C callmemumsy Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2024 40 9 42 Dün 23:27 Konu Sahibi Daydi #301 CinnamonQueen .!.: Size dua edeceğim. Test yapmamak çok zor. Ben de aynı durumda olacağım muhtemelen 1 hafta sonra. Bebeğinize kavuşmanızı diliyorum en yakın zamanda sağlıkla.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum, Allah isteyen herkese sağlıklı, dünya güzeli bebekler nasip etsin
CinnamonQueen .!.: Size dua edeceğim. Test yapmamak çok zor. Ben de aynı durumda olacağım muhtemelen 1 hafta sonra. Bebeğinize kavuşmanızı diliyorum en yakın zamanda sağlıkla.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum, Allah isteyen herkese sağlıklı, dünya güzeli bebekler nasip etsin
X xxsssemmaass Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2024 21 7 24 Bugün 00:28 Konu Sahibi Daydi #302 callmemumsy .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı? Merhaba, test yaptınız mı tekrar? Genişletmek için tıkla... Yok daha yapmadım pazartesiyi bekliyorum :))
callmemumsy .!.: Merhaba, tekrar test yaptınız mı? Merhaba, test yaptınız mı tekrar? Genişletmek için tıkla... Yok daha yapmadım pazartesiyi bekliyorum :))