- 3 Kasım 2024
- 89
- 31
- 3
- 43
Çok teşekkür ediyorum, Allah isteyen herkese sağlıklı, dünya güzeli bebekler nasip etsinSize dua edeceğim. Test yapmamak çok zor. Ben de aynı durumda olacağım muhtemelen 1 hafta sonra. Bebeğinize kavuşmanızı diliyorum en yakın zamanda sağlıkla..
Yok daha yapmadım pazartesiyi bekliyorum :))Merhaba, tekrar test yaptınız mı?
Merhaba, test yaptınız mı tekrar?
Merhaba. Sizi cok iyi anliyorum. Bizim de 14 ay oldu. Cuma gunu asilama oldum. Umarim tutar. Bir sorununuz yok ise gec de olsa olacaktir diye dusunuyorum oyle inaniyorum ben. Belki o ay bu aydir. Umudunuzu kaybetmeyinMerhaba arkadaşlar, 2 yıldır bebek istiyoruz. Bu sene mayıs ayında rahim filmi çekindim. Doktor bir sıkıntı yok, bu ara hamile kalma olasılığın yüksek dedi. Maalesef haziran ayında yumurtalığımda kistim patladı ve ameliyat oldum. Ameliyattan sonra tüplerin durumunu görmek için tekrar hsg çekindim tüplerim açık sıkıntı yok. Ama kendi denememizle olmadı. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bugün 5. günüm. Çok duygusal ve mutsuzum. Siteye Bugün üye oldum benimle ayni süreci yaşayan arkadaşlarımla konuşursam iyi geleceğini düşündüm. Umarım bu ay hepimizin yüzü güler.
Test yaptiniz mi?Kızlar günaydınnnnn, benim bugün iğne günüyle beraber 16. Günüm gebelik olmasaydı şimdiye kadar regl olurmuydum konu hakkında bilgisi olan var mı :))
Bir kere yaptım silik çizgi çıktı daha yapmadımTest yaptiniz mi?
Çok teşekkür ederimMerhaba. Sizi cok iyi anliyorum. Bizim de 14 ay oldu. Cuma gunu asilama oldum. Umarim tutar. Bir sorununuz yok ise gec de olsa olacaktir diye dusunuyorum oyle inaniyorum ben. Belki o ay bu aydir. Umudunuzu kaybetmeyin
Canım bugün benimde 5.günüm birlikte bekleyelim ben Salı günü oldu iğnemi öğleden sonra 16,30 da cumaya kadar değerlendirdik öncesinde letu kullandımMerhaba arkadaşlar, 2 yıldır bebek istiyoruz. Bu sene mayıs ayında rahim filmi çekindim. Doktor bir sıkıntı yok, bu ara hamile kalma olasılığın yüksek dedi. Maalesef haziran ayında yumurtalığımda kistim patladı ve ameliyat oldum. Ameliyattan sonra tüplerin durumunu görmek için tekrar hsg çekindim tüplerim açık sıkıntı yok. Ama kendi denememizle olmadı. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bugün 5. günüm. Çok duygusal ve mutsuzum. Siteye Bugün üye oldum benimle ayni süreci yaşayan arkadaşlarımla konuşursam iyi geleceğini düşündüm. Umarım bu ay hepimizin yüzü güler.
Sanmıyorum ya bu kadar çabuk geçemez bence :/Kızlar selam ben merak edip bugünde gebelik testi yaptım iğnenin 4.günü ve test negatif sizce neden iğne etkisi bu kadar çabuk geçmiş olabilir mi
Gerçekten miCanım bugün benimde 5.günüm birlikte bekleyelim ben Salı günü oldu iğnemi öğleden sonra 16,30 da cumaya kadar değerlendirdik öncesinde letu kullandım
Her yeni ay yeni umutlar demek. Umarım yakın zamanda güzel haberleri alırsınız. Öyle hassas bir konu ki insan içine girince kendini kaybediyor.Merhaba kızlar, ben bugün yani 15. günde adet oldum ve konu kapandı. Herkese hayırlı haberler, müjdeler diliyorum. Çok kafaya taktığımız için olmuyor, zaten istemesek peş peşe olurdu.. özellikle genç arkadaşlarımıza üzülüyorum, sağlıklıysak ve dr problem yok diyorsa olacaktır mutlaka.
Ozaman iğne mi etki etmedi ben anlamadımSanmıyorum ya bu kadar çabuk geçemez bence :/
Evet canım ben iğne olana kadar negatifti ovalüsyon testi iğne yaptıktan sonra pik oldu çarşamba da pik oldu perşembe de koyuya yakındı cuma tam silikleşti canımGerçekten mibende salı günü oldum. Doktor çarşamba ve cuma ilişki olsun dedi. Cuma günü ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ama pek anlamıyorum testi ilk defa yaptım. Sen testle takibini yaptın mı?
Canım biz aynı gün iğne olmuştuk benim negatif çıktı ama halen daha regl belirtisi yok bende deKızlar günaydınnnnn, benim bugün iğne günüyle beraber 16. Günüm gebelik olmasaydı şimdiye kadar regl olurmuydum konu hakkında bilgisi olan var mı :))
Yanğ belki bünyeden bünyeye değişiyordur vücuttan atılma süresi ama 4 gün çok az geldi. Salı günü mü olmuştun iğne?Ozaman iğne mi etki etmedi ben anlamadımilk iğnemdi
Ben bugün tekrar yaptım hala çift çizgi ve gayet koyu. Acaba çatlamadi mı. Yarında yapsam mı? Senin yumurtanın büyüklüğü ne kadardı son kontroldeEvet canım ben iğne olana kadar negatifti ovalüsyon testi iğne yaptıktan sonra pik oldu çarşamba da pik oldu perşembe de koyuya yakındı cuma tam silikleşti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?