- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 24
Çok teşekkür ederiimmm Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsinCanım çok tebrik ederim gözün aydın allah tamamını erdirsin. Grubun ilk pozitifiii
cidooss sende durum nasıl BAT'a az kalmış
İğneden sonra 10. Günde yaptım negatifti bir daha yapmadımTest yaptın mı hiiç
Ya ne güzel tebriklerr sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok teşekkür ederiimmm Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsin
Evettt :)) çok teşekkür ederimYa ne güzel tebriklerr sağlıkla kucağınıza alın inşallahilk çatlatma denemenizmiydi ?
İnşallah hepimize sanş getirirsiniz bebeğinizle birlikte ben yeniden basladım bu ayEvettt :)) çok teşekkür ederim
Tebrik ederim, Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin inşallahKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
Bende pco var canım ama geçen ay ovitrelle nin 16. Günü adet oldum yine aynı olursa 13 AralıkHadi gözün aydın canımmm :)) BAT ne zamandır
Hayırlı olsun canım bize de dua edermisin ismim YaseminKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
Canım peki hangi ilacı kullandın bugün kaçıncı gündü birde degerlendirmeyi hangi saatler de kaç gün yaptın ya çok soru sordum kusura bakma benimde ilk çatlatma iğnemde bugün 6.gün hiç belirti bişey yok merak ediyorumEvettt :)) çok teşekkür ederim
Aşkım ben reglimin ikinci günü femaraya başladım 5 gün kullandım 7.gün hastaneye gittim iğne verdi ertesi gün akşam 8 de yaptım cumartesi pazar pazartesi Salıyı değerlendirdim ama pazar sabah girdim ilişkiyeCanım peki hangi ilacı kullandın bugün kaçıncı gündü birde degerlendirmeyi hangi saatler de kaç gün yaptın ya çok soru sordum kusura bakma benimde ilk çatlatma iğnemde bugün 6.gün hiç belirti bişey yok merak ediyorum
Çok mutlu oldum canım. Umarım güzel bir şekilde artar beta hcg. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
Kaçıncı günde testte çıktı bide kanda canım bana yorumun ne bende Salı günü 26 kasımda yani çatlatma iğnesi oldum cumaya kadar idrar testi çok çok silik çıktı ama iki gündür negatif daha iğnenin 6.günü yani iğnenin 5.gününden beri negatif iğne etkisi bu kadar çabuk gider mi kafam karıştı yaAşkım ben reglimin ikinci günü femaraya başladım 5 gün kullandım 7.gün hastaneye gittim iğne verdi ertesi gün akşam 8 de yaptım cumartesi pazar pazartesi Salıyı değerlendirdim ama pazar sabah girdim ilişkiye
Ben hiç test yapmamıştım canım 11. Gün ve 13. Gün yapmıştım çok silikti çizgiler bugünde kan verdim sonradan da pozitifleşebilir aklını ona yorma bence çok ben öyle yaptımKaçıncı günde testte çıktı bide kanda canım bana yorumun ne bende Salı günü 26 kasımda yani çatlatma iğnesi oldum cumaya kadar idrar testi çok çok silik çıktı ama iki gündür negatif daha iğnenin 6.günü yani iğnenin 5.gününden beri negatif iğne etkisi bu kadar çabuk gider mi kafam karıştı ya
Rabbim hayırlı etsin inşallahKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
Bende bugün yaptırcam iğne. Aramızda bi hafta var seninle hadi ilk güzel haberi senden alırız inşallahKaçıncı günde testte çıktı bide kanda canım bana yorumun ne bende Salı günü 26 kasımda yani çatlatma iğnesi oldum cumaya kadar idrar testi çok çok silik çıktı ama iki gündür negatif daha iğnenin 6.günü yani iğnenin 5.gününden beri negatif iğne etkisi bu kadar çabuk gider mi kafam karıştı ya
Ay canımsın inşallah bitanem sen daha önce denedin dimi ilacı ya kafamda bir sürü soru işareti varBende bugün yaptırcam iğne. Aramızda bi hafta var seninle hadi ilk güzel haberi senden alırız inşallah