- 8 Kasım 2024
- 128
- 38
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne durumdasınİğneden sonra 10. Günde yaptım negatifti bir daha yapmadım
Evet ikinci iğnem buAy canımsın inşallah bitanem sen daha önce denedin dimi ilacı ya kafamda bir sürü soru işareti var
Canım nasılsın? Hala negatif mi çıkıyor testlerin çatlatma iğnesi sonrası?Canım ne durumdasın
Henüz regl olmadımCanım ne durumdasın
Yaaa test yaptın mı peki bugün kaçıncı gün bence benim tutmadı çünkü hiç belirtim yok ya sadece bugün sabah baktım yüzümde üç tane sivilce çıkmış tek belirti ama adet olmadan önce bir tane çıkardı adet belirtisi de olabilir bu birde benim hep yumurtlamayla birlikte göğüslerim şişer be ağrırdı adet olana kadar o yok şu anda sivilce gebelik belirtisi sayılır mı acaba ? Bugün iğnenin 8.günüHenüz regl olmadım
Merhaba iğnenin 14. Günü bugün dayanamadım test yaptım az önce negatif malesefYaaa test yaptın mı peki bugün kaçıncı gün bence benim tutmadı çünkü hiç belirtim yok ya sadece bugün sabah baktım yüzümde üç tane sivilce çıkmış tek belirti ama adet olmadan önce bir tane çıkardı adet belirtisi de olabilir bu birde benim hep yumurtlamayla birlikte göğüslerim şişer be ağrırdı adet olana kadar o yok şu anda sivilce gebelik belirtisi sayılır mı acaba ? Bugün iğnenin 8.günü
Erken gebelik testimiydi canım peki belirti varmıydı hissettiğin yada adet dönemlerinde de olanMerhaba iğnenin 14. Günü bugün dayanamadım test yaptım az önce negatif malesef
Hayır normal kaset testti. Kasık ağrısı ve akıntıda artış var klasik regl belirtileri yaniErken gebelik testimiydi canım peki belirti varmıydı hissettiğin yada adet dönemlerinde de olan
Kaset testte bazı değerler algılanmıyor belli olmaz canım inşallah vardır bekle bakalımHayır normal kaset testti. Kasık ağrısı ve akıntıda artış var klasik regl belirtileri yani
Sanmıyorum ya zaten umudum yoktuKaset testte bazı değerler algılanmıyor belli olmaz canım inşallah vardır bekle bakalım
Ve de bel ağrısıKızlar merhaba bugün iğne gününü saymazsak 8. Günüm geceden beri baş dönmesi var uyudum uyandım yine geçmedi aranızda bunu yaşayan var mı
Canım var mı bir gelişmeSanmıyorum ya zaten umudum yoktu
Merhaba, benim dün 8. günümdü akşam biraz baş dönmesi oldu ama bugün geçti. Ara ara çok az belime sancı giriyor ama çok az.Kızlar merhaba bugün iğne gününü saymazsak 8. Günüm geceden beri baş dönmesi var uyudum uyandım yine geçmedi aranızda bunu yaşayan var mı
Benimki de öğleden sonra geçti canım şimdi ara ara kasığıma sancı giriyor inşallah hayırlı haberleri alırız ben geçen ayda kullandım ovitrelle ama o zaman pek belirtim olmamıştı inşallah bebişlerimiz bizimledir.Merhaba, benim dün 8. günümdü akşam biraz baş dönmesi oldu ama bugün geçti. Ara ara çok az belime sancı giriyor ama çok az.
Dün akşamdan beri grip olmaya başladım soğuk aldım sanırım canım hala hiç bir belirtim yok testler 5.6.günşerde negatifken üç gündür tekrar silikte olsa çıkıyor bugün 9.günCanım nasılsın? Hala negatif mi çıkıyor testlerin çatlatma iğnesi sonrası?
Gecmıs olsun canım. benim de kasık agrım ve aşırı bi akıntım var. Anlam veremiyorumDün akşamdan beri grip olmaya başladım soğuk aldım sanırım canım hala hiç bir belirtim yok testler 5.6.günşerde negatifken üç gündür tekrar silikte olsa çıkıyor bugün 9.gün
Normalde gebelik belirtisi dediklerin ama bende hiç bişey yok hala yarın 10.gün senin kaç olacakGecmıs olsun canım. benim de kasık agrım ve aşırı bi akıntım var. Anlam veremiyorum
Kuzum asilama dahil 7. Gunum bugun catltma ignesinin de 8. Gunu bakalim gorecegizNormalde gebelik belirtisi dediklerin ama bende hiç bişey yok hala yarın 10.gün senin kaç olacak