- 14 Temmuz 2023
- 2.902
- 2.942
- 53
- 22
Bende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı
canım ben de kitap vermiştim bebek kitabı sert kapak baktım kenarı gitmiş yutmadı galiba ama kaçmış da olabilir
yutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum .Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı
Kağıt o erir cnm bısey olmaz, mercanda çok yiyor hep kemiriyor kagıtları kartonları, elınden alıyorumyutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum .
Ya iyi bari hepsi yiyor demekkiKuzum. Şimdiye kadar çok kemirdi yumuşata yumuşata . Dün öyle kuru kuru lök diye yuttu .zorlandı . Allahtan bişey olmadıKağıt o erir cnm bısey olmaz, mercanda çok yiyor hep kemiriyor kagıtları kartonları, elınden alıyorum
500 gr almış cnmKızlar yedinci ayda bebekleriniz kaç kilo aldı
Kuduruklar ya peçete yemeye de bayiliyor benim kız agzini silerken hemen kapıyorBende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.
Kuduruklar ya peçete yemeye de bayiliyor benim kız agzini silerken hemen kapıyor
Selam canımden diyince baktım evet yok editör kaldrdı sanırım
ikizlerin annesi cansu’muydu ? neden hesabı kapattı o ara pek giremedim
Selammmmm seni buralarda görmek ne kadarrrrrr güzelllllllllll atlas öpüyor seniSelam canım
Atlas kuşum kız bi girdim eski mesajları okudum bi duygulandım ya benSelammmmm seni buralarda görmek ne kadarrrrrr güzelllllllllll atlas öpüyor seni
Selam canım
hatirlarmisin bilmem Olivia di galiba eski nickim. Hani Turkmenistan liyim hatirladinmi. Melis ile Lina nasıllar buyudulermi ikiz kuşlarKız sen kimsin
Aaa hatırladım kuzum değişmiş adın senin bebiş nasıl prensesler iyi çok şükür büyüdüler 9 ay 8 günlüklerhatirlarmisin bilmem Olivia di galiba eski nickim. Hani Turkmenistan liyim hatirladinmi. Melis ile Lina nasıllar buyudulermi ikiz kuşlar
Aaa hatırladım kuzum değişmiş adın senin bebiş nasıl prensesler iyi çok şükür büyüdüler 9 ay 8 günlükler