2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Evettt :)) çok teşekkür ederim
Canım peki hangi ilacı kullandın bugün kaçıncı gündü birde degerlendirmeyi hangi saatler de kaç gün yaptın ya çok soru sordum kusura bakma benimde ilk çatlatma iğnemde bugün 6.gün hiç belirti bişey yok merak ediyorum

Aşkım ben reglimin ikinci günü femaraya başladım 5 gün kullandım 7.gün hastaneye gittim iğne verdi ertesi gün akşam 8 de yaptım cumartesi pazar pazartesi Salıyı değerlendirdim ama pazar sabah girdim ilişkiye

Kaçıncı günde testte çıktı bide kanda canım bana yorumun ne bende Salı günü 26 kasımda yani çatlatma iğnesi oldum cumaya kadar idrar testi çok çok silik çıktı ama iki gündür negatif daha iğnenin 6.günü yani iğnenin 5.gününden beri negatif iğne etkisi bu kadar çabuk gider mi kafam karıştı ya

Ben hiç test yapmamıştım canım 11. Gün ve 13. Gün yapmıştım çok silikti çizgiler bugünde kan verdim sonradan da pozitifleşebilir aklını ona yorma bence çok ben öyle yaptım

kızlar selamlar bende bu ay letuya başladım adetimin 4. günü 5 gün kullandım bugün bitti cumartesi için kontrole çağırdı bakalım hayırlısı olur inşAllah hepimiz için

Selam kızlar bende bu ay letuya başladım. Adetin 5. Günü sabah 2 akşam 1 tane olmak üzere ilaç bitti ovulasyon testi yapıyorum bugün pik oldu gibi yarın yine test yapıcam doktor 3-5-7-9 Aralık ilişki olsun dedi 11 aralıkta kontrolüm var. Çatlatma iğnesi vermedi 11 aralıkta yumurtlama olmuş mı diye test yapıcak sanırım. İnşallah hemen hamile kalırız

Benimde bu 3.ovitrelle kullanımı ilk kullanımda 18.gun adet oldum geçen ay 15gun adet oldum bu ay da 20gun iğne gunumdu yine hüsran hamilelik yine yok klomen bende hiç işe yaramadı Femara kullandım progesteron vajinal fitil kullandım 6adet yumurtalar vardı ama yine tutmadı bugün betayi 0.34olarak gördük adetim geldi her ay negatif görmekten üzüntü içerisindeyiz valla ne olacak bu halimiz onca emek yine sıfırlandı hersey

Bende bugün yaptırcam iğne. Aramızda bi hafta var seninle hadi ilk güzel haberi senden alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…