr aldı ama bn bu ay 300-400 gr beklıyorum açıkças
Evet ya mesela dun gece uyumadı desem yeridir sabaha hadir hih hih diye huzursuz oldu. Yoo bizimki ilk 4 ay her ay 1 kilo aldı sonra azaldı

Evet ya mesela dun gece uyumadı desem yeridir sabaha hadir hih hih diye huzursuz oldu. Yoo bizimki ilk 4 ay her ay 1 kilo aldı sonra azaldı
Cnm bızımkide her ay 1 kg alıyordu, sonra 6.aydan sonra 700 gr aldı, en son yıne 700 gr aldı, 9 kiloydu, smdı 8.ay bitti daha götürmedim bakalım ama 300 gr falan beklıyorum

Bahar nasıl 8.ay bitti, 8 aya girmedik mi ben bir türlü anlamadım bu ay işini 🙈
Şöyle hesapla. Mesela benim oğlum 3 gün sonra tam 8 ay olucak. Mesela 2 gün sonrada 8 ay +2 gün şeklinde. 15 gün sonra 8.5 ay şeklinde
Zaten bilinen bişeyi anlattim ama olsun 😂

Bahar nasıl 8.ay bitti, 8 aya girmedik mi ben bir türlü anlamadım bu ay işini 🙈
Kuzum dolu dolu 8 ay bitti yani bu bebe 8 ay yaşadı sonuçta🤣 girdiğin aymı bitirdiğin aymı dıye bi sürü şey soylenıyor, türkiyede😅 bence 1 yaşta aynı şekılde, 1 yaşına bastı dıyorlar evet bastı ama 1 yaşını doldurdu dıyorum ben mesela

Back
X