6.ay aşısı ateş yapmadı cnm bzdeKızlar 6. Ay aşılarınız nasıl geçti. Çok huysuzlanmışmıydı bebişleriniz? Biz yarın olcaz. Hiç sevmiyorum şu aşı günlerini
Yapmıyor cnmKızlar bebekleriniz by by falan yapıyor mu? Benimki tam 7 aylık oldu hiç taklit olayı yok öyle yaptıklarımıza bakıp gülüyor sadece
Cnm bnde emziriyorum öğlende kalkınca yarım yumurta sarısı içine peynir katıyorum o şekılde yıyor, saat erken kalkmışsa 3 öğün verıyorum, akşam yemeğimiz 6 da, sofrada çorba varsa içine çok minik, çok az ekmk dograyıp verıyorum, yada ona göre bısey yoksa yogurt veriyorum, gce meyve yersek, muz verıyorum çeyrek, içine bazen bebe biskuvisi katıyorum. Bulamaç hiç vermıyorum en fazla 2 çeşidi karstrıyorumKizlar oğlum yarın 7 aylık olucak. Günlük olarak siz neler veriyorsunuz nasıl hazırlıyorsunz. Hadi bir birimize fikir olalım Günlük olarak ne verdiğimizi yazalım. Simdi ben şuan yumurta kaynattim ilk defa vericem. Sadece sarısını mi vermeliyim yoksa beyazda olurmu. Elma rendeledim akşama doğru onu vericem. Kendi yediğimiz çorbadan kaseye koyup pataetesini ezip karıştırarak iciriyorum.
Ss aldim mutlaka denicem. Şimdiye kadar bi düzen olusturamadim. İlk zamanlar 3 gun kuraliyla verdim sonra saldım. Bir gun bisey verdiysem 2 gun vermedim. Arada tattirma yapıyordum ama. Şimdi bende düzen oluşturacam. Bende gece senin dediğinden verıyorum. Daha çok tok tutuyor. Ben içine bebe bisküvi de atıyorumCnm bnde emziriyorum öğlende kalkınca yarım yumurta sarısı içine peynir katıyorum o şekılde yıyor, saat erken kalkmışsa 3 öğün verıyorum, akşam yemeğimiz 6 da, sofrada çorba varsa içine çok minik, çok az ekmk dograyıp verıyorum, yada ona göre bısey yoksa yogurt veriyorum, gce meyve yersek, muz verıyorum çeyrek, içine bazen bebe biskuvisi katıyorum. Bulamaç hiç vermıyorum en fazla 2 çeşidi karstrıyorum
Artık omletlere geçicem, tuzlu tuzsuz ayırmıyorum ben. Tabi verdıgım hersey pütürlü, ilk basladıgımdan beri pütürlü verıyorum, eline pankek, brokoli, ekmk parcası, simit vermiştım kemirsın dıye, bazen kemirdı bazende mıncırıp attı yere. Yumurtayı 1 aydır verıyorum.
Gce formül mama verıyordum 60 cc fakat nolduysa son 1 haftadır içmiyor, gce mamasına geçicem artık, arı mama tarzı sütlü hafif bi mamaya geçicem gece.
Canım ben daha mercimek vermedim ama soğan sarımsak çorbalarına atıyorumSize bir çorba tarifi ile geldim. Ben denicem sizde deneseniz. Bide kizlar bunda mercimek ile sogan var verebiliriz dimi artık bunları. Fotolari sondan başa kaydirin
Mercimek gaz yapar mı ben daha sogan sarmsak bile vermedimCanım ben daha mercimek vermedim ama soğan sarımsak çorbalarına atıyorum
Oyyy tosun maşallahBiz bu gün 7 ay olduk ay zaman çok çabuk geçiyor
Durmuyor ki küçükken daha güzel pozlar veriyordu artık hazırladığın şeyleri bozmakla meşgullerOyyy tosun maşallah
Pankek tarif yazabilir misin bize de fikir olsa yapmayı istiyorumCnm bnde emziriyorum öğlende kalkınca yarım yumurta sarısı içine peynir katıyorum o şekılde yıyor, saat erken kalkmışsa 3 öğün verıyorum, akşam yemeğimiz 6 da, sofrada çorba varsa içine çok minik, çok az ekmk dograyıp verıyorum, yada ona göre bısey yoksa yogurt veriyorum, gce meyve yersek, muz verıyorum çeyrek, içine bazen bebe biskuvisi katıyorum. Bulamaç hiç vermıyorum en fazla 2 çeşidi karstrıyorum
Artık omletlere geçicem, tuzlu tuzsuz ayırmıyorum ben. Tabi verdıgım hersey pütürlü, ilk basladıgımdan beri pütürlü verıyorum, eline pankek, brokoli, ekmk parcası, simit vermiştım kemirsın dıye, bazen kemirdı bazende mıncırıp attı yere. Yumurtayı 1 aydır verıyorum.
Gce formül mama verıyordum 60 cc fakat nolduysa son 1 haftadır içmiyor, gce mamasına geçicem artık, arı mama tarzı sütlü hafif bi mamaya geçicem gece.
Çok geçmiş olsun nasıl anlaşıldı nasıl bi tedavi olacakmışKızlar oğlumun sol böbrekte 9mm büyüme çıktı böbrek reflüsü olabilir dediler haftaya voyding denilen bir film çekilecek, yıkılmış durumdayım. Başıma gelem var mı
Bir aydır öksürük tıkanıklığı vardı hastaneye yattık 3 gün idrarında koku vardı doktora söyledim hocam birde idrar bakalım dedim. İdrarında bakteri üremiş doktor sizi nefroloji görsün bir dedi, bizde dün gittik sol böbrek 9mm büyüklük dedi. Böbrek reflüsü olabilir dedi. 5 aşama imiş 4,5 aşamalar ameliyat. 1.2.3 de koruyucu antibiyotik. Dedi yıkıldım ama büyüme oranı çok yüksek dedi doktorÇok geçmiş olsun nasıl anlaşıldı nasıl bi tedavi olacakmış
Gecmiş olsun canım.İn şa Allah kolay atlatırsınızBir aydır öksürük tıkanıklığı vardı hastaneye yattık 3 gün idrarında koku vardı doktora söyledim hocam birde idrar bakalım dedim. İdrarında bakteri üremiş doktor sizi nefroloji görsün bir dedi, bizde dün gittik sol böbrek 9mm büyüklük dedi. Böbrek reflüsü olabilir dedi. 5 aşama imiş 4,5 aşamalar ameliyat. 1.2.3 de koruyucu antibiyotik. Dedi yıkıldım ama büyüme oranı çok yüksek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?