2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

olabilir canım çünkü ben 12. Gün test yaptım negatif çıkmıstı. 13.gün

Umarım hamilesindir güzel haberlerini alırız inşallah
En güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin inşAllah yarın için bol bol dualarınıza ihtiyacım var Rabbim kimseyi korktuğuyla sınamasın

Daydi kızlar yardım lazım geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım negatif sonuçlandı bu ay femera ve ovitrelle kullandım 27 Kasım ovitrelle vuruldum bugün 2 Aralık progesteron testi vermemi istedi doktor 56 çıktı sonuç aranızda bu durumu yaşayan varmı İnternet'e yumurtalık olduysa 4-20 yazıyor doktora gönderdim sonucu bekliyorum

Canım ben progesteron testi hiç vermediim yumurta kalitesi için mi bakılıyor acaba

Canım ben progesteron testi hiç vermediim yumurta kalitesi için mi bakılıyor acaba
Doktor yazdı şimdi canım sonuç gayet güzel adet gününü beklicez adet olursanız yada olmazsanız arayın dedi Hakkımda hayırlısı olsun inşallah bu sefer hepimiz bebiş görürüz

ayy gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın umarıım
beklenen adet tarihin neydi benim reglime daha 6 gün var test yapsammı yapmasammı çok kararsızım gün geçmiyor asla
Aslında ben pco hastasıydım regllerim çok düzensizdi bazen aylarca olmuyordum o yüzden net bi tarih bilmiyorum ama beklenen iğne sonrası 29 Kasımdı teşekkür ederiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…