• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Heellöö, iyiyim kuzum elhamdülillah senden naber 🤗 minik tırtılımda iyi teyzosu ilk dişimiz çıktı iki gün önce 🥳 senin bebisko nasıl 😍
:nazar: :KK9: maşallah çıktımi dişler. Uykular nasıl. Benimkide iyi elhamdülillah bizim dişler daha çıkmadı fulll yaramazliklar var. Kiz en son dün girmissin yazdigimi nerden bildin de geldin. Yoksa bildirim mı variyor

8.ayı dolduracak kuzum evet 8 aylık olacak yani, 9.ayın içine girdik
Yani bir ayı bitirince o aylık oluyor . Mesela 12 ay bittikten sonra da 13.ay 1 yaş olmuş oluyor 😅 ilk zamanlarda bunu ben de çok sorguluyordum 😂 mesela bulut Efe 14 Şubat doğumlu 8.5 aylık 15 gün sonra 8 ayı bitirmiş olacağı için 9 aylık olmuş olacak . Ay dur kafam karıştı benim de 😂😂😂🤣

:nazar: :KK9: maşallah çıktımi dişler. Uykular nasıl. Benimkide iyi elhamdülillah bizim dişler daha çıkmadı fulll yaramazliklar var. Kiz en son dün girmissin yazdigimi nerden bildin de geldin. Yoksa bildirim mı variyor
Alttan bir diş geldi yanındaki ve üstler eli kulağında 🥹 ayyy uyku deme bana sahi o neydi 😂 Alya dogdugundan beri uykuyu sevmeyen bir bebek gündüz iki uyku yarım saat, 8 en geç 9da gece uykusu ve saat başı emzirme 🥴 memeyi almazsa ağlayıp kıyameti koparıp uyanıyor 😅 bide huy edindi 3-4 gibi bikerede tam uyanıyor koyuyorum yanıma bisure sonra kendi uyuyor sabah 7de tam kalkma 🙂↕️ hahah özelden mesajlastigim eski arkadaşım var o mesaj attığında mail geliyor ona bakmak için girmiştim 😅

Alttan bir diş geldi yanındaki ve üstler eli kulağında 🥹 ayyy uyku deme bana sahi o neydi 😂 Alya dogdugundan beri uykuyu sevmeyen bir bebek gündüz iki uyku yarım saat, 8 en geç 9da gece uykusu ve saat başı emzirme 🥴 memeyi almazsa ağlayıp kıyameti koparıp uyanıyor 😅 bide huy edindi 3-4 gibi bikerede tam uyanıyor koyuyorum yanıma bisure sonra kendi uyuyor sabah 7de tam kalkma 🙂↕️ hahah özelden mesajlastigim eski arkadaşım var o mesaj attığında mail geliyor ona bakmak için girmiştim 😅
Malesef benim oglanin da uykulari berbat. Yani şöyle 2 satte bir emmek için uyansa ona bile raziyim. En azından emip uyur. Yok benimki miz miz miz diye dönüp kendini uyandiriyor. Emip uyusa ona bile raziyim. Bazen 2 bazen gündüz 3 uyku yapıyor. Gece 12 1 2 gibi uykuya geçiyor. Sabaha kadar derin uyumuyor.

Canım resmen aynı, bizi iki tane nefroloji gördü bir voiding dedi biri hayır gerek yok çünkü ateşimi bir idrar yolu enfeksiyonu yok dedi, sonra urolıjide ne gerek var voidinge zaten reflü dahi olsa tedavisi bir yaşına kadar yok dedi. Önce sünnet sonra üç ay sonra ultrason dedi canım ultrason için başka doktor adı verdı türkiynein en iyi radyologu dedi istersen adını verebilirim bir araştır

Olur canım radyoloğun adını verirsen araştırayım. Bize ilk bakan nefroloji doktoru Ankara’da bir çocuk radyoloğunu önermişti ona götürmüştük ultrason için.

Ah bugün biraz duygusalım, dün akşam oğlum bizimle aynı sofrada aynı yemeği yedi 🥹 bugünlere geldiğimize hala inanamıyorum ama çok şükür. Balık denettik ilk defa dün, doktorumuz artık başlayabilirsiniz demişti. Sardalya aldık balıkçıdan, fırında kendimize baharatlı ve tuzlu yaptık, tepsinin bir kenarına da oğlumunkini sade zeytinyağlı bıraktık. Yanına da yine fırında patates soğan doğramıştık, hepsinin tuzsuz yerinden elimle küçük parçalar koparıp verdim afiyetle yedi balığı çok sevdi hatta 2 tanesini yedi fazlasını yerdi ama vermedim balık alerjen olduğu için ilk seferde sıkıntı olmasın diye. Sizler balık başladınız mı kızlar? Henüz tavuk vermedim ben organik bulursam belki ama yakın zamanda düşünmüyorum.

Ah bugün biraz duygusalım, dün akşam oğlum bizimle aynı sofrada aynı yemeği yedi 🥹 bugünlere geldiğimize hala inanamıyorum ama çok şükür. Balık denettik ilk defa dün, doktorumuz artık başlayabilirsiniz demişti. Sardalya aldık balıkçıdan, fırında kendimize baharatlı ve tuzlu yaptık, tepsinin bir kenarına da oğlumunkini sade zeytinyağlı bıraktık. Yanına da yine fırında patates soğan doğramıştık, hepsinin tuzsuz yerinden elimle küçük parçalar koparıp verdim afiyetle yedi balığı çok sevdi hatta 2 tanesini yedi fazlasını yerdi ama vermedim balık alerjen olduğu için ilk seferde sıkıntı olmasın diye. Sizler balık başladınız mı kızlar? Henüz tavuk vermedim ben organik bulursam belki ama yakın zamanda düşünmüyorum.
Ben balık vermiştim cnm 1 sefer, balıkçıya gitmiştik mezgit yedi yumuşacıktı🤭 tavuk vermedım ama gecen akşam tavuk çorbası verdım içinden tavukları çıkardım, şehriyesi havucu kıvamı guzeldi, oşekılde vermstım

Balık daha hiç vermedim. Ama tavuk verdim . Kasap köy tavuğu getiriyor belli günlerde . Böyle eti sert olan az etli . Sevdi tavuklu çorbaları bayaa ☺️

Kızlar benim kızım karton yemiş . Aynalı eğitici kart kutusu var ya. Onun kenarını yemiş. Tam yutarken yakaladım. Ağzından alamadım. Şu an oynuyor keyfi iyi. Bişey olur mu . Napmam lazım . 50 krş kadar bi parça sanırım.

Kızlar benim kızım karton yemiş . Aynalı eğitici kart kutusu var ya. Onun kenarını yemiş. Tam yutarken yakaladım. Ağzından alamadım. Şu an oynuyor keyfi iyi. Bişey olur mu . Napmam lazım . 50 krş kadar bi parça sanırım.
canım ben de kitap vermiştim bebek kitabı sert kapak baktım kenarı gitmiş yutmadı galiba ama kaçmış da olabilir 🤣

Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı 😅

Back
X