• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
canım ben de kitap vermiştim bebek kitabı sert kapak baktım kenarı gitmiş yutmadı galiba ama kaçmış da olabilir 🤣
Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı 😅
yutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum . 🥲

yutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum . 🥲
Kağıt o erir cnm bısey olmaz, mercanda çok yiyor hep kemiriyor kagıtları kartonları, elınden alıyorum

Evet evet olmadik şeyleri oynuyorlar. Oyuncak veriyorum. Ayni oyuncaklardan bi sure sonra sıkılıyor. Bende biyerde sakliyorum biraz zamn gectikten sonra unutuyor sonra veriyorum. Yine sıkılana kadar oynuyor 🤣
Kuduruklar ya 😂 peçete yemeye de bayiliyor benim kız agzini silerken hemen kapıyor 😂

Kizlar bebeler gün içinde kaç uyku yapiyor. Saat kaçta uyanip kaçta uyuyorlar

Evett yeni yeni tarifler le ek gıdaya devamkee 😍

Eklentiler

• Snapchat-1178217227.jpg
    Snapchat-1178217227.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 38
Tarif vereyim. 1 elma 1 hurma. Dogradim suyda kaynattim. Yumsayinca uzerine yarım y.k irmik blendrden geçirdim. Tadi çok güzel sevdii benim minik

Hay maşallah. Ek gıda nasil gidiyor. Benimde oğlum 8 ay 8 günlük 😁 oldu. Yüzü kapalida olsa bi foto bekliyoz miniklerden
Aaa hatırladım kuzum değişmiş adın 😂 senin bebiş nasıl 🥰 prensesler iyi çok şükür büyüdüler 9 ay 8 günlükler 🥹

Back
X