- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 24
Anladım canım ama 12. Gün idrar testi yaptığımda hafif silik çıkmıştı anlayamadımCanım biz aynı gün iğne olmuştuk benim negatif çıktı ama halen daha regl belirtisi yok bende de
Pazartesi günü 17mm dedi bir gün sonra iğneyi yaptım senin nasıldıBen bugün tekrar yaptım hala çift çizgi ve gayet koyu. Acaba çatlamadi mı. Yarında yapsam mı? Senin yumurtanın büyüklüğü ne kadardı son kontrolde
Anladım canım ama 12. Gün idrar testi yaptığımda hafif silik olabilir canım çünkü ben 12. Gün test yaptım negatif çıkmıstı. 13.gün kan verdim yine negatifti
olabilir canım çünkü ben 12. Gün test yaptım negatif çıkmıstı. 13.günAnladım canım ama 12. Gün idrar testi yaptığımda hafif silik çıkmıştı anlayamadım
Umarım hamilesindir güzel haberlerini alırız inşallahAnladım canım ama 12. Gün idrar testi yaptığımda hafif silik çıkmıştı anlayamadım
En güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin inşAllah yarın için bol bol dualarınıza ihtiyacım var Rabbim kimseyi korktuğuyla sınamasınolabilir canım çünkü ben 12. Gün test yaptım negatif çıkmıstı. 13.gün
Umarım hamilesindir güzel haberlerini alırız inşallah
Pazartesi günü 2 yumurta vardı sağ tarafta biri 18mm diğeri daha küçüktüPazartesi günü 17mm dedi bir gün sonra iğneyi yaptım senin nasıldı
Amin canım inşallahEn güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin inşAllah yarın için bol bol dualarınıza ihtiyacım var Rabbim kimseyi korktuğuyla sınamasın
Canım ben progesteron testi hiç vermediim yumurta kalitesi için mi bakılıyor acabaDaydi kızlar yardım lazım geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım negatif sonuçlandı bu ay femera ve ovitrelle kullandım 27 Kasım ovitrelle vuruldum bugün 2 Aralık progesteron testi vermemi istedi doktor 56 çıktı sonuç aranızda bu durumu yaşayan varmı İnternet'e yumurtalık olduysa 4-20 yazıyor doktora gönderdim sonucu bekliyorum
Evet canım o ay yumurta olmuş mu diye bakılıyor ama benim ki çok yüksek çıkmış gibi geldi bana doktora yazdım henüz cevap alamadımCanım ben progesteron testi hiç vermediim yumurta kalitesi için mi bakılıyor acaba
Doktor yazdı şimdi canım sonuç gayet güzel adet gününü beklicez adet olursanız yada olmazsanız arayın dedi Hakkımda hayırlısı olsun inşallah bu sefer hepimiz bebiş görürüzCanım ben progesteron testi hiç vermediim yumurta kalitesi için mi bakılıyor acaba
Hadi gözün aydın canımmm :)) BAT ne zamandırDoktor yazdı şimdi canım sonuç gayet güzel adet gününü beklicez adet olursanız yada olmazsanız arayın dedi Hakkımda hayırlısı olsun inşallah bu sefer hepimiz bebiş görürüz
ayy gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın umarıımKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
MaşallahKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
Aslında ben pco hastasıydım regllerim çok düzensizdi bazen aylarca olmuyordum o yüzden net bi tarih bilmiyorum ama beklenen iğne sonrası 29 Kasımdı teşekkür ederiiimmmayy gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın umarıım
beklenen adet tarihin neydi benim reglime daha 6 gün var test yapsammı yapmasammı çok kararsızım gün geçmiyor asla
Çok bi belirtim yoktu aslında hafif bel ve kasık ağrım vardı başka bişey yoktu son zamanlar sadece çok uykum geliyordu teşekkür ederimMaşallahgün gün belirtilerin nelerdi
Canım çok tebrik ederim gözün aydın allah tamamını erdirsin. Grubun ilk pozitifiiiKızlarrrrrr bugün kan testi verdim beta 142 çıkmış
Kasık ve bel ağrısı birde uyku hali var. Bunlar aynı zamanda regl belirtileri bekliyorum o yüzden çok umudum yokCanım çok tebrik ederim gözün aydın allah tamamını erdirsin. Grubun ilk pozitifiii
cidooss sende durum nasıl BAT'a az kalmış
Test yaptın mı hiiçKasık ve bel ağrısı birde uyku hali var. Bunlar aynı zamanda regl belirtileri bekliyorum o yüzden çok umudum yok